Størrelsen eller gørelsen

udgivet:

Størrelsen eller gørelsen – Lad os nu stoppe med at dick-shame

Kære læser

Størrelsen eller gørelsen – Et emne der har floreret rundt helt tilbage fra tidernes morgen. (Sådan cirka) Debatten er også at finde her på Missgrey og har helt sikkert også været oppe og vende i din venindegruppe. Nu er jeg lidt irriterende: Men prøv at forestil dig, hvis der her havde været et indlæg, der handlede om størrelsen på vores vagina. Av. Det ville både være halvklamt og vi var alle sammen gået amok. Men kan vi ikke godt blive enige om, at det er lige så ondt at dick-shame som det er at pussy-shame? I dette indlæg vil jeg dele ud af min egen erfaring på dette område, og måske inspirere dig til at se på emnet med nye øjne!

Læs også: Størrelsen eller gørelsen? Grønlandsreje eller ANACONDA?

Størrelsen eller gørelsen?

Det er måske den ældste kliche på jorden. Du har sikkert allerede din helt egen holdning til, om det er størrelsen, på din sexpartners penis der er vigtigste – Eller om det er måden han bruger den på, som er det væsenlige. I know I do. Men lad os begynde med lidt facts. Dit g-punkt sidder 3-4 cm oppe i skeden. Den gennemsnitlige pik er i slaptilstand 9,16 centimeter og i stivtilstand, er den 13,12 centimeter lang. Men det kommer selvfølgelig også helt an på, om han har en grower: En penis der er forholdsvis lille i slap-tilstand, som bliver stor når den er stiv. Eller en shower: En penis der ikke har den store størrelses forskel i slap og stiv-tilstand.

“Lad mig nu allerede sige, at jeg har lavet min egen research. Eller sagt på en anden måde: Jeg har bollet en del.”

Jeg har både været sammen med mænd der lå over gennemsnittet, og mænd som lå under. Som de øverste tal afsløre, kan en pik langt under gennemsnittet endda stadigvæk stimulere dit g-punkt. Jeg ved godt, at god sex ikke kun handler om at få en g-punkts orgasme, men det er sku da dejligt! Der er fordele og ulemper ved alle penisser og selvfølgelig, handler det heller ikke kun om manden. Det handler lige så meget om, hvordan du ser ud forneden. Vaginaer kommer nemlig også i alle størrelser og former (Okay måske ikke lige i alle former, men altså). Hvad der er godt for mig, er derfor ikke nødvendigvis godt for dig. I min verden er en mand så meget mere end hans pik. Han har også tunge og fingre. Ej spøg til side det er virkelig ikke kun det, det handler om ladies!

K Pop Fingering GIF - Find & Share on GIPHY

Mr. Way Too Big!

Den værste pik jeg nogensinde har prøvet, (Uden at det skal lyde som en forlystelse) er faktisk også den største. Nogle kvinder kan ikke få dem store nok, jeg er ikke en af dem. Jeg har nemlig været sammen med Mr. Way Too Big. Jeg vil gætte på omkring de 30 cm. Selvom jeg var godt tændt og vi havde haft et langt forspil, kunne han simpelthen ikke presse den ind. Det gjorde ikke engang ondt, det var bare umuligt. Så prøvede vi, hvor jeg sad øverst og jeg fik gledet den op. Men jeg blev nærmest helt ør i hovedet, følte en intens smerte forneden og kunne slet ikke vænne mig til den. Så vi endte faktisk med at opgive. Min gynækolog kom engang med en kommentar om, at jeg er meget smal men dyb… Jeg forstod i det øjeblik, hvad hun mente.

Mr. Way Too Small?

Den mand jeg har været sammen med, som havde den mindste pik, var langt under gennemsnittet. Jeg kan lige så tydeligt huske skuffelsen, da jeg så den. Min du-ryger-i-helvede-fordom, blev dog blæst væk, mens vi havde sex. I og med at den var så lille, ramte den nemlig mit g-punkt perfekt og jeg fik derfor hurtigt en kraftig orgasme! Så ladies, drop jeres fordomme. Prøv det før du dømmer og husk, bare fordi en mand med en hvis størrelse dillertjavs er dårlig i sengen, er alle mænd med den størrelse dårlige i sengen. Han har været i omklædningsrum og han har surfet internettet igennem for porno: Han ved godt, når hans pik er under gennemsnittet. Derfor arbejder han sikkert også hårdere for at tilfredsstille dig!

Alt det i mellem

Jeg har også være sammen med flere mænd, der ligger i mellem disse to. Bare fordi hans pik er din definition af perfekt, betyder det ikke, at han kan finde ud af at bruge den! Udover lange og korte penisser, findes der som bekendt også tykke og tynde samt krogede og bøjede. Jeg har erfaret, at det virkelig ikke er hans pik, der indikerer om han er god i sengen eller ej. Der er så mange andre faktorer der spiller ind. Når det så er sagt, findes der stillinger til at imødekomme alle verdens pikke, der vil gavne jer begge. Mr. Unexpected pik ligger på omkring gennemsnittet og den er gudeskøn – Både til almindelig sex og analsex. Dertil spiller hans fingre og tunge hen over mig, som en engel spiller på sin harpe. Men det bedste af det hele er den kemi, der bobler i mellem os.

Læs også: Sådan får du maksimal nydelse ud af hans pik

https://giphy.com/gifs/jude-law-david-cronenberg-existenz-PdZCydZlul5iU

Størrelsen eller gørelsen – Sådan får du bedre sex

Jeg har, i dette indlæg: Sådan får du bedre sex som single, lavet en liste med 6 konkrete tips til hvordan du får bedre sex. De tips gælder sådan set, om du er single eller ej. Der er jo ingen grund til at (gen)opfinde den dybe tallerken. Som du nok har opdaget, så er jeg over på “gørelsens” side i hele den her: Størrelsen eller gørelsen debat. Men en hel anden faktor er, at det nødvendigvis ikke er hans skyld, hvis I ikke har god sex. For som jeg så flabet har spurgt om før: Hvis du ikke kan give dig selv en orgasme, hvordan kan du så forvente, at han kan? Der skal to til at have god sex – Og god sex er så meget mere, end penentreting.

I bund og grund har jeg generelt fået det bedste sex, med de mennesker jeg har haft bedst kemi med. Forspil er rigtigt vigtigt. At udforske os selv og vores sexpartnere er også rigtig vigtigt. At guide hinanden på vej er også super vigtigt. Men at finde en sexpartner hvor kemien virkelig spiller, og hvor I begge er både egoistiske og uselviske på samme tid.. Det er der, det går hen og bliver rigtig lækkert. Det er i hvert fald min mening. Jeg har mange hede oplevelser på bagen, men at have sex med en, der kigger på mig på den måde, som Mr. Unexpected gør. Holy mother of f*** that is something else!

Såå hvad siger du.. Størrelsen eller gørelsen?

Tak fordi du læste med! Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Instagram Missgreydk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

Se Også