Netflix and Chill: Film med sindssyge (og CRAZY) venindegrupper

1
1164
Venindegrupper

Yes, vi er kommet til tredje udgave af Netflix and Chill og ja, denne gang skal det handle om venindegrupper. Du kan allerede nu læse to andre indlæg (uge 6 og uge 7) i samme serie og der kommer kun flere med tiden. Denne gang tager jeg fat i noget nyt igen. Som allerede nævnt før, så prøver jeg at variere mine anbefalinger lidt, så det hele ikke ender i total pladderromantik. Ja, selvom jeg også selv elsker pladderromantik, så kan det hele ikke være “10 Things I hate about You” eller “The Notebook”. Derfor vil jeg nu anbefale nogle halvtossede film, hvor din indre sindssyge Madonna kommer frem – og dette sammen med dine veninder – du ved, de der veninder, som du allerede nu ved, ender på samme plejehjem som dig. Og det er ikke småting, som I skal udrette på det plejehjem: I kommer klart til at arrangere Tinderdating for rynkede mennesker, spis alt det bland-selv-slik du kan uden dit gebis ryger ud og gå på natterend, selvom det eneste køretøj, I kan komme frem på, er en kørestol. Det er ligemeget. I er nemlig veninder for livet. Jeg håber derfor, du kan se dig selv og dine veninder i de her grupper (totalt squad goals) – og hey, du kan i den sammenhæng også følge Miss Greys egen venindegruppe: Miss Vanilla, Miss Lara, Miss Felicity og Miss Quinn.

Pitch Perfect 

Jeg havde mange fordomme inden jeg begyndte at se Pitch Perfect. Jeg havde faktisk fået den anbefalet af mange af mine veninder. Men, lidt oppe i mine gode tyvere, som jeg er, så slog jeg det hen: “Det er da ikke en film for mig. Og minder den ikke lidt for meget om tidligere kendte Cheerleaderfilm”? Indimellem må man dog droppe tvivlen og kaste sig ud i det alligevel. Og jeg tør godt slå fast, at jeg blev positivt overrasket. Filmen handler om Beca (spillet af Anna Kendrick), som udover at gå på universitetet drømmer om at blive DJ. Dog er oddsene lidt imod hende, da det ikke er en karrierevej, hendes far synes om eller som er nem at gå. Derfor dropper hun planerne lidt og joiner skolens a-capella-gruppe for piger. Gruppen går under navnet “The Bellas” og ja, udfra navnet at dømme, er det ikke den mest kinky eller sexede gruppe. Dog hjælper Becas indtræden på både energien og udtrykket og de andre piger i gruppen Cynthia-Rose, Fat Amy, Stacie, Chloe, Lilly og Jessica er med til at give filmen et mix af alle de typer, du selv vil finde i din egen venindegruppe. Som ekstra glasur på kagen, er der også lidt romance i filmen, da Beca har en flirt med den søde og ret charmerende Jesse. Dog går det ikke helt som planlagt. Se selv med. Desuden er der allerede lavet en Pitch Perfect 2. Sidder du derude og har du allerede set den, så giv mig gerne en anbefaling af den og jeg skal bringe det her hos Miss Grey. Skriv ind til mig på kontakt@missgrey.dk

The Sweetest thing

Hvem husker ikke denne film? På en måde, minder Christina (Cameron Diaz) om en moderne udgave af en ung kvinde idag, der bruger Tinder LIDT for meget. I ‘The Sweetest thing’ spiller Christina nemlig den ivrige dater, som nedlægger den ene fyr efter den anden på forskelige natklubber (ja, førhen mødte man fyrene ude i det virkelige liv). Hun har med vilje afholdt sig fra at møde drømmeprinsen, men netop en aften, hvor hun ikke vil ud (og sådan er det jo altid – du finder en, når du ikke er opsat på det), så møder hun Peter, som virker til at være den helt perfekte fyr. Dog forsvinder den søde Peter alt for hurtigt igen og Christina står nu med spørgsmålstegn i panden og alt for lidt viden om Peter og hvordan hun får fat i ham. Med meget lidt information om ham, beslutter hun sig for at drage ud efter Peter sammen med sin bedste veninde Courtney (spillet af Christina Applegate). Derhjemme efterlader de Jane, som netop er begyndt at se en fyr med en lidt for stor penis – og deraf sangen nedenfor: “Too big to fit ind here, to big to fit in here”. Filmen er et godt eksempel på, hvordan kærligheden opstår, når du mindst venter det og at en gruppe veninder er der for hinanden – også når en af dine veninder får den skøre idé at forfølge sit livs kærlighed uden at kunne forklare hvorfor.

Monte Carlo

Som sidste bud giver jeg dig en totalt ‘no brainer’ film. Den her film er langt fra en Oscar værdig, men den er sød, underholdende og nem at slå hjernen fra til. Derudover kender du som læser sikkert allerede Mean Girls, SATC og Clueless – meget klassiske squad goals film, så derfor behøver jeg ikke anbefale dem til dig. Til gengæld får du her en uskyldig Selena Gomez, som faktisk er ved at blive voksen (modsat Bieber?!) og som er på eventyr med sine to bedste veninder. Og som enhver venindegruppes drøm, klæder de tre unge kvinder sig ud som fine jetsettere og tager turen til Monte Carlo. Og hvem vil ikke gerne prøve det? Bliv derfor inspireret til at tage på eventyr med dine bedste veninder ved at se denne film. Sæt igang! KH Miss Grey Redaktøren.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here