Anal orgasme

udgivet:

6 tips til at få en eksplosiv anal orgasme

*Indeholder reklamelinks*
Kære læser

Du har sikkert hørt om anal orgasmen for mænd. Men har du også hørt om anal orgasme for kvinder? Det havde jeg faktisk ikke, før jeg selv oplevede en og bagefter måtte i gang med Google! Mr. Unexpected og jeg dyrker ofte analsex. Men den ekstra bonus jeg fik, i form af en anal orgasme, kom virkelig bag på mig – så at sige. Det var en fuldstændig overvældende fantastisk følelse, og jeg har jagtet den lige siden. Læs her mine bedste tips til, hvordan du selv kommer i anal orgasme-himlen (med hjælp fra Miss Robinson)!

Sådan føles en anal orgasme (!)

En anal orgasme er en af de vildere orgasmer, jeg har haft. Dels fordi den kom helt uventet og dels fordi, det føles FANTASTISK! Jeg red mig selv til en anal orgasme. Det startede med sammentrækninger i underlivet, som gled over i en bølge af eksplosiv nydelse, der skyllede ud i hele kroppen.

”Følelsen varede et minuts tid og ord kan ikke beskrive, hvor skønt det var.”

I tiden op til min anal orgasme kunne jeg mærke, at stødene var anderledes, end de plejede. Det føles mere intenst, og jeg kunne mærke, at Mr. Unexpected’s pik ramte punkter, han ikke havde ramt på den måde før. Jeg har sidenhen lært mere om, hvorfor denne gang var særlig anderledes. (Og det fortæller jeg mere om længere nede)

Hvis du er nybegynder med analsex så læs med her – den ULTIMATIVE guide til at dyrke analsex

https://giphy.com/gifs/movie-disney-flying-rE7A6JKy0H1Yc

Hvordan kan kvinder overhovedet opnå anal orgasme?

Kort fortalt har kvinder et A-punkt, der sidder ca. 8-10 cm oppe i skeden – helt præcis på skedens forvæg imellem G-punktet og livmoderhalsen. Huden mellem din vagina og anus er ultratynd, og derfor kan du også få stimuleret A-punktet ved at dyrke analsex.

Læs en dybdegående beskrivelse i Miss Robinsons’s indlæg om A-punktet her: Sådan får du en A-punkts orgasme

De fleste orgasmer starter med klitorissen. Den er nemlig både fyldt med nervetråde, der strækker sig dybt i dit indre. Derudover efterlader klitorisorgasmen dig med muskelsammentrækninger og kramper, som også kan stimulere dit A-punkt til en anal orgasme.

6 tips til at få anal orgasme 

Her er mine bedste tips til, hvordan du selv kommer i anal-orgasme-himlen:

1. Vær tryg ved analsex:

Dyrk analsex nok gange til, at du bare kan slappe af, nyde det og give dig fuldstændig hen. Hvis du ikke kan slappe 100 procent af, vil du højt sandsynligt ikke kunne formå at få stimuleret A-punktet og derved opnå en anal orgasme. Hvis du har svært ved at slappe af under anal sex, vil jeg anbefale dig at prøve en anal relax spray, som får din ringmuskel til at slappe mere af – det har virkelig hjulpet mig!

Miss Curious anbefaler: Anal relax spray (denne har virket for mig, selvom der står, at den er til mænd)

2. Brug masser af glidecreme:

Sørg for at der er smørelse nok til at det føles rart og din krop kan slappe helt af. Jeg vil anbefale dig at vælge en vandbaseret anal glidecreme, hver gang du bruger sexlegetøj lavet af silikone, da overfladen ellers kan blive ødelagt. Men hvis du derimod kun skal lege med fingre og pikkemænd, vil jeg i stedet anbefale dig at bruge en silikonebaseret anal glidecreme, da de generelt har en bedre glideevne og holder længere tid på huden.

3. Hold en rytmisk pumpen:

Jeg opnåede min anal orgasme ved at dyrke analsex i cowgirl-stillingen. Jeg tror, at det var en kombination af de konstante stød, der ramte mit A-punkt og den stimulering min klitoris fik, når jeg ramte Mr. Unexpected’s skamben. Derudover var jeg fuldstændig i zen og gav mig helt hen til nydelsen. Da jeg mærkede hvordan stødene ligesom ramte anerledes, gik jeg målrettet efter at fortsætte. Det var jo fordi, at jeg havde opdaget, hvor mit A-punkt sad.

4. Stimuler A-punktet korrekt:

A-punktet er superfølsomt og du skal derfor nulre, cirkler og masserer det. Det kan du enten gør det med en dildo vibrator, hvor du selv kan styre hastighed og styrke, eller ved at ride dig til den, som jeg gjorde. Jeg kunne forestille mig, at doggy’en også er en god stilling til at ramme A-punktet, da pikken kan ramme dybt og konstant. Har du prøvet det, må du meget gerne smide en kommentar i indlægge på instagram!

5. Stimuler dit A-punkt og din klitoris på samme tid:

Brug f.eks. en dildo vibrator eller en anal vibrator til at finde dit A-punkt og lad den side, samtidig med at du kæler for din klitoris. (Eller evt. en Rabbit vibrator, der både penetrerer dig og forkæler din klitoris). Hvis du rider ham, kan I f.eks. anvende en penisring med vibrator eller en we-vibe, så du samtidig kan få stimuleret din klitoris. Som vores kære Miss Robinson jo sagde det, kan klitoris-orgasmen være startskuddet til din anal orgasme.

6. Slap af og vær tålmodig:

Slap så meget af i underlivet som muligt. Lav dybe vejrtrækninger og vend dig stille og roligt til at have fylde i bagenden. Jeg har haft analsex rigtig mange og har kun opnået anal orgasme en enkelt gang. Det er vigtigt at musklerne i underlivet slapper af. Selv døjer jeg en del med muskelspændinger i underlivet, så det er nok en af grundene til, at jeg ikke har oplevet anal orgasme oftere. Prøv dig frem, hav det sjovt med det og hav god tålmodighed!

Læs også – her er en oversigt over de kvindelige orgasmetyper

Tusind tak fordi du læste med!

Husk at sex ikke kun er mystiske punkter og videnskab. Saml dig gerne en masse viden og eksperimenter. MEN i sidste ende, skal du blot huske at have sjov med dit sexliv. Og ikke kun være på orgasmejagt, for så er det ikke længere sex, så onanerer du blot på din partner.😉

Har du selv prøvet at opnå en anal orgasme? Så vil jeg rigtig gerne høre fra dig! Du er velkommen til at efterlade en kommentar herunder.

Over and out – Miss Curious

Se Også