Miss Quinn

udgivet:

Derfor skal du droppe de sociale medier og veninder!

Kæreste læsere!

For noget tid siden, blev jeg stukket i ryggen af en rigtig god veninde. I al godhed, tilgav jeg hende, som jeg for det meste gør, på trods af, at folk ofte skuffer mig i værste grad.
Jeg er af person en meget tilgivende og overbærende person, men så snart man begynder at angribe mig på det personlige, og endda vælge at gøre det bag min ryg, så er man ikke længere en del af mit liv.

Veninden er på dette tidspunkt ude af mit liv – jeg ønsker ikke at dele mine store livsbegivenheder med hende, og jeg ser det lidt som en åbenbaring. Så her har jeg et par grunde til, at du ikke skal blande de sociale medier og veninder ind i parforholdet.

Læg de sociale medier og veninder til side!

I lang tid, har jeg ladet folk kommentere på mit kærlighedsliv – men hen af vejen, har jeg også bare lært, at kærlighedslivet mellem Mr. Grey og jeg, er MIT – faktisk vores!

Da I er mine veninder, langer jeg lidt sladder ind over bloggen i denne omgang – som lovet skal I henover kort tid blive en del af min verden, og jeg skal på en måde også blive en del af jeres!

Hele intrigeren begyndte da nogle veninder og jeg fik nok af, at én af veninderne i gruppen altid forholdte sig negativt til de gode ting, og ofte prøvede at skille alle fra hinanden. Hun var gift for dem tæt på hende, og en dag, da jeg får nogle ting at vide, som hun har sagt til andre om mig, får jeg simpelthen bare nok!

Jeg vælger på dette tidspunkt at konfrontere hende, hvilket også giver mig denne fantastiske åbenbaring om, at veninderne og kærlighedslivet bare aldrig skal blandes sammen.
Ikke nok med, at du har de sociale medier fra hver en med indover dit forhold, så er der visse veninder, der også vil blande sig, endda mere end man nogle gange har bedt om!

black and white rihanna bullshit bla bla bla sposts

Det er det rene gift!

Facebook er en dræber, men ligeså kan dine veninders mening også være det! Det er groft sagt, det rene gift for kærlighedslivet dit!

Mr. Grey er et strygende eksempel på, hvordan man kan have et fantastisk forhold, uden at skulle blive påvirket af hverken de sociale medier og veninder eller venner.
Han deler sjældent vores parforhold på Facebook, da han ikke mener det hører hjemme der, også grundet hans profession, hvor han på Facebook ofte vil træde sig selv over tæerne ved at blotte sig på de sociale medier.
Desuden mener han heller ikke, at hans venners mening hører hjemme i vores forhold. Vores forhold er VORES af én grund – det er noget vi har imellem os to, og ingen andre! Og sådan burde det egentlig også bare være!

Lad være med at lade dit forhold påvirke af andre folks mening. Hvis du føler, at der er noget der trykker imellem jer to, så snak med din partner om det! Lad være med at blande alle mulige ind i det, og lad for guds skyld være med at bede andre om deres perspektiv på sagen.

Giv din ærlige mening til Mr. Right, og lad jer to finde ud af hvordan i løser knuderne – I er de bedste til at vide, hvad der skal til, og din venindes eller vens mening hjælper bestemt ikke. Så nyd forholdet mellem jer og KUN jer! 🙂
Det er nemt at få råd af veninderne, men i sidste ende er det JER to der skal afgøre beslutningerne.

Xoxo,

– Quinn <3

Se Også