Kære Læsere!

Her kommer første indlæg fra redaktionen bag Missgrey.dk – MED billeder af os, vel at mærke. Vores navne er Trine og Mette. Mette har stiftet Missgrey.dk, og Trine arbejder som Communitymanager på Missgrey.dk. Hvis der er spørgsmål, er det også til os, du skriver.

Herunder kommer der en introduktion af os.

Hvem er Mette?

“Hej med dig derude. Det er lidt underligt for mig endelig at skrive denne besked, men jeg håber, den bliver taget godt imod. Mit navn er Mette, og jeg stiftede Missgrey.dk tilbage i januar, 2015. Jeg husker, at det var på det tidspunkt, hvor Fifty Shades VIRKELIG var på sit højeste. Alle ville have Mr. Grey med hjem i seng efter en tur i biffen. Da jeg er iværksætter by heart, og DNA, så tænkte jeg jo straks over, hvordan jeg selv kunne bruge Fifty Shades – bare i en eller anden form for business. Så min idé-hjerne gik straks igang, og så fik jeg idéen til Missgrey.dk. Min første intention med siden var, at man skulle følge en flok veninder – deres hverdag med op- og nedture. Men også kvinder, som havde et godt sexdrive, og biksede med alt det andet, som følger med; singlelivet, parforhold, livets store spørgsmål og en evig søgen efter at bryde og finde grænser. Derfor samlede jeg først fire skønne piger: Miss Quinn, Miss Lara, Miss Vanilla og Miss Felicity. Og så blev bloggerplatformen bygget.”

“Sidenhen er der kommet nye bloggere til, vi laver nu e-bøger, der kommer snart en ny sexolog til sitet, vi laver webshop – og så er der en helt ny shop på vej, nemlig Missgreyclub (meget mere om dette senere). Personligt er jeg selv en ret energifyldt person, og elsker eventyr, og jeg ELSKER at udvikle og skabe nye ting. Så for fremtiden, kommer jeg til at lave flere personlige indlæg til jer – skønne damer derude – så I kan følge med i Missgrey.dk-eventyret. Mine indlæg kommer til at ligge under kategorien – Miss Grey Redaktøren. GLÆDER MIG til at tage jer mere med bag kameraet og skærmen. KH Mette”

Hvem er Trine 

“Hej kære Missgrey læser! Mit navn er Trine og du har ikke hørt særlig meget om mig før nu. Jeg har i efterhånden ret lang tid arbejdet sammen med Mette om Missgrey bag kulisserne. Nu har vi besluttet at der virkelig skal ske en masse nye ting på Missgrey, og i den forbindelse er jeg blevet communitymanager. Det kan du læse meget mere om lige her: Communitymanager – hvem er jeg?

KH Trine

Strategien for fremtiden

Fælles for os begge to er at vi lige for tiden ligger mere energi i Missgrey.dk. Vi vil super gerne tilbage til vores DNA, hvor det virkelig var det personlige, sjove og feminine som altid var i fokus. Det kan derfor godt være du vil se nogle ændringer på Facebook, Instagram og i vores nyhedsbrev. Hvis du har ideer så skriv på mette@missgrey.dk – eller hvis du gerne vil være blogger så skriv på trine@missgrey.dk. Hjælp os med at skabe det fedeste kvindeunivers hvor alt er tilladt (med måde), over and out ?

Tidligere artikelNår mænd har glæde af analsex og anal tilfredsstillelse
Næste artikelNYT KONCEPT: Er du vores nye makeup- og beauty anmelder?
MISS GREY REDAKTØREN
Hej med dig (forhåbentligt faste læser). Mit navn er Mette, og jeg er stifter af konceptet - Missgrey.dk. Jeg er det, du kan kalde tovholder på hele projektet - og jeg sørger for, at der er styr på Missgrey-teamet og sitet. Jeg håber, at det her univers kan være med til, at du selv - midt i livet - tør og har lyst til at debattere lidt om sex, singlelife, kærlighed, vilde følelser og op/nedture i dit liv. Derudover skriver jeg også indlæg her på sitet for at sætte lidt skub i debatten, og fordi, jeg ofte har et eller andet på hjerte, som bare SKAL ud. Du kan ALTID kontakte mig på: Mette@missgrey.dk - husk også at besøge os på vores site: www.missgreyclub.dk

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here