Blogger

udgivet:

Communitymanager på Missgrey: Hvem er jeg?

Hej alle MG læsere!

Jeg har valgt at skrive dette indlæg for at give jer læsere en bedre idé om, hvem vi er bag Missgrey. Missgrey består jo primært af anonyme, faste bloggere og anonyme gæstebloggere. Og vi her på Missgreyredaktionen kunne derfor godt tænke os at lade jer læsere videre lidt mere om, hvem vi er bag skærmen. Og hvordan I kan bruge os!

To kvinder med samme passion

I har nok allerede stiftet bekendtskab med vores fantastiske redaktør, Mette, som i flere tilfælde har været vores ansigt udad til. Jeg har nu efterhånden arbejdet et stykke tid sammen med Mette, og vi brænder begge utroligt meget for Missgrey og budskabet bag.

Vi ønsker at skabe en nemmere tilgang til jer læsere, når det kommer til sex, parforhold og de utallige seksuelle tabuer, som findes i vores dagligdag. Vi har ønsket at skabe et community, hvor I kan få et indblik i, hvordan det virkelige sexliv ser ud. Eller hvordan almindelige kvinder tackler parforholdskriser, eller det at være single. Og ikke desto mindre, et sted, hvor I kan spørge om alt mellem himmel og jord. Især når det kommer til seksuelle lyster, kærester, legetøj eller meget mere.

Hvem er jeg så?

En helt almindelig ung kvinde

Som overskriften nok hentyder til, jamen så er jeg ligeså almindelig som alle andre. Mit navn er Trine. Jeg er 20 år gammel, og så er min funktion her på Missgrey at holde styr på alle vores dejlige bloggere som communitymanager. Jeg sørger for, at vores bloggere har det godt. Og hjælper med tips og tricks, når det kommer til at skrive alle vores dejlige indlæg.

Community Mannager Missgrey

Blandt andet så har vi vores helt egen lukkede facebookgruppe. Her kan I læsere stille spørgsmål selv, eller helt anonymt, og få svar fra vores bloggere eller fra andre kvinder i hele landet. Hvis du har lyst til at være en del af denne gruppe, så kan du finde den her: MG facebook gruppe.

Her hjælper jeg med at administrere gruppen, svare på spørgsmål og meget andet.

Derudover så sker der utroligt mange spændende ting på Missgrey lige nu bag kulisserne. Og vi er i rivende udvikling. Vi har for nyligt fået en ny samarbejdspartner indenfor sexlegetøj.

Og som det sidste, så står jeg også for at tage imod eventuelle nye bloggere og gæstebloggere. Hvilket bringer mig til næste punkt:

Brænder du for at dele din historie?

Der hvor min største funktion ligger, er at tage godt imod en masse forskellige læserhistorier. Så sidder du inde med en historie om singlelivet, en datingoplevelse eller bare et helt andet budskab, du gerne vil ud med – så tøv ikke med at sende mig en mail!

Husk at du altid kan være anonym her på Missgrey.dk!

Vi vil elske at høre fra dig. Så send meget gerne din historie ind på: Trine@missgrey.dk. Hvis du derimod virkelig ønsker at blogge for os her på Missgrey, så er du velkommen til at sende en mail med lidt information omkring dig selv. Husk at skrive, hvorfor du gerne vil blogge for os. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Jeg håber dette indlæg gav dig, kære læser, en lidt bedre indsigt i, hvem vi er bag Missgrey. Hvis du har spørgsmål, eller mere du gerne vil vide, så tøv ikke med at smide en kommentar nedenunder – eller send mig en mail på: Trine@missgrey.dk.

Communitymanager, Trine Engelund.

(Note: Trine er sidenhen ikke længere communitymanager hos os, desværre).

Se Også