Kære Læser!

Så er året 2017 gået, og vi er trådt godt ind i et nyt år, 2018. Derfor er det også en god anledning til at gøre status over, hvad der er sket på Missgrey.dk i det forgangne år. Her skal det nævnes, at vil du gerne være med til at præge Missgrey.dk, må du meget gerne kommentere på dette indlæg – hvad vil du have mere af?

Vi kom mere bag facaden

Som noget af det første, der er sket i år, så er det, at du som læser, har fået flere ansigter på herinde. Det er mig, Mette, og så Trine, som er Communitymanager, som er begyndt at træde mere frem. Vi sørger begge to for, at du som læser, føler, der er “rigtige” mennesker bag, da alle de skønne Missgrey-piger (af gode grunde) er anonyme. Vi skal nok blive endnu bedre til at blogge under vores rigtige navne. Desværre er Missgrey.dk ikke fuldtid for nogen af os (endnu), så vi prøver at nå alt det, vi kan.

Vi søsatte nyt projekt i 2017 – men det kommer for alvor igang i 2018

Trine og jeg holder med jævne mellemrum det vi kalder arbejdsweekend. Her mødes vi koncentreret henover en weekend, og får krydset alle vores lange “to-do” lister af. Det er virkelig skønt at mødes og får gjort en masse – vi løfter meget mere sammen. Sidst vi sås til arbejdsweekend, kom vi frem med konceptet Missgreyclub.dk. Vi elsker begge beauty, og har efterhånden god erfaring fra Missgrey.dk, så derfor var det oplagt at kaste os over et lignenede koncept under samme paraply. Her vil vi via forskellige MGC-ambassadører, sørge for, at du som læser får de bedste produktet anmeldt. Det handler altså ikke om at fylde siden hurtigt op – vi vil KUN have det bedste, og give de bedste råd. Siden er stadig under opbygning, men bliver færdig i dette år.

Vi har fået nye, dejlige Missgrey-piger med ombord

Jamen egentligt, så blev 2017 året, hvor vi satte et helt nyt hold MG-piger. For dig, som læser fast med, så ved du også, at Missgrey startede med fire piger – Miss Lara, Miss Quinn, Miss Felicity og Miss Vanilla. Idag er det “kun” Miss Vanilla, som stadig er med fra dengang det hele startede. I 2017, havde vi derfor mange overvejelser om, hvordan vi skulle komme videre, og hvad det skulle sige, at blogge på Missgrey.dk. Hurtigt blev vi enige om, at vi KUN vil have dedikerede kvinder ind og blogge. Og at du som læser, skal have endnu mere læsestof fast på din skærm hver uge. Det er Trine, som står for at samle holdet, og via en længere udvælgelsesproces, er vi endt med: Miss Vanilla, Miss Fox (har været med siden 2016), Miss Robinson, Miss Curious og Miss Milf. Du kan læse mere om de forskellige, dejlige MG-piger herunder.

Miss Fox har været med siden juni, 2016.

Miss Robinson har været med siden marts, 2017.

Miss Curious har været med siden november, 2017.

Miss Milf har også været med siden november, 2017.

Går du selv med en drøm om at blogge på Missgrey.dk, så skriv en mail til: Trine@missgrey.dk.

Vi får en ny ekspert med ombord

Som noget nyt, kan du også glæde dig til at møde en ny sexolog. Nemlig sexolog Josefine Nyby. Hun driver også sin egen side, som du kan klikke ind på for mere info. Her i 2018, vil Josefine lave brevkasse. Men også faglige indlæg om forskellige tabuer, problematikker og andre relevante emner indenfor sex og samliv. Glæd dig!

Vi er begyndt at køre Missgrey.dk som en forretning

Ja, hvad skal det egentligt sige? Der er ingen tvivl om, at både Trine og jeg gerne vil leve af Missgrey-konceptet/koncepterne på et tidspunkt. Vi er slet ikke i mål endnu, men for at komme derhen, skal Missgrey.dk være en RIGTIG forretning. “Jamen er det ikke det nu?”, tænker du måske som læser. Og nej, det er Missgrey.dk slet ikke. Det tager lang tid at bygge et online univers op – og især indenfor sex og samliv, da der er færre at samarbejde med, da dette netop er niché. Dog er vi godt på vej. Derfor er vi begyndt at gøre mere i anmeldelser herinde (som du, som læser, nok er stødt på), og så er vi igang med at bygge butikken op. Vil du derfor gerne støtte os, skal du endelig købe dine produkter til privaten via vores side. Med tiden, vil MG-pigerne nemlig også tjene på det ?

2017 – kom an!

Vi glæder os til 2018 – vi har et rigtig godt hold af skønne bloggere lige nu, som bidrager på alle tænkelige måder. Vi sørger for en masse godt læsestof til dig derude bag skærmen, og så bygger vi så småt Missgrey.dk (og Missgreyclub.dk) endnu mere op.

Husk – har du spørgsmål eller forslag, så kommentér nedenunder dette indlæg.

Masser gode vibes – Mette & Trine

Dette indlæg er skrevet af Mette – MG Redaktøren

Dette indlæg indeholder Affiliatelinks

Tidligere artikelSådan oplevede jeg mit første nytårsknald!
Næste artikelDa Mr. Unexpected dukkede op i mit liv
MISS GREY REDAKTØREN
Hej med dig (forhåbentligt faste læser). Mit navn er Mette, og jeg er stifter af konceptet - Missgrey.dk. Jeg er det, du kan kalde tovholder på hele projektet - og jeg sørger for, at der er styr på Missgrey-teamet og sitet. Jeg håber, at det her univers kan være med til, at du selv - midt i livet - tør og har lyst til at debattere lidt om sex, singlelife, kærlighed, vilde følelser og op/nedture i dit liv. Derudover skriver jeg også indlæg her på sitet for at sætte lidt skub i debatten, og fordi, jeg ofte har et eller andet på hjerte, som bare SKAL ud. Du kan ALTID kontakte mig på: Mette@missgrey.dk - husk også at besøge os på vores site: www.missgreyclub.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here