Miss Fox

udgivet:

Mr J is back in town

Hola chicas

Så er det på tide at vende tilbage til en gammel kending… han har ikke været nævnt på bloggen i laaaang tid. Det er nok kun de meget dedikerede læsere der husker ham! Der er selvfølgelig tale om Mr J.

Husker du ikke Mr J så er der her en recap af de indlæg, jeg har skrevet om ham. I rækkefølge fra første til sidste indlæg:

Mit frustrerende kærlighedsliv

Sex in the City

Min første G-punktsorgasme

Kinky julelege med Mr J

Date med en gammel kending

Der var intet drama mellem mig og Mr J. Den løb rent ud sagt bare ud i sandet. Vi har faktisk ikke rigtigt set hinanden siden decembermåned. Jeg har heller ikke haft ham i tankerne indtil for nyligt… hvor en sms tikkede ind. Egentlig har jeg været superdeprimeret den seneste tid. Aborten har fyldt alt alt for meget. Derfor har jeg ikke rigtigt været oplagt til at se nogen (og er det stadig ikke).. meeeeeen. Det er svært at sige nej til en gammel romance!

Altså endte en spontan fuldesms fra Mr J ud i en længere korrespondance. Det endte med vi fik stablet en date på benene. Ja, en date! Den slags hvor han havde tændt stearinlys og lavet riiiigtig god asiatisk mad. (Keep in mind… manden er kok). Jeg havde regnet med jeg bare skulle komme over, knalde ham og så smutte igen. Sådan har det jo været med os før hen – i hvert fald i den sidste tid. Derfor blev jeg pænt (positivt) overrasket!

Og jeg skammer mig sgu ikke over at indrømme det… det er meget svært at beholde trusserne på når en fyr laver lækker mad! Og cocktails… og tænder stearinlys. jeg er en sucker for sådan noget – selvom det er svært at indrømme.

Det endte jo som den slags ender… i sofaen. Cigaretterne var røget, maden var spist. Drinksene var drukket. Så er der jo kun ét tilbage! 😉 Jeg satte mig ovenpå ham og begyndte at kysse ham op af halsen og vores læber mødtes. Så krængede han mine bryster ud af BH’en og begyndte at sutte på mine nipples. Mr J er en rimelig dominerende type, skal det siges. Han skubbede mig ned i sofaen, hev op i min nederdel og trak mine trusser til side… så meget for forspil 😉

Han pressede to fingre op i mig og bevægede dem meget langsomt ind og ud. Ren tortur. And he knew it. Han bad mig lukke øjnene.

Det gjorde jeg og han fortsatte med at give mig finger, indtil jeg lige pludselig mærkede noget hårdt og stort trænge op. Jeg gispede (af nydelse og forskrækkelse). Han smilede på sådan en lidt sadistisk måde. Så begyndte han at kneppe mig meget hårdt og hurtigt. Først i missionær.  Så bad han mig vende mig om i doggy, hvor han trængte ind med samme brutalitet.

“Fuck. Slå mig i røven,” stønnede jeg.

….Hvilket ikke faldt i god jord. Han tog hårdt fat om min nakke og skubbede mig ned i madrassen. “Du. Skal. Ikke. Fortælle. Mig. Hvad. Jeg. Skal. Gøre,” råbte han, mens han trak sig ind og ud i hurtige bevægelser.

Det lyder voldsomt, men.. vi var opstemte og det passede godt ind. Der gik heller ikke længe før han kom oppe i mig med et dybt stød. Han trak sig ud og satte sig ned bag mig. Jeg blev liggende i doggy og lod en finger glide op i mig selv (for the visuals). Det virkede også.

“Fuck det ser frækt ud, det der,” knurrede han. Jeg fniste lidt som svar.

Der gik heller ikke længe før vi var klar til round two… men det kan I få i et andet indlæg 😉

Og siger jeg god onsdag til jer alle… husk I kan følge mig på Instagram som Missfoxdk – og hop ind og følg alle de andre MG-piger også! I øvrigt kan I altid skrive til mig på min mail missfox@missgreydk <3

Se Også