hjerteveninder

udgivet:

5 tips til, hvordan du bevarer venskabet til din hjerteveninde <3

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læser.

I dette indlæg, får du 5 tips til hvordan du bevarer venskabet til din hjerteveninde <3. De fleste har den der specielle veninde eller ven, der altid er der, når vi har brug for det. Veninden eller vennen, der står klar med gode råd, kærlighed og forståelse. Jeg har sådan en veninde, en hjerteveninde, faktisk har jeg flere dejlige veninder, jeg holder utrolig meget af. Veninder der hver i sær, har en helt speciel plads i mit hjerte, veninder jeg ved, altid er der for mig og jeg for dem. Det er guld værd og det er jeg taknemlig for. 

Jeg har kendt min hjerteveninde i over 30 år

Vi gik i folkeskole sammen, jeg i en klasse over hende, og omkring 7.- 8. klasse fik vi øjnene op for det der skulle blive, og stadig er, en fantastisk rejse sammen. Hvad VI ikke har været igennem sammen, af kærestesorger, byture, rødvin, teenagerproblemer, forældreproblemer, kærester, ægteskaber, fødsler, skilsmisser og hvad vi ellers er dukket op på 30 år, det er ikke småting! Vi har virkelig fulgt hinanden i tykt og tyndt, medgang og modgang og opgang og nedgang. Vi hænger sammen og er mere familie end veninder. Vi har den der 6 sans, der popper op engang imellem, tankeoverførsel og telepati der fortæller, når der lige skal kontakt til hinanden. Selvom vi er meget forskellige og vi alligevel ens. Hjerteveninde er kodeordet, og vi har veninde tatoveringer. To kirsebær der sidder sammen, meget symbolsk, ik? 🙂

https://giphy.com/gifs/touche-l4FGlJf24rRuY6ixG

Læs også Miss Robinson: Forbudte følelser blandt venner

Hånden på hjertet, vi har ALDRIG været uvenner

Det er så sandt som det er sagt. Vi er ikke altid enige, men uvenner ligger meget fjernt i vores verden. Allerede fra starten, har vi kunne sige sandheden til hinanden, accepteret hinandens forskelligheder og respekteret hinandens meninger og valg. Selvfølgelig har der været perioder, hvor vi ikke har talt sammen, men det har bestemt ikke været fordi, vi har været trætte af hinanden. Mere forståelsen for, at den anden lige har brug for tid til en periode i livet. Fx. ny kæreste, flytning, baby osv. Aldrig ude af øje ude af sind. Specielt før mobiltelefonen blev opfundet. Dengang var der kun fastnet telefon, thats it! (ja, man tror det er løgn, ik? lol) Nu er der alle muligheder for at sende en tanke til hinanden, og det gør vi bestemt i stor stil. Hun er uden tvivl min hjerteveninde, min veninde soulmate.

Er der virkelig to af jeres slags? Er ofte en kommentar vi må svare på.

Og JA, der er to af vores slags.

Når vi er sammen, går det ofte op i fis, ballade og overdrevet pjat. Ingen af os er i tvivl om, at vi har noget unikt og vores mænd og familier er indstillet på, at sådan er det bare, vi hænger sammen. Vi har vores helt egen verden. Vi har aftalt, at vi skal blive gamle sammen og på plejehjem sammen. Men inden vi kommer så langt, er der en ting vi har lovet hinanden, vi skal. Vi har aldrig rejst sammen eller været på venindeweekend. Sjovt nok. Spørg mig ikke hvorfor! Men det er en rar ting at have til gode, så når vi kommer afsted, bliver det med stil. Alenetid med sine veninder er altid at foretrække. Det er trods alt dem, man taler bedst med, når det handler om sex, sexliv, fyre, onani, sexlegetøj, problemer og udfordringer. Veninder dømmer ikke men rådgiver på bedste vis, uanset om man er 20 eller 46 år.

Læs også Miss Robinson: Mit første møde med en dildo

hjerteveninde
At have en hjerteveninde er guld værd. Venskaber holder sjældent hele livet.

Men hvordan bevarer man et venskab i mange år?

Her kommer 5 tips til hvordan bevarer venskabet til din hjerteveninde:

1. Fortrolighed!

Intet er mere vigtigt end fortrolighed. De mørke hemmeligheder I deler, uanset om I er enige i det eller ej, så bliver det mellem jer. Det er en vigtig del af tilliden mellem jer. Der er ikke noget mere værdifuldt end en veninde der kan holde på en hemmelighed. Det fortæller hvor tæt venskabet er. Så hvis du kan dele hemmeligheder med din veninde uden at du hører det fra andre, så har I opnået fortrolighed og tillid til hinanden og jeres venskab.

2. Accepter hinandens forskellighed!

I kan være meget forskellige eller meget ens, men uanset hvad, så er det vigtigt at accepterer de forskelligheder der måtte være. Modsætninger mødes og finder en ro i hinanden. Hvis du kan undgå at være jaloux på din veninde eller ven, og bare glæde dig over deres succes og glæde, ved du med sikkerhed, at du er på rette vej.

3. Sig sandheden!

Hvis I ikke behøver at gå stille med dørene eller pakke sandheden ind, så er I med sikkerhed godt på vej. En spade er en spade, og hvis I kan håndterer at modtage sandheden og bearbejde den på fornuftig vis, så kommer I langt. Selvfølgelig kan du blive såret, men hvis din hjerteveninde deler en sandhed med dig og om dig, så er det fordi hun vil dig det bedste. Ofte ved vi det godt, veninden er bare stemmen der gør det til virkelighed 😉 Veninder kender hinandens grænser, så skulle den overskrides, er det jo bare at sige det.

4. Tilgivelse og respekt!

Skulle det komme så langt, at I får trådt hinanden over tærene, såret hinanden og sagt dumme ting… for helt ærligt, det sker jo! Tilgivelse. Et godt venskab og ægteskab for den sags skyld, er som et hus. Du bygger det op, vedligeholder det og værner om det med hele sin sjæl. Vigtigst af alt, du må ikke bære nag. Slip det og videre. Livet er for kort til fnidder fnadder. Respekter hinanden.

5. Giv hinanden plads!

Lige når venskabet opstår, hænger I sammen 24-7. Veninderinge, samme tøj, arm i arm dag ud og dag ind og OMG det hele er fab. Men mest, når eller da I er/var unge og havde oceaner af tid. Som voksen ændrer alt sig. Derfor er det vigtigt, at give hinanden plads til at udvikle sig, blive voksen, stifte familie osv. Giv plads til andre veninder, kærester, livsstil og planer. Hvis I er hjerteveninder, betyder tid intet. I ved begge to, at på mindre end et sekund, kan I få fat i hinanden og fortsætte sidste samtale som var det i går.

Så har du en veninde eller ven, du vil gå gennem ild og vand for, eller blot skal kigge på, så ved I med sikkerhed, at I tænker det samme. Deler I mørke hemmeligheder og elsker og værdsætter hinandens selskab. Accepterer hinandens forskellighed, giver hinanden plads og hvis I til hver en tid kan sige sandheden til hinanden? Så er I med sikkerhed hjerteveninder/-hjertevenner. Værn om det, for det er guld værd <3

YOLO og knus fra Miss Robinson

Kig også forbi detlumrehjørne.dk og læs flere blogindlæg om sex og samliv

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

Se Også