når-der-kommer-juleamoriner-i-luften

udgivet:

Når der er juleamoriner i luften

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Er der noget bedre end ny kærlighed og forelskelse? Juleamoriner i luften og frisk kærlighed. Selvfølgelig elsker jeg Mr. Handy herfra og til månen, og vores kærlighed er ubetinget, men det handler ikke om os. Næ nej… vores store dreng har fundet sig en sød pige, og kærligheden blomstrer, så det smitter hele huset.

Lady And The Tramp Love GIF - Find & Share on GIPHY

LÆS OGSÅ: Sådan udvikler forelskelse sig til ægte kærlighed

Juleamoriner i luften – kærligheden sejrer

Jeg elsker nyforelskelse. Sommerfugle i maven og den enorme trang til at være sammen med sin udkårne hele tiden. Hele din verden er fyldt med den søde forelskelse og kærlighed. Intet kan slå dig ud, du kan ALT. Jeg husker tydeligt, dengang Mr. Handy og jeg mødte hinanden. Selvom det var under kaotiske omstændigheder, midt i skilsmisse og med en lille søn på 3 år, så var følelsen der alligevel. Forelskelse og vildt begær. Mit hjerte var både bristet og forelsket på en gang. En underlig kombination, og vildt frustrerende. Men jeg kom ovenpå igen, og det kan jeg kun takke Mr. Handy for, han var der for mig 100%. Det hele løser sig jo i enden, og kærligheden sejrede trods alt. Vores kærlighed voksede også i juletiden, og i år er hjemmet igen fyldt af juleamoriner i luften og sød kærlighed.

LÆS OGSÅ: Jagten på suget i maven – den store forelskelse

Kærlighed og forelskelse smitter positivt

Det spreder sig som ringe i vandet. Kærlighed. Kærlighed smitter, det er der ingen tvivl om. Der findes ikke noget mere bekræftende og anerkendende, end når ens barn er forelsket og jeg som mor, kan se forelskelsen og glæden sprede sig i hele hjemmet. Min søn er godt på vej til 23 år, og ja, han er da stadigvæk ung og har hele livet for sig. Men alle har brug for at føle sig ønsket og begæret. Han har været i flere forhold, brændt nælderne og blevet såret. Ulykkelig kærlighed er aldrig sjovt, og som forældre, er det virkelig svært at samle sine børn op efter sådan en omgang. Specielt første gang, hvor ulykkelig kærlighed mærkes på kroppen. Følelser der aldrig er følt før. Hjertet gør ondt, og hele verden går i stykker. Pludselig hører jeg mine egne forældre i mit hoved, med forsøget på trøstende ord om, at det går over og nok ikke er sidste gang det opleves.

Jeg er nok ikke den eneste mor, der vil ønske, at jeg kunne overtage mine børns smerte, så de bliver skånet. Men det er med til at skabe det menneske de er i dag og vil være i fremtiden. Heldigvis er det lykkelig kærlighed min søn føler i øjeblikket, og det skal han have lov til at beholde – men det smitter positivt.

I Love You Kiss GIF by Netflix Philippines - Find & Share on GIPHY

LÆS OGSÅ: Miss Grey Sexologen: Sådan bevarer du dit sexliv, når det bliver hverdag i dit forhold

Omgivet af skilsmisser og ulykkelig kærlighed

Mr. Handy og jeg er inde i en stime af skilsmisser omkring os. Den ene tager den anden og som man siger; en kommer sjældent alene. Det skal jeg lige love for!! Hele fire par af både venner, bekendte og kollegaer gennemgår i denne periode skilsmisse. Selvom vi prøver at være neutrale og ikke lader os påvirke, er det alligevel lidt svært ikke at blive det. Men det minder os også om, hvor vigtigt det er, at tale med hinanden om forholdets udfordringer og småknuder. For det har ALLE forhold. Ingen kan se sig fri for “hverdags uenigheder”. Men det er altså for nemt at blive skilt i dag. NemID og så er det overstået på 14 dage. Hvad er der blevet af ansvaret for hinanden, børnene, livet og fremtiden? Ja, Mr. Handy og jeg har da også haft vores ture. Men hedder det ikke i medgang og modgang, når vi står overfor hinanden i kirken eller rådhuset og siger JA til hinanden. Bare der er en lille smule modgang, så giver vi op? Vi er forebilleder for vores børn, er det den tendens vi ønsker for deres fremtid?

Hvis kærligheden forsvinder, er det så ikke en god idé, at spørge sig selv HVORFOR? Der er ALTID en årsag, og helt ærligt, så skylder vi hinanden at forsøge. Der skal to til tango!

juleamoriner i luften

Miss Robinson anbefaler: L´AMOURBOX

Når kærligheden blomstrer

Det er SKØNT at være forelsket, og herhjemme summer hjemmet af kærlighed. Det er dejlig krydderi til en sød juletid. Alligevel er det vigtigt for mig, at guide min søn til, hvordan kærligheden bevares. Hvor vigtigt det er, at han fx. lærer at gå på kompromis og ikke finder de dumme gamle vaner frem. Vigtigheden af, at han ikke er egoistisk og “glemmer” at nu er der to at tage hensyn til! Hans hverdag har i lang tid bestået af at sove, game, gå i byen, venner, arbejde og spise. Nu skal han pludselig sætte tid af til, at der er en sød pige der skal bruge lidt af hans tid også. Overgangen kan være lidt svær, men sådan er det altså at blive voksen. Forventningsafstemning er pludselig et nyt begreb, der skal læres og udføres. Der skal tages hensyn og planlægges på en ny måde. Jeg føler at det er mit ansvar, at guide ham i den rigtige retning. At guide ham til den rigtige overgang som ansvarsfuld voksen.

Valentines Day Love GIF - Find & Share on GIPHY

LÆS OGSÅ: Find julestemningen – frække julegaver i julegokkesokken

En voksen mand der udvikler sig i den rigtige retning

Det er ikke nok at være omsorgsfuld, følsom og betænksom, det er også vigtigt at være ansvarsfuld og kunne tilsidesætte sig selv lidt engang imellem. Jeg har altid forsøgt at opdrage mine børn med, at de skal behandle andre, som de selv vil behandles. At stille sig selv spørgsmålet; ville jeg syntes at det her var i orden? Det er altid en god idé, generelt, at spørge sig selv det spørgsmål – også som voksen, som par og som menneske. Sidst jeg stødte på det spørgsmål, var da jeg var til foredrag med Jakob Olrik. “Vil du være gift med dig selv?” Det sætter virkelig livet lidt i perspektiv! Prøv engang! Det er et SUPER værktøj, hvis du på noget tidspunkt har problemer med at finde svar. “Hvordan ville jeg selv have det med…?” osv. Det samme har jeg sagt til min søn. Brug det!

Julen er hjerternes tid, så husk at fortælle dine nærmeste at du elsker dem, kys lidt mere og find overskud til at glæde andre. Det kommer tifoldig tilbage og du vil føle dig som et bedre menneske. Der ER juleamoriner i luften.

YOLO og masser af kærlighed fra

Miss Robinson

Kig også forbi Detlumrehjørne.dk

Se Også