*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læser

Du kender sikkert det, at lysten til at shoppe bremses af saldoen på kontoen. Engang imellem kan det være svært, at få det hele til at hænge sammen, og så prioriterer du måske ikke lige indkøb af sexlegetøj, som noget af det første. SU og udfordret økonomi bestemmer over dit forbrug, og du må kigge langt efter de gode shoppedage. Men fortvivl ej, Miss Robinson har været på jagt efter billigt sexlegetøj hos Makelove.dk, og tag det helt roligt, du behøver ikke spare sammen eller springe biografturen over, der er masser af muligheder for at shoppe løs. Her tester jeg Makelove Screaming G-Punkts Vibrator, og YES, den er screaming!

Makelove screaming G-Punkts Vibrator kan købes her!

G-Punkts Vibrator med stor effekt

Det er ofte sådan med billigt sexlegetøj, at det er noget knald der hurtigt går i stykker, eller ikke lever op til ens forventninger. Skuffet og irriteret smides det ud. Men der er altså også billigt sexlegetøj, der virker! Det er tilfældet med denne G-punkts vibrator, så dette valg var spot on!

G-punkts vibrator G-punkts vibrator

Som så meget andet sexlegetøj, kommer denne også i en fin lille æske. Når den åbnes, ligger æskens G-punkts vibrator i fint display bag en gennemsigtig “rude”. Denne type G-punkts vibrator fås i mange forskellige former, som det ses på billedet på indersiden af æsken. Blå, lilla, lyserød og sort kan man vælge imellem af farve-palette, og denne lille lurifaks snurrer på A+++ batterier. De medfølger dog ikke, så husk at opdaterer batteriskuffen, just in case. I med 2 stk. batterier og tryk på tændknappen, så er der gang i den, i omkring 40 minutter. Med de 10 forskellige vibrationsmønstre, burde der være en lækker vibration for enhver smag. G-punkts vibratoren måler 17,5 cm og har en diameter på 3,5 cm og vejer 123 gram.

Gå målrettet efter G-punktsorgasme, men snyd ikke dig selv for klitorisorgasmen!

Designet er enkelt og fladt mellem skaft og hoved. Du skal arbejde lidt for optimal stimulering af G-punktet, men til gengæld kan du i løbet af no time, stimulerer dig til en klitorisorgasme på nul komma fem! Hvis ikke du kender til “dildo-på-næsen” øvelsen, så handler det om, at følelsen på din næsetip er den samme som på klitoris. Sæt derfor den snurrende vibrator på næsen, og så har du en fornemmelse af styrken. Husk også, at for at opnå mere intens og pirrende og fuldendt nydelse, så tilfør lidt af det vandbaserede glidecreme eller stimulerende orgasmecreme når du skal lege.

G-punkts vibrator

Læs også Når kroppen knirker, men sexgyngen virker!

Der er fuld badulje på vibrationerne… men

Hele G-punkts vibratoren snurrer! Ofte når sexlegetøj kører på batterier, snurrer HELE banditten. Det betyder, at man skal finde sig i, at hele hånden snurrer med, når den er i brug. Specielt når den er på fuld badulje! Skift evt. hånd eller få en hjælpende hånd, hvis du har en ved din side 🙂 Støjniveauet er almindeligt, ikke for højt men heller ikke lavt. Når du snurrer på de høje vibrationer, kan den selvfølgelig høres. Ligeledes, skal du også passe på med, at proppe den helt op i skeden, for med 17,5 cm forsvinder den hurtigt. Du skal holde fokus på g-punktet der sidder på forvæggen af skeden ca. 3-5 cm oppe (altså op mod maven), hvis du mærker med fingeren, er det et lille rillet område. Har du ikke en dildo der kan gå længere op, kan du købe en HER.

Da G-punkts vibratoren er lavet af 100% blød og lækker silikone og ABS plast, er den let at rengøre med enten en god sexlegetøjsrengøring eller lunkent sæbevand. Der medfølger IKKE en lille satinpose, så opbevaringen  er direkte i skuffen, kassen eller hvor du nu opbevarer dit sexlegetøj.

Læs også: Når mænd har glæde af tilfredsstillelse analt

I samarbejde med Makelove.dk vil jeg hver måned teste sexlegetøj under kr. 350,-, så følg med på bloggen, om jagten på sexlegetøj alle kan betale, uden at skulle have de store sedler frem. Tak fordi du læste med.

YOLO Miss Robinson

Følg mig også på detlumrehjørne.dk hvor jeg blogger om sex og samliv, og du kan læse mine saftige erotiske noveller.

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Tidligere artikelUforglemmelige one night stands #1 Blowjobbet
Næste artikelMin første gang
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here