*Indeholder reklamelinks*
Kære læser

Nu har jeg efterhånden nævnt min særlige kasse et par gange i mine blogindlæg. Hvis nogen af Jer har været nysgerrige omkring denne kasse, kan I godt glæde jer, for jeg vil nu afsløre dens indhold for Jer, men inden jeg endeligt åbner Pandoras æske, vil jeg gerne starte med at give lidt mere information om selve kassen.

Først og fremmest kan jeg fortælle, at det er en skotøjsæske, som i øjeblikket har plads i et skab i mit soveværelse. Jeg arbejder på en bedre løsning, da jeg ikke er helt tilfreds med placeringen. Problemet er, at jeg kæmper med at finde en balance mellem kassens synlighed og tilgængelighed. For mig er det for offensivt at have indholdet liggende fremme, så alle kan se det, men samtidig er det yderst frustrerende at have det gemt så langt væk, at jeg nærmest skal planlægge at bruge det under akten for ikke at dræbe stemningen i jagten på mine redskaber. Er jeg den eneste, der er udfordret på dette område?

SE OGSÅ: Find et hygiejnisk opbevaringssystem til dit sexlegetøj

 “Work hard – play hard”

Det kommer sikkert ikke som en overraskelse for Jer, at min særlige kasse indeholder sexlegetøj. Alle kvinder, der står på egne ben har brug for en værktøjskasse til at tilfredsstille sine behov. Derudover kan legetøjet være et godt redskab, når man som par har brug for at pifte sexlivet op. Som inspiration til par-leg med dildo kan I kigge forbi indlægget: “Mød min sommerflirt – Mr. Dirty-talk” 

Så kan jeg vist ikke trække den længere! Eftersom vi har at gøre med en skotøjsæske, har I sikkert regnet ud, at mit lager ikke er særlig omfattende. Hvad kan jeg sige? – Jeg er en pige, som foretrækker kvalitet fremfor kvantitet.

Min særlige kasse indeholder:

Fun Factory Tiger G5 Rillet Dildo

Fifty Shades of Grey Dobbelt blindfold

Fifty Shades of Grey handcuffs

kasse

Så ved I, hvad der er at vælge imellem næste gang, at jeg nævner kassen i  selvom der er chance for, det ændrer sig inden da. I sådan et tilfælde skal jeg nok holde Jer opdateret! 😉

kasse

I showed you mine – now show me yours!

På nuværende tidspunkt går Mr. Dirtytalk og jeg med tanken om at udvide mit sortiment af sexlegetøj, men fordi min erfaring med køb af disse sager er begrænset, kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre fra Jer –  mine frække læsere.

Hvad ligger I inde med af sexlegetøj?

og

Hvad mener I, er de absolutte must-haves at have på lager for en sulten sex-killing som mig?

Jeg vil sætte stor pris på Jeres råd og ser frem til at høre fra Jer. I kan sende mig en mail på mf@missgrey.dk eller kommentere indlægget nedenfor.

Tak fordi I læste med – Jeg glæder mig til at høre fra jer.

KH.
Miss Felicity

Tidligere artikelDenne ting giver mig altid orgasmer
Næste artikelMiss Fox: Faser din veninde med hjertesorger går igennem
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

9 KOMMENTARER

  • Ej hvor fedt Line 😀 Det lyder som nogle gode ting, du har dig 🙂

   Her hos Miss Grey skal vi i forbindelse med et samarbejde med http://www.sinful.dk/ anmelde en række produkter indenfor de næste par måneder. Her vil vi blandt andet skrive en anmeldelse af Womanizer. Så følg med, hvis du har brug for inspiration til nyt indhold til din egen særlige kasse 😉

   KH.
   Miss Felicity.

  • Tak for det Jonna 🙂 Den så jeg godt på sexmessen og er glad for at høre, at du har gode erfaringer med den 😉

 1. I min kasse ligger der penis ringe, en buttplug, 3 forskellige dildoer, blind fold, 3 slags håndjern og glidecream

  Tænker jeg godt kunne tænke mig noget mere men er ikk helt sikker på hvad det skulle være, så hvis du har nogle forslag tager jeg gerne imod ????

 2. Hvorfor kommer Miss Felicity ikke til at blogge længere? Og øv, der kunne godt være en lille heads-up herinde på bloggen, til dem der ikke følger den på facebook 🙁

 3. Hej “Mig” 🙂
  Desværre er det sådan, at Miss Felicity er stoppet (for nu) med at blogge, da hun er blevet mor for ikke længe siden. Så lige nu er det livet som nybagt mor, der har fået fuld opmærksomhed. Og sådan skal det jo også være <3

  Du har helt ret i "heads-up". Den skal jeg nok sørge for kommer snarest 🙂

  / MG Redaktøren

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here