Sexlegetøj - Min hemmelige legetøjskasse

udgivet:

Disse ting gemmer jeg i min særlige kasse

*Indeholder reklamelinks*
Kære læser

Nu har jeg efterhånden nævnt min særlige kasse et par gange i mine blogindlæg. Hvis nogen af Jer har været nysgerrige omkring denne kasse, kan I godt glæde jer, for jeg vil nu afsløre dens indhold for Jer, men inden jeg endeligt åbner Pandoras æske, vil jeg gerne starte med at give lidt mere information om selve kassen.

Først og fremmest kan jeg fortælle, at det er en skotøjsæske, som i øjeblikket har plads i et skab i mit soveværelse. Jeg arbejder på en bedre løsning, da jeg ikke er helt tilfreds med placeringen. Problemet er, at jeg kæmper med at finde en balance mellem kassens synlighed og tilgængelighed. For mig er det for offensivt at have indholdet liggende fremme, så alle kan se det, men samtidig er det yderst frustrerende at have det gemt så langt væk, at jeg nærmest skal planlægge at bruge det under akten for ikke at dræbe stemningen i jagten på mine redskaber. Er jeg den eneste, der er udfordret på dette område?

SE OGSÅ: Find et hygiejnisk opbevaringssystem til dit sexlegetøj

 “Work hard – play hard”

Det kommer sikkert ikke som en overraskelse for Jer, at min særlige kasse indeholder sexlegetøj. Alle kvinder, der står på egne ben har brug for en værktøjskasse til at tilfredsstille sine behov. Derudover kan legetøjet være et godt redskab, når man som par har brug for at pifte sexlivet op. Som inspiration til par-leg med dildo kan I kigge forbi indlægget: “Mød min sommerflirt – Mr. Dirty-talk” 

Så kan jeg vist ikke trække den længere! Eftersom vi har at gøre med en skotøjsæske, har I sikkert regnet ud, at mit lager ikke er særlig omfattende. Hvad kan jeg sige? – Jeg er en pige, som foretrækker kvalitet fremfor kvantitet.

Min særlige kasse indeholder:

Fun Factory Tiger G5 Rillet Dildo

Fun Factory Tiger G5 Rillet Dildo

Fifty Shades of Grey Dobbelt blindfold

Sexlegetøj - Fifty Shades of Grey Dobbelt Blindfold

Fifty Shades of Grey handcuffs

kasse

Så ved I, hvad der er at vælge imellem næste gang, at jeg nævner kassen i  selvom der er chance for, det ændrer sig inden da. I sådan et tilfælde skal jeg nok holde Jer opdateret! 😉

kasse

I showed you mine – now show me yours!

På nuværende tidspunkt går Mr. Dirtytalk og jeg med tanken om at udvide mit sortiment af sexlegetøj, men fordi min erfaring med køb af disse sager er begrænset, kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre fra Jer –  mine frække læsere.

Hvad ligger I inde med af sexlegetøj?

og

Hvad mener I, er de absolutte must-haves at have på lager for en sulten sex-killing som mig?

Jeg vil sætte stor pris på Jeres råd og ser frem til at høre fra Jer. I kan sende mig en mail på mf@missgrey.dk eller kommentere indlægget nedenfor.

Tak fordi I læste med – Jeg glæder mig til at høre fra jer.

KH.
Miss Felicity

Se Også