Dating i helligdagene som single

udgivet:

Sådan gør jeg efter et break-up

Nu har jeg efterhånden været single et par gange, eller 50, og har igennem tiden fundet ud af, at jeg ubevist gennem årene har fået oparbejdet et mønster, som går igen så snart jeg kommer ud på singlemarkedet. Det er altid den samme rumlen på godt og på ondt. Og hvad enten jeg er stolt af det eller ej, så vil jeg gerne fortælle netop dig derude omkring det her såkaldte mønster – og mon ikke også der er en anden end jeg selv, som kan ligge genkendende til netop dette. Vi alle har hver vores måde at komme over et break-up på og denne er åbenbart min.

Sådan kommer jeg videre efter et break-up

Det hele starter selvfølgelig med at min partner og jeg går fra hinanden. De første to uger efter er knap så sindsoprivende og starter med at jeg låser døren, ligger min under dynen, stopper med at spise og græder hele dagen og natten lang. Efter et par dage begynder jeg så småt at krybe ud af mit skjul igen. Jeg står op og tænker ”Okay, måske jeg skulle tage en lille tur på arbejde og så hjem og græde igen”, hvorefter jeg som en zombi kravler ud under bruseren, og som det eneste tidspunkt nogensinde, tager bad siddende på gulvet.

Efter et laangt bad tildækker jeg hele mit ansigt i et tykt lag makeup og bevæger mig sølle ud i offentligheden og på arbejde, hvor jeg selvfølgelig har taget dobbeltvagter for at holde mig igang og for ikke at tænke på min mørke virkelighed. Så alt i alt går de næste par uger med at sove, græde, arbejde og så lidt gråd igen. Og mon ikke også at der sniger sig et enkelt opkald til ekskæresten ind, hvor jeg giver ham en god gammeldags røffel og blaimer ham for at forholdet gik i stykker.

Når jeg er klar til at bevæge mig ud i verden igen, inkluderer det….. alkohol!

Nå men efter to uger i helvede er jeg nu endelig klar til at besvare opkald fra venner og veninder, og så skal der bare gang i den. Damerne bliver hidkaldt og lukket ind i lejligheden igen, hvis de selvfølgelig vel og mærket har alkohol med. Krigsmalingen påføres endnu engang og jeg hopper i de stramme bukser, høje hæle, som er umulige at gå i, den gode BH og en top hvor intet er overladt til tilfældighederne. Efter en god flaske med en del procenter i, begynder smilet stille at vise sig i mundvigen og turen går videre i byen, hvor én flakse bliver til flere, og hvor jeg når et punkt hvor alt dårligt er glemt, hvor jeg føler mig som den frækkeste misser i verden og kan klare alt. Du kan sikkert godt gætte hvad disse tanker gør ved en kvinde i min tilstand.

Miss Lara skal på rov

Desværre så er der noget som hedder alkohol og dårlig dømmekraft. Trods det at jeg normalt går efter en hvis standard, når jeg taler mænd, så ved du sikkert lige så godt som jeg, at dem scorer du ikke når du ikke kan stå på dine ben, stinker af sprut og øjnene køre rundt i hovedet på dig. Og hvad gør du så? Du går efter det næstbedste, for tryghed skal din svækkede sjæl og dit knuste hjerte dog have lige meget hvad det end måtte kræve.

Derfor kysser jeg i stedet alt hvad der har en puls, trods det at mine veninder står på sidekanten med en mukkert og prøver at banke lidt fornuft ind i hovedet på mig. Men lige dér, ved jeg ikke engang hvad ordet fornuft betyder og fortsætter derfor jagten. Nogle af disse nætter ender med et engangsknald og andre gør ikke. Hvis jeg har formået på forunderlig vis at få en fyr med hjem i min fede brandert, er det enten en mand som er alt for uattraktiv eller alt for ung og vedkommende bliver derfor morgnen efter smidt ud af lejligheden igen på røv og albuer. Jeg krummer gerne tæer over nattens strabadser og ligger hele dagen efter med massive moralske tømmermænd under dynen, og græder over at vågne op til virkeligheden igen. Sådan kører det gerne for mig i de næste ca. 6 måneder. Jeg arbejder røven ud af bukserne i hverdagen, græder lidt igen og drikker mig i hegnet i weekenderne.

Har det hjulpet denne gang?

Spørgsmålet er så bare om disse foregående 6 måneder (efter mit seneste break-up) har hjulpet mig og gjordt mig glad? Nej, det har de faktisk ikke. Men det har fået mig til at nå til et punkt, hvor jeg er blevet træt af det vilde byliv og tilfældige knald, og hvor jeg igen søger noget fast med en mand. Nu er problemet bare at finde ham. Jeg kunne helt sikker godt finde en bedre måde at komme over et break-up på, men sådan er jeg. Jeg tror at vi alle har forskellige måde at tackle sådanne ting i livet og det her er min. Hvad er din?

Skriv til mig på: ml@missgrey.dk og fortæl mig hvordan du kommer bedst over dit break-up. God weekend og kram fra Miss Lara.

Se Også