Kære Læsere

I dagens indlæg kommer jeg til at snakke lidt om noget helt specielt, jeg har prøvet det sidste stykke tid. De af jer der følger med på vores Instagram, Missgreydk, ved sikkert allerede, hvad det handler om. Her har Redaktionen bag Missgrey nemlig unboxet en L’amourbox, og jeg har også fået fornøjelsen af at anmelde den for jer! Derudover så har vi her på Missgrey fået en lille rabatkode, som jeg præsentere for dig længere nede!

L'amourbox

L’amourbox – frække overraskelser lige til døren

For lige at forklare lidt om konceptet, så er det et koncept du ser i nogle grene af skønhedsverdenen. Måske nogle af jer derude kender Goodiebox, et koncept hvor du modtager en pakke lige til døren. Denne pakke er så fyldt med en masse lækre produkter, og du modtager den ofte på månedsbasis. Derudover så bliver det markedsført som værende billigere at betale månedligt for pakken. Idet at pakkens indholdsværdi langt overstiger det, du betaler om måneden.

På samme måde/koncept har vi L’amourbox. Du modtager her en pakke hveranden måned, og betaler 199 kr inklusiv levering. De lover derudover at pakken har en værdi på minimum 600 kr. Og dér har du så din besparelse! Så det er jo egentligt meget godt. Du får selvfølgelig forskelligt indhold hver gang. Jeg skal nok gennemgå indholdet fra  L’amourbox i februar lidt længere nede. Men først vil jeg lige knytte en lille kommentar til konceptet.

Hvem er det, der skal vælge L’amourbox?

Faktisk så er jeg ret fan af konceptet! Jeg synes det er innovativt lavet, og en rigtig god mulighed for at spice tingene lidt op. Men på baggrund af indholdet, vil jeg nok anbefale  L’amourbox til en bestemt gruppe.

Hvis I som par måske ikke:

 • Har verdens største samling legetøj
 • Har svært ved at finde ud af, hvad I skal købe af legetøj eller
 • Har svært ved generelt det der med at skulle købe legetøj
 • Mangler at få spicet tingene lidt op
 • Gerne vil overraskes og få leveret lige til døren

Jamen så synes jeg det her er en genial idé. Generelt set, så synes jeg faktisk, det er meget sjovt. Hvem kan ikke lide at få en lille gave til sig selv, eller sit parforhold engang imellem? Selvom jeg efterhånden har mig en del sexlegetøj med Mr. Teddy, så synes jeg stadig at  L’amourbox kunne være sjovt for os. Også fordi det er en ret sjov ting at modtage, og pakke ud sammen. Så helt klart fan her!

L'amourbox

Fifty Shades Valentine?

Men nu til det store spørgsmål. Hvad får du egentligt med i din pakke, og har du mulighed for selv at have lidt indflydelse her?

Først og fremmest så reklamerer L’amourbox med at du har mulighed for at indtaste forskellige ting, når det kommer til dit abonnement. Det kan eksempelvis være nogle bestemte størrelser, eller hvis du har allergi eller andet. Så det er rigtig fedt at der tages hensyn til disse ting.

Min første tanke da jeg modtager pakken, er helt klart udseendet. Du kan hurtigt se, at der er gjort meget for lækkert design. Æsken er i god kvalitet, og der er gjort en hel del for at bevare det romantiske og pæne look. Dette er en virkelig god kvalitet, idet at det hurtigt kan blive lidt for pornoagtigt. Desuden så var pakken meget diskret pakket ind, da jeg modtog den.

Men hvad er der i  L’amourbox Februar udgaven?

Denne måneds L’amourbox havde to meget klare temaer. Det stod nemlig i ikke bare valentinestegnet, men fejrede også den nyeste udgivelse af Fifty Shades of Grey. Og temaerne har helt klar påvirket indholdet.

Med i pakken får du:

 1. En masse søde rosenblade. Disse er kunstige og skaber et romantisk look
 2. En dobbel jordbær slikke pind
 3. Et sæt håndjern med sort plys
 4. En lille rust med fjer
 5. To slags glidecreme
 6. Blindfold til øjnene
 7. Et lækkert duftlys
 8. Sexterninger til den sjove sexleg
 9. En mini flogger til en smule Fifty Shades spanking.

Med i pakken får du også en fin folder der giver lidt information om de enkelte produkter og hvad deres værdi er. Super lækkert!

Nedenunder kan du se et lille sneak peak af indholdet:

Hænger pris og kvalitet sammen?

…det ville jeg nok sige ja til. Hvis du går meget op i kvaliteten af dit legetøj (altså at det skal holde de næste mange, mange år), så tror jeg ikke, det er L’amourbox, du udelukkende skal investere i. Som sagt så synes jeg konceptet er super godt. Og du får rigtig meget med for dine 200 kr. Men selve kvaliteten af nogle af produkterne, er ikke den bedste. Faktisk gik min “minipisk” i stykker efter anden gang vi brugte den (og det var ikke voldsomt). Men ærligt, jeg synes heller ikke vi kan forvente mere, når det kun er 200 kr der betales for en sjov overraskelse, og hele 9 produkter. Derudover så har vi en lille rabatkode til dig. Du skal bare skrive:

“MISSGREY”

…når du opretter dit produkt, og så modtager du en ekstra lækker ting med i din pakke, for en minimumsværdi af 50 kr! Jeg synes helt sikkert det er værd at prøve af.

Og er du ikke til et helt abonnement? Jamen så reklamerer de også på hjemmesiden med et fantastisk tilbud. Du kan også vælge at købe et klippekort, således du bare modtager 2,3 eller 4 L’amourbox. Det synes jeg faktisk også kunne være en ret fed gaveidé til kæresten. Smut ind på L’amourbox.dk og foretag din bestilling.

Tak fordi du læser med!

Much Love

Miss Vanilla

Dette indlæg er sponsoreret

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here