Så er det blevet tid igen. Trine og jeg søger et par nye Missgrey-bloggere til Missgrey.dk. Og bare rolig – det er ikke fordi, vi vil skifte nogen ud. Vi er nemlig et godt team her på Missgrey.dk. Et team, som alle brænder for at gøre dit liv som kvinde, og ikke mindst gøre dit sexliv, meget, meget bedre.

Men der sker simpelthen så meget godt lige nu, at vi har brug for flere skønne kvinder – ja, dig bag skærmen – til at hjælpe os med at skabe noget fedt indhold til Missgrey.dk.

Dette indebærer det at være en del af MG-Teamet

For at være en del af MG-Teamet, skal du først og fremmest have lyst til at skrive. Og du må også gerne være god til det. Alt det tekniske i at køre en blog, og blogge, skal vi nok lære dig og sætte dig ind i. Trine og jeg bruger meget tid på at hjælpe både faste bloggere og gæstebloggere med at optimere indlæg og lige give den sidste finish.

Her kommer 5 hurtige fordele og hvordan du søger:

  1. Du får lov til at prøve kræfter med blogging på et bloggersite, som allerede nu har over 40.000 visninger hver måned. Du er selvfølgelig anonym, og vælger selv dit “Missgrey.dk-navn” via sparring med os.
  2. Hvis du skriver godt, kommer dine indlæg måske ud på andre medier; vi har arbejdet sammen med større medier (gør det stadig). Det kan være alt fra EkstraBladet, Woman.dk, Seoghør, Connery.dk…
  3. Du bliver en del af et godt fællesskab. Os der arbejder fast med Missgrey.dk er en del af en hemmelig Facebookgruppe, hvor vi sparrer med hinanden og giver hinanden gode idéer til de næste indlæg. Her er alle idéer velkomne – vi elsker nye tiltag. Lige nu er vi 5 kvinder i gruppen. Mig (Redaktøren) og så Miss Vanilla, Miss Fox, Miss Lara og Miss Robinson.
  4. Du får lov til at komme til events (hvis der er nogle relevante), og så får du lov at anmelde produkter. Her tjener du faktisk også penge på dine anmeldelser, da vi kører et Affiliateprogram, som vi netop er igang med her anno 2017. Det er stadig nyt for os, men det går stødt frem. Se bare vores anmeldte produkter her i shoppen. De produkter du anmelder, får du gratis – det kan være produkter fra 70 kr. til 1200 kr.
  5. Du bliver ganske enkelt en del af et fedt brand, som er i stadig vækst og hvor der sker nye ting hele tiden. Vi har kun været igang i 2 år, så du kan være med til at udvikle Danmarks fedeste kvindesite sammen med os.

Jamen så er det bare at ansøge. Du skal ikke ansøge hos mig, Mette, men hos vores Communitymanager, Trine. Hun står for rekruttering af nye, skønne MG-Bloggere.

ANSØG VIA MAIL HERUNDER

ANSØG NU VIA: Trine@missgrey.dk – du skal bare skrive din motivation for at blive blogger på Missgrey.dk – så finder vi ud af resten derefter.

Over and out fra MG Redaktøren 

Tidligere artikelGensyn med en eks…
Næste artikelMin frygt for dating markedet – handler det bare om at score?
MISS GREY REDAKTØREN
Hej med dig (forhåbentligt faste læser). Mit navn er Mette, og jeg er stifter af konceptet - Missgrey.dk. Jeg er det, du kan kalde tovholder på hele projektet - og jeg sørger for, at der er styr på Missgrey-teamet og sitet. Jeg håber, at det her univers kan være med til, at du selv - midt i livet - tør og har lyst til at debattere lidt om sex, singlelife, kærlighed, vilde følelser og op/nedture i dit liv. Derudover skriver jeg også indlæg her på sitet for at sætte lidt skub i debatten, og fordi, jeg ofte har et eller andet på hjerte, som bare SKAL ud. Du kan ALTID kontakte mig på: Mette@missgrey.dk - husk også at besøge os på vores site: www.missgreyclub.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here