Pegging

udgivet:

Pegging for første gang

*Indeholder reklamelinks*

Hvad er pegging?

Kære læser

De fleste “første gange” ligger langt tilbage for mig, og de fleste første gange, har som ved de fleste andre, været lidt akavet og kejtet. Dette var ingen undtagelse. Denne fortælling omhandler den første gang, jeg prøvede pegging.

Pegging kræver en lille forklarring. Definitionen på pegging er egentlig omvendt analsex. Det vil sige, at kvinden penetrerer fyren med en fastspændt dildo – i populær tale en “strap-on”. Størstedelen af fyre tænder meget på analsex, når det drejer sig om det ”traditionelle”, hvor manden penetrerer kvinden analt. Analsex kan dog være enormt skræmmende for nogle mænd, og enormt tillokkende for andre, når penetreringen gælder dem selv. Der er simpelthen tale om det stikmodsatte scenarie, hvor kvinden i stedet penetrerer manden. Enten med strap-on eller håndholdt dildo.

Den første oplevelse med pegging

Min første gang med pegging er en del år siden efterhånden. Jeg har altid tændt meget på traditionel analsex, altså hvor jeg selv er den modtagende part. Samtidig har jeg altid tændt på en god mandenumse. Jeg havde leget lidt uskyldigt med en fyrs røv inden, men ingenting i denne dur – jeg havde ikke engang tænkt i disse baner før. Jeg har altid haft en meget vild side på det seksuelle. Men denne fyr åbnede en helt ny verden for mig. Selvom det kun er en 4-5 år siden, så har jeg erfaret, at det er blevet meget mere acceptabelt og ”tilladt” at snakke om i dag, end det var bare dengang.

Jeg havde set Mr. Peg (lad os kalde ham det) et par gange tidligere. Det var holdt på et ”vi lærer hinanden at kende niveau,” uden sex. Efter første gang vi havde sovet sammen og pillet lidt, åbnede han op for netop dette emne efterfølgende på sms.

I første omgang blev jeg halv chokeret. Denne fyr var slet ikke en type, som jeg havde forestillet mig, have så vild og nysgerrig en side. Han forklarede, at hans tidligere kæreste og ham havde eksperimenteret en del seksuelt – bare ikke med pegging. Det skal lige siges, at jeg senere fandt ud af, at dette var en stor løgn. Han havde faktisk aldrig udforsket det vilde før vi begyndte med det.

En tur til sexshoppen

Han forklarer mig, at han tænder på porno med strap-on involveret, og at han vildt gerne vil prøve det. Jeg bliver nysgerrig på området, undersøger det lidt selv og efterfølgende indvilgede jeg i at prøve. Vi bliver enige om, at vi skal have købt en strap-on hurtigst muligt. Da nettet går for langsomt, og vi skulle ses dagen
efter, blev konklusionen, at den skulle købes i en fysisk butik. Selvfølgelig var det mig, som skulle hente sagerne. Nu er det sådan, at jeg altid har haft en stor samling af sexlegetøj, så jeg er et kendt ansigt i sexshoppen. Men selv manden bag disken kiggede en del, da jeg smed en strap-on på disken.

Find det rigtige sexlegetøj selv til Pegging: Doc Johnson Vac-U-Lock Set

Jeg vidste intet om de forskellige strap-on, hvorfor mit valg faldt på en relativ prisvenlig udgave. Jeg vidste, det var hans første gang, så jeg gik selvfølgelig efter en, der ikke var for voldsom i størrelsen. Udgaven jeg valgte var intet andet end en vibrerende, ”autentisk”, lilla, størrelsesvenlig strap-on med en lille dildo på indersiden til mig også. Perfekt så den ud, og jeg tænkte et kort øjeblik: ”Dette bliver godt”.

Dagen kom, hvor jeg fik besøg. Vi pakkede sammen ”monsteret” ud, og han bad mig iføre mig den. Jeg kan, til den dag i dag, ikke forstå, hvordan den lille dildo nogensinde skulle kunne bruges på mig, samtidig med den var spændt på. Den sad nærmest og pressede mod det nederste af venusbjerget fremfor at sidde det rigtige sted! Derudover var vibrationerne heri, som en person med udbredt Parkinsons. Der var absolut INTET autentisk over den. Men det var, hvad vi havde at gøre med, så vi gav det et forsøg. Et godt trick til de, som er nysgerrige på området – sæt jer ind i hvilke strap-ons, der findes, og hvordan de er udformet før I køber en. Tag jer tid. Lad være med at være for impulsive og lade det være et MUST, at I skal bruge den dagen efter.

Læs også: Første gang med BDSM

En glidende begyndelse med pegging for første gang

Han stillede sig på alle fire på sengen, og jeg valgte at gøre tingene lidt ekstra kinky ved at binde ham fast til sengen på arme og ben. Så blev det lidt mere intenst – nu var det jo ham selv, der havde bragt idéen op. Jeg må indrømme, at førstehåndsindtrykket skræmte mig lidt. Der var jo ikke meget maskulint over ham i denne position – og jeg kan nu godt lide, at mine mænd er maskuline. Men jeg tænkte ved mig selv, at man jo siger alt skal prøves mindst én gang, før du kan afskære det helt.

Masser af glidecreme skulle der til. Igen – hvis det ikke er gået op for jer endnu, så var jeg ingen ekspert i selv at have en prægtig genstand spændt om livet. Den fik altså ikke for lidt med mængden af glidecreme. Det fandt vi hurtigt begge ud af var et kæmpe ”no-no”. Altså der skal selvfølgelig glidecreme og opvarmning til – det er klart der, hvor analsex er bedst for begge parter – bare ikke i de mængder her. Og slet ikke, når ”pikken” pludselig tilhører en kvinde, som ingen følelse har med den!

Få endnu mere inspiration: Ultimativ guide fra Miss Robinson – sådan knalder du ham bagfra med en strap-on dildo

Jeg tog fat om hans hofter, og lovede selvfølgelig at være meget forsigtig.

Vi var jo begge nybegyndere på dette punkt. Jeg satte forsigtigt tippen af dildo mod hans røv og begyndte at presse den forsigtigt ind. Situationen var nu den, at med alt det glidecreme, gled mine hænder og mit greb. Derfor røg dildoen direkte i bund i stedet for en forsigtig start. Derudover kan det også nemt tænkes, at jeg måske pressede for hårdt. Han var i ret store smerter, og jeg blev lidt forskrækket. Begyndte sågar lidt småpanisk at grine. Dog ikke noget han opdagede. Så i nogle sekunder – føltes dog som mange minutter – var vi begge HELT stille, og ingen af os turde sige eller gøre noget. Efter en lille pause og stilhed, gav han mig et go til at fortsætte – forsigtigt denne gang!

Resten af ”den første gang” forløb godt og uden problemer. Det var en ny oplevelse, og jeg fik nyfunden respekt for mandens rolle i en Doggy. Det var hårdt at være mand for en dag, synes jeg. Efterfølgende er vi dog blevet en del mere øvet, og har fået mere styr på sagerne. Vi kan stadig grine lidt af situationen fra vores første gang på dette nye område.

Jeg håber, at du/I fik et lille grin ud af det – eller måske et par tips med på vejen, hvis pegging er noget, du ønsker at prøve med din partner. Har du prøvet det, er du nervøs for det eller noget helt tredje, så skriv herunder? Du er helt anonym.

Miss Fantasy

*Indeholder reklamelinks*

Se Også