Kinky julelege

udgivet:

Kinky julelege med Mr J

Hej alle

Håber I alle har haft en god jul! Det har jeg i hvert fald.. og det er særligt på grund af nogle kinky julelege med Mr J. Hvis I ikke kan huske Mr J, kan I læse om ham HER og HER.

Mr J og jeg er på et stadie, hvor vi ikke dater, men bare knalder occasionally. Det var faktisk ved at være et stykke tid siden jeg sidst havde hørt fra ham, men i sidste uge tikkede en sms ind. Jeg var fuld og liderlig, så det krævede ikke meget overtalelse fra hans side 😉

Jeg havde lige fået mig et rødt lingeri-sæt, og tænkte at en aften med Mr J var en god måde at indvige det på. Sættet består af et par røde selvsiddende strømper, en rød g-streng og matchende BH.

Desuden var jeg lige hjemme og hente en nissehue… bare lige for at sætte prikken over I’et. Mr J havde lavet drinks klar da til os, da jeg mødte op. Efter lidt small-talk og flirten, sagde jeg at jeg lige smuttede på toilettet. Så snart jeg havde lukket døren skyndte jeg mig at få tøjet af og klæde om til det røde sæt. Så lagde jeg mig ind i soveværelset og råbte om han ikke kom ind.

Mr J havde julelys (høhø) i øjnene da han så mig. Der gik heller ikke lang tid før han selv havde fået tøjet af og lå mellem mine ben. En dygtig tunge kombineret med to fingre var nok til at jeg lå og så stjerner. Mr J kunne godt mærke at jeg var så klar som jeg kunne være, så han fik hurtigt hevet mig op i en doggy – og så gik vi ellers igang. Doggy er jo altid lækkert, meeeen Mr J mente vores knald skulle have lidt ekstra krydderi. Det er jo kun jul en gang om året. Derfor hev han et langt silke “reb” op af skuffen. Det blev brugt til at binde mine hænder fast om sengegærdet. Vi har aldrig leget med den slags eller snakket om det. Det var altså en sjov lille overraskelse.

Herefter gik han ned på mig igen. Så var det hans tur, så han satte sig foran mit ansigt, så jeg kunne tage hans pik i munden. Efter en god rum tid med oralsex, trængte han igen op i mig i missionærstillingen.

Sådan fortsatte vi et stykke tid, indtil han kom udover mine bryster (<- nogen af os tager ikke p-piller). Desværre blev det ikke til en orgasme til mig, så den har jeg til gode!

Efter den omgang bandt han mine hænder fri. Så lå vi begge lidt og sundede os. Mr J havde i den grad været begejstret for mit nissepige-sæt. Og det kunne mærkes! Den seksuelle kemi mellem os var helt i top under hele samlejet. Alt i alt var det en superfræk aften.

Det kan virkelig anbefales at gøre lidt ekstra for at overraske sin fyr! Det er ikke fordi du behøver diske op med hofteholder, korset og hvad der ellers høre til. Mit røde set var rimelig billigt og det var jo bare at kombinere det med en nissehue og bam = fræk nissepige. Jeg fik i hvert fald god respons, så prøv den af derhjemme en dag 😉

Håber I nød den lille aftenfortælling fra mig af. Og godt nytår til alle der læser med!

(Husk I altid kan kontakte mig på min mail missfox@missgrey.dk og følge mig og de andre piger på Instagram! Her finder I mig som missfoxdk)

Se Også