Sex in the city

udgivet:

Sex in the city

Hej læsere.

Ja. Indlægget her handler overraskende nok om sex in the city – altså ikke TV-serien. Lad mig uddybe: jeg har tidligere skrevet om Mr. J, en ny fyr, jeg er begyndt at date.

Mr. J har det hele og lidt til. Det er sgu længe siden (okay, otte måneder), jeg sidst har været så head over heels, som jeg er lige nu. Jeg har kun mødt Mr. J fem gange. Det siger lidt om, hvor hurtigt jeg faldt for ham! Allerede efter vores første date, var jeg jo igang med at planlægge vores bryllup, vores første ferie sammen og jeg havde allerede fundet navnet til vores hund. Der står mere om vores første møde i indlægget her.

Anyways. Hvis I følger Missgrey på Instagram, så I måske, jeg holdte Insta-takeover.. hvor jeg var på date.. med Mr. J. Han havde seriøst booket et hotelværelse midt inde i København. Nu bor jeg selv på Nørrebro, så det var jo ikke specielt fordi det lige var i København, men bare det at han seriøst havde booket et hotelværelse. (Jeg er ikke helt kommet mig over det endnu). Han mødte mig i lobbyen, og vi gik først på værelset for at få et glas vin.

Han sad bare der i sin hvide skorte, Hugo Boss-bukser og Leonardo Dicaprio frisure (Titanic-version). Høj, slank, brede skuldre.

Jeg havde jo lyst til at jumpe ham med det samme. Jeg havde dog allerede før daten lovet mig selv at holde lidt igen – tease ham, om man vil.

Efter vino (en Sauvignon Blanc rosé, hvis nogen er interesserede) gik vi ned for at spise. Vi konverserede frem og tilbage, og fik både snakket om japansk litteratur, mine journalist-drømme og det famøse Girlsquad. Det lyder underligt at sige, eftersom jeg jo allerede har mødt manden flere gange, men jeg blev faktisk overrasket! Vores andre samtaler har været udvekslinger af historier, fortællinger om venner, vores barndom etc. Jeg blev her overrasket over, hvor meget han vidste, og hvor meget vi har tilfælles. Vi har læst de samme bøger. Vi kommer de samme steder. Interesserer os for de samme ting – and so on. Selvfølgelig endte middagen med, at jeg blev endnu mere hooked end jeg var før (suk).

Sex in the city

Vi havde lige delt en flaske vin til maden også. Desuden fik vi også drinks, da vi gik ud for at ryge efter middagen. Jeg skammer mig ikke over at sige, at jeg altså kører rom&cola (cuba libra, hvis du er smart), når jeg er i byen. Billig og smager godt! Derfor kendte jeg ikke mange af de drinks, der var på kortet. Jeg kunne dog genkende “Long Island Iced tea”. Der er en episode af Sex and the City, hvor Charlotte bliver latterligt fuld på en færge. Hun lod dog til at have det sjovt, så jeg tænkte “den skal prøves!”. De rammer rimelig hårdt, skulle jeg hilse at sige. Jeg kan ikke engang huske hvad Mr. J fik..

Anyway. Vi ryger, drikker, snakker og ender selvfølgelig tilbage på værelset. Jeg træder først ind, ligger mine ting og den slags.

Mr. J lukker døren, og går med meget målrettede skridt hen mod mig, tager fat i mit hår, bøjer mit hoved tilbage og kysser mig.

Som det mest naturlige i hele verden. Jeg kysser selvfølgelig tilbage. Glædeligt overrasket over hans spontanitet. Så trækker han sig væk og spørger om jeg vil have mere vin? Jeg ved snart ikke hvad jeg lignede i det øjeblik.. rød i hovedet, uglet hår, “HORNY” skrevet praktisk talt skrevet i panden på mig. Jeg får sagt nej tak og sætter mig på sengekanten. Han sætter sig ved siden af mig. Jeg er skidenervøs.. som jeg altid bliver i hans selskab. Alkoholen hjalp dog lidt på det.

Der går ikke lang tid før vi sidder og kysser, så ligger og kysser. Vi bruger god tid på forspil. Han knapper min grønne silkeskjorte op og nikker anerkendene til min røde BH. Jeg må indrømme, at jeg altså ikke i detaljer kan huske, hvad vi gjorde efterfølgende. Jeg ved jeg gav ham et blowjob, hvilket jeg med hans ord var “virkelig god til!” Jeg ved vi havde sex i mange stillinger. Jeg ved det var mega lækkert! Jeg ved vi fik vores happy endning 😉

Gardinerne var rullet fra, så desuden kunne vi nyde udsigten til Vesterbro. God slutning på dejlig sex in the city

Sex in the city

Vi faldt i søvn og fik morgenmad på sengen næste dag. Vi gik derfra op ad formiddagen. Så gik vi hvert til sit. Desværre får mit moderne eventyr ikke en lykkelig slutning. Efter daten hørte jeg stort set ikke fra ham, indtil “Jeg synes ikke vi skal ses mere”-beskeden pludselig tikkede frem på min telefon. Og selvom jeg prøvede at vriste en forklaring ud af ham, var det den sidste besked jeg fik fra ham… indtil jeg downloadede Tinder for et par dage siden og han dukkede op – og vi matchede.

Så ja, det er en meget forvirret og bedrøvet Miss Fox, der sidder tilbage. Jeg har endnu ikke skrevet til ham efter vi matchede.. og han har heller ikke skrevet til mig. Jeg prøver dog at nosse mig sammen til at kontakte ham, så wish me luck.

God onsdag herfra <3

PS. Miss Lara skrev i sidste uge om hotelsex. Det indlæg kan I læse HER

Se Også