kuren-på-rastløshed-i-parforholdet

udgivet:

Kuren på rastløshed i parforholdet

Rastløshed i parforholdet, lyder det bekendt? Længslen efter noget mere, der skvulper rundt i din krop. Så kraftigt og skummende, at den er ved at bruse over? Og du har absolut ingen ide har om, hvad der skal til for at stilne bølgerne igen?

Sex og adrenalin

Dette år har været fuldstændigt vanvittigt for mig. Efter jeg afsluttede mit tidligere parforhold, gik jeg mildest talt amok. Jeg har fået flere seksuelle oplevelser på et år, end jeg før havde haft på et helt liv. Det startede ud med, at jeg fik en bolleven, der var en del ældre end mig. Herefter oprettede jeg en scor-profil og så tog det fart. I denne periode, var mine veninder de eneste, der gav mig nogenlunde jordforbindelse. Til sidst begyndte jeg dog også at skjule ting for dem. Jeg havde mange bollevenner, men higede hele tiden efter mere.

“Jeg blev suget ind i en verden, hvor sex og adrenalin var overskrifterne og jeg blev fuldstændig opslugt af den.”

Mine weekender bestod af byture, som endte med, at jeg tog med fremmede mænd hjem og tilbragte natten. Men det var ikke alt.. Jeg tog på sexklub, mødtes med fremmede fra scor, havde sugardaddy’s, udforskede BDSM, deltog i trekanter og jeg var mildest talt rimelig grænseløs. Alt dette kommer i til at høre meget mere om i fremtiden. Tryghed var en lang periode et bandeord for mig og forankring i livet, er stadigvæk en lille frygt inderst inde. Jeg craver spænding, nye arealer, nye udfordringer og nye oplevelser, især hvis jeg føler mig for fanget af dagligdagen.

Manden der ændrede mine behov

I mit tidligere parforhold, tiggede jeg min ekskæreste om at åbne sig for mig. Nu er det gået op for mig, at det i virkeligheden var mig, der aldrig gjorde det. Den person jeg ville være og den person jeg egentlig var, stemmede ikke overens. Jeg skammede mig over min rastløshed, mine mørke fantasier og min nysgerrighed. Arbejdede på højtryk for, at skubbe disse følelser væk. Da jeg blev single, indhentede de følelser og tanker mig. De opslugte mig. Jeg kunne ikke længere få vejret og jeg fulgte ikke længere min hjerne. Jeg fulgte kun de behov, der så længe havde været under kontrol.

“Jeg fortryder intet, men jeg er på samme tid glad for, at tingene ikke eskalerede yderligere.”

Jeg mødte nemlig en mand, der ændrede mine behov og mine lyster, Mr. Unexpected. Han er godt i gang med at nedbrød den seksuelle mur, jeg var ved at opbygge omkring mig. Vores titel er for nu ”friends with benefits.” Jeg har sagt farvel og tak til mine tidligere bollevenner. Han er nemlig ikke villig til, at dele mig med andre mænd og jeg har ikke længere behovet for andre. Men han er villig til at dele med andre kvinder. Så nu må vi se hvad fremtiden bringer.. Han acceptere min mørke side og sammen udforsker vi den yderligere.

Med ærlighed kommer du længst

Jeg vil derfor opmuntre jer alle sammen til, at omfavne alle sider af jer selv. Også de mørke og eventyrlystne. Vær ærlige overfor jeres partner. Fortæl dem, hvis der er noget i går og drømmer og gerne vil prøve. Jeg kedede mig seksuelt i mit sidste parforhold. Det ønsker jeg aldrig skal ske igen. Der er forskel på at kede sig lidt i sit forhold og så faktisk være helt igennem rastløs, helt ind til knoglemarven. Kuren på at du keder dig lidt, kan være en sjov weekend med veninderne. Eller en ny stilling i sengen. Kuren på rastløshed, er noget mere kompliceret end det.

Læs også: Sådan kan i starte forfra med jeres forhold

For mit vedkommende, brugte jeg længe mine weekender på, at jage adrenalin og nye seksuelle oplevelser. Dette var kun en midlertidigt fix, da adrenalin fungerede ligesom sukker for mig. Jo mere jeg fik, desto mere cravede jeg. Mit nuværende fix er Mr. Unexpcted. At udforske hinanden og at involvere ham i min seksuelle rejse, jeg så længe har været på alene.

Så hvad er kuren på rastløshed i parforholdet?

  1. Mærk efter. Hvad er det egentlig at har du lyst til? Og hvad kan du selv gøre for at få det?
  2. Forventninger. Tænk over, hvordan din partner kan imødekomme dine behov.
  3. Åben samtalen. Vær ærlig overfor din partner og fortæl hvad du har brug for.
  4. Udfordre hinanden. Men respekter hinandens grænser, så i begge to får noget ud af det.
  5. Eksperimenter. Men husk, at have dig selv og dig med i alt hvad du gør.

Læs også: Skænderier i parforholdet – Sådan tackler du dem

Har du nogle tilføjelser eller kommentarer, så er du velkommen til at poste dem herunder. Eller skrive direkte til min mail adresse på mc@missgrey.dk!

Tak fordi du læste med!

Over and out – Miss Curious

Se Også