Vi-søger-flere-missgrey-bloggere-søg-nu

udgivet:

Vi søger flere Missgrey-bloggere – SØG NU

Så er det blevet tid igen. Trine og jeg søger et par nye Missgrey-bloggere til Missgrey.dk. Og bare rolig – det er ikke fordi, vi vil skifte nogen ud. Vi er nemlig et godt team her på Missgrey.dk. Et team, som alle brænder for at gøre dit liv som kvinde, og ikke mindst gøre dit sexliv, meget, meget bedre.

Men der sker simpelthen så meget godt lige nu, at vi har brug for flere skønne kvinder – ja, dig bag skærmen – til at hjælpe os med at skabe noget fedt indhold til Missgrey.dk. Du vil blandt andet komme til at udgive almindelige indlæg på vores sexblog. Men også bidrage med mere uddybende artikler til vores PLUS sektion, som handler om at komme lidt under dynen hos danskerne.

Missgrey-bloggere: Dette indebærer det at være en del af teamet

For at blive en af de mange Missgrey-bloggere, skal du først og fremmest have lyst til at skrive. Og du må også gerne være god til det. Alt det tekniske i at køre en blog, og blogge, skal vi nok lære dig og sætte dig ind i. Trine og jeg bruger meget tid på at hjælpe både faste bloggere og gæstebloggere med at optimere indlæg og lige give det sidste finish. Så det er altså også en beskæftigelse, hvor du kommer til at lære en masse. Måske du efter et bloggerliv hos os, er klar til at starte din helt egen blog? Hvem ved😌

Her kommer 5 hurtige fordele og hvordan du søger

  1. Du får lov til at prøve kræfter med blogging på et bloggersite, som allerede nu har over 40.000 visninger hver måned og 15.000 brugere. Du er selvfølgelig anonym, og vælger selv dit “Missgrey.dk-navn” via sparring med os.
  2. Hvis du skriver godt, kommer dine indlæg måske ud på andre medier; vi har arbejdet sammen med større medier (gør det stadig). Det kan være alt fra EB, Woman, SE&HØR, Connery.dk og lignende.
  3. Du bliver en del af et godt fællesskab. Os der arbejder fast med Missgrey.dk er en del af en hemmelig Facebookgruppe, hvor vi sparrer med hinanden og giver hinanden gode idéer til de næste indlæg. Her er alle idéer velkomne – vi elsker nye tiltag.
  4. Du får lov til at komme med til events (hvis der er nogle relevante), og så får du lov at anmelde produkter. De produkter du anmelder, får du gratis – det kan være produkter fra 70 kr. til 1200 kr.
  5. Du bliver ganske enkelt en del af et fedt brand, som er i stadig vækst og hvor der sker nye ting hele tiden. Vi har kun været i gang i få år på hobbyplan, og nu er vi så gået fuldtid på Missgrey.

Jamen så er det bare at ansøge om at blive en af vores Missgrey-bloggere. Du skal ikke ansøge hos mig, Mette, som er daglig manager på projektet.

ANSØG VIA MAIL HERUNDER

ANSØG NU VIA: Mette@missgrey.dk. Du skal bare skrive din motivation for at blive en af vores Missgrey-bloggere og hvordan du kan bidrage med gode historier. Så finder vi ud af resten derefter. Du kan også se mere her omkring processen på: BLIV SEXBLOGGER.

Ønsker du at lære vores stifter, Mette, lidt mere at kende, kan du også læse om, hvad der ellers sker hos Missgrey, via bloggen her: metteregitze.bloggersdelight.dk

Se Også