Kære læsere.

De af jer, der har læst indlægget “Der er romantik i luften”, ved, at jeg for et par måneder siden fik en kæreste. Vi havde for nylig månedsdag, hvor han diskede op med en overraskelse af den frække slags, som jeg har tænkt mig at dele med jer i dette blogindlæg.

Den frække overraskelse: Det våde forspil

Det startede med, at Mr. Boyfriend foreslog, vi tog et bad, fordi han havde planlagt en overraskelse. Jeg tænkte, at vi traditionen tro, skulle ud at spise, men det var langt fra en traditionel månedsdags-date, han havde i tankerne.

Han bad mig gå i forvejen ud på badeværelset, da han skulle gøre klar til senere.


Jeg tyvstartede med badet, men efter kort tid kom han også ind under bruseren.

Han var ikke tilfreds med, at jeg var begyndt uden ham, hvilket medførte, at jeg ville blive straffet senere.

Hans hænder startede med at bevæge sig rundt på hele min krop fordi han ville tjekke om, jeg var helt ren. Jeg stod med ryggen til ham, mens han legede med min fisse. Mine ben var ved at give efter under mig, da han fingerkneppede mig hårdt og hurtigt.

Idet mit underliv begyndte at trække sig sammen om hans fingre, bøjede han mig forover og trængte ind i mig med hans stenhårde pik. Han stødte dybt et par gange, inden han trak sig ud og sagde: ”Det var en smagsprøve på, hvad der venter dig i soveværelset”.

Frække overraskelse

Spanking som straf

Jeg blev færdig i badet, da jeg var ivrig efter mere. Han holdt mig for øjnene og førte mig nøgen ind i soveværelset. Her fik jeg et blindfold på, for jeg skulle nødig ødelægge hans overraskelse ved at kigge.

Derefter bøjede han mig forover, så jeg stod med overkroppen lænet ind over sengens fodende, hvor jeg fik handcuffs på. Jeg kunne høre, hans vejrtrækning blev dybere, inden jeg mærkede det første slag fra hans hånd mod min røv. Jeg mærkede varmen sprede sig fra min numse til resten af kroppen. Han smækkede mig endnu engang med håndfladen, hvorefter han fandt bæltet frem.

Mr. Boyfriend kærtegnede mine ømme balder, inden han klaskede bæltet kærligt mod min ene balde.

Lyden fra smækket fik mig til at stønne liderligt. Slagene med bæltet blev hårdere og højere, hvilket gjorde mig drivvåd. Da jeg havde fået min straf, bad han mig om at ligge mig på maven. Jeg adlød hans ordre og ventede på at tage imod hans overraskelse.

Pludselig hørte jeg hans stemme sige: ”Du er så lækker. Et fantastisk syn at onanere til”. Tanken om, at han spillede den af, gjorde mig utålmodig. Jeg ville mærke hans pik oppe i mig – omgående!

Pirrende sexleg med legetøj

Hans overraskelse var en pirrende sexleg med alt godt fra min særlige kasse. Han startede med at føre en dildo op i mig. Han tændte for vibrationen, mens han førte den ind og ud af min fisse. Da vibrationen nåede maksimal styrke, fik jeg gåsehud, inden jeg kom første gang.

Han trak dildoen ud og førte i stedet et sexæg op i mig (Se produkt nederst i indlæg).

Da han havde valgt det ønskede program, begyndte han at kærtegne mine baller, mens ægget vibrerede i mit indre. Han gjorde mig klar til, at han kunne trænge ind i mig bagfra, eftersom han ville kneppe mig i røven med sexægget i min fisse. Bare tanken fik mig næsten til at komme, så der gik ikke ret lang tid, inden jeg fik aftenens anden orgasme.

Følelsen af sexæggets vibration kombineret med hans hårde, dybe stød i min røv var overvældende. Jeg nåede derfor at komme endnu engang, hvorefter han kom med et brøl.

LÆS OGSÅ: 10 nemme måder, som du kan overraske kæresten på – hos Woman.dk

Frække overraskelse

Gennemkneppet og tilfredsstillet

Efter denne ekstatiske sexoplevelse havde vi en omgang intim, romantisk sex inden sengetid. Derudover havde vi tidligere haft lækker morgensex. Den nat sov jeg fantastisk, hvilket jeg er overbevidst om skyldtes, at jeg sov ved siden af min sex-gud af en kæreste – gennemkneppet og tilfredsstillet.

Tak fordi I læste med – Jeg håber på, at jeg hører fra jer.

KH.
Miss Felicity

Som lovet, herunder anbefaling af produkt til den frække overraskelse:

Frække overraskelse

[afp id=”1717″]

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Tidligere artikelSexlegetøjets historie
Næste artikelGet “Real” og husk kondom
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

2 KOMMENTARER

 1. Hej Felicity. Jeg elsker dine indlæg. Jeg ville høre hvordan du fandt din første dominante mand? Overvejer nemlig selv at prøve det.

  • Hej Anna.
   Mange tak for de pæne ord 🙂
   Det var lidt et tilfælde at Masteren endte med at blive min første dominante mand, da det var en fyr, jeg mødte på gymnasiet, som introducerede mig til BDSM. Det kan du læse mere om på Sexskolen i følgende indlæg: https://missgrey.dk/sexskolen/min-foerste-gang-med-bdsm/

   Dog har jeg senere haft gode erfaringer med at finde dem på forskellige datingsider. Her kan du blandt andet forsøge dig med scor.dk, hvor du kan finde en masse mænd med mange forskellige lyster og fantasier. Jeg vil dog anbefale dig at afprøve fantasien om dominans med en mand, du kender godt og stoler 100 % på.

   Jeg håber, at du kommer godt i gang med at udleve din fantasi om seksuel dominans. Du er meget velkommen til at skrive igen, hvis du har andre spørgsmål.

   Held og lykke herfra – og god jagt 😉

   KH.
   Miss Felicity

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here