Interview med en sugar daddy

udgivet:

Interview med en sugar daddy

Hej læsere!

Jeg kommer med et lidt anderledes indlæg i dag. Jeg har jo tidligere skrevet om sugardating – (fx her og her). Det er jo også et meget interessant emne. Det slog mig bare, at jeg altid har skrevet ud fra sugarbabe-perspektivet.. og det dur jo ikke! Det er jo en debat med mange, mange vinkler. Derfor har jeg kontaktet en af mine eks-sugardaddies, “X”, til et interview (anonymt selvfølgelig)! Og det kommer her.

Vi mødes på en shawarmabar på Nørrebro. Et af vores stamsteder fra dengang vi sås for et års tid siden. Bestemt ikke noget luksuriøst. Til gengæld hyggelig og uformel. Jeg tror ikke, der er nogen omkring os, der ville tro vi var på sugardate (hvilket vi jo selvfølgelig heller ikke er… but you get the point).

Først small-talker vi lidt. Hvad har vi lavet siden sidst og den slags. Vi sås trods alt meget på et tidspunkt. Der har aldrig været romantiske følelser, men det har været et ganske godt venskab. Vi får vores mad. En durumrulle til X og noget bulgurhalløjsa til mig.

Jeg tager en tår af min øl og interviewet starter.

Hvor længe har du været sugar daddy?

Han tænker lidt. “Bum bum. Jeg har nok været på sugardaters.dk i ca. to år. Lidt on/off, selvfølgelig.”

Det passer vist meget godt. Han var ikke ligefrem uerfaren da jeg mødte ham.

Kan du fortælle nogle sjove eller mærkelige oplevelser du har haft?

Han griner. “Den der står tydeligvist… Ja okay. Den er måske ikke så sjov. Der var en pige, jeg skulle mødes med. Hun så noget anderledes ud end på hendes billeder. Det var så hvad det var, meeeen.. jeg fik et chok da jeg åbnede døren for hende. Jeg troede sgu det var min datter! Hun lignede på en prik.”

Shit. Hvad gjorde du så?

“Jamen jeg måtte sende hende hjem igen. Jeg kunne simpelthen ikke. Så  blev hun skide sur. Råbte og skreg. Truede med at blive siddende ude foran til jeg lukkede hende ind. Så måtte jeg jo forklare mig. Til sidst sagde hun, at hun nok skulle tage hjem – hvis jeg betalte hendes taxa, vel og mærke. Hvilket jeg så gjorde. Senere påstod hun, at hun havde glemt en jakke hjemme hos mig.. men hun havde nærmest ikke været inde for døren. Hende blokerede jeg altså. Selvom det ikke var så pænt gjort.”

Argh, det er vist fair nok. Men du har jo også haft længerevarende relationer. Hvordan løste I “sugar-delen”?

“Jamen, primært på samme måde som vi to gjorde. Altså, middage, hotelbesøg og den slags. Der var én der godt kunne lide musik, så vi tog til en masse koncerter. Det handler jo også om at finde nogle fællesinteresser. Det skal jo være noget vi begge nyder. Ellers er det jo ikke så fordelagtigt.”

Så når I fx er ude og spise, så er det rent faktisk også noget du nyder? Det er ikke bare noget du gør for at få sex senere?

X rynker brynene. Han ser påtaget forarget ud. “Nej for fanden!” siger han bestemt. Han rækker over bordet for at tage et stykke af mit brød. Så fortsætter han. “Selvfølgelig.. jeg ville ikke opsøge en sugar-relation uden sex. Det tror jeg ikke du finder en eneste sugardaddy der vil. Sex er en vigtig del af det.. men hvis ikke hun tænder på mig, så gider jeg ikke have sex med hende.

På samme måde ville jeg ikke spise middag med en, hvis jeg ikke hyggede mig i vedkommenes selskab. Det ville simpelthen være spild af tid. Og jeg har i øvrigt ikke svært ved at få sex.”

Psssst. Læs også: Miss Curious: Min første sugardaddy oplevelse

Så relationerne handler altså ikke kun om sex?

“Ikke for mit vedkommende. Selvom medierne selvfølgelig gerne vil have det til at se sådan ud. For nogle gør det sikkert også. Du har jo selv fortalt hvordan mændene skrev til dig.”

Jeg nikker. Jeg fik nogle rimelig skumle tilbud – da jeg havde min profil altså. Alle mulige beløb i bytte for sexakter. Den ene mærkeligere end den anden.

Skammer du dig over at være en sugar daddy?

“Om jeg skammer mig?” X ser overrasket ud. “Altså… I bund og grund, nej. Jeg har aldrig udnyttet nogen. Jeg har aldrig lovet nogen piger noget, jeg ikke kunne holde. Eller bildt dem noget ind for den sags skyld. Jeg har sugar-datet modne unge kvinder. De har været nysgerrige og haft appetit på livet. Og vigtigst af alt. De har været 100% indforstået med hvad der er foregået.”

Vi har spist færdigt og jeg har ikke mere at spørge om. Da regningen kommer deler vi den i to (tro det eller lad vær 😉 ). Han får en krammer. Vi går hver til sit. Jeg skal jo hjem til min kæreste (som altså var informeret om interviewet. Og tog det helt fint!)

Kære læsere. Det var alt for denne gang.

God onsdag aften! <3

Se Også