Kære læser

Det er endnu engang blevet tid til en omgang underholdning i form af sjove beskeder fra mænd, tilbage fra dengang jeg gjorde mig i online dating. I denne omgang er der nogle ekstra creepy og sjove beskeder blandt! Som du ved, deler jeg disse sjove beskeder fra mænd både for at underholde dig, men også for at give de kære mænd noget feedback på deres måde at henvende sig på. Men før vi hopper til dem, vil jeg lige kort komme ind på, hvad du skal vide, før du begynder at online date…

Læs også: 5 sjove beskeder fra mænd #2 – Random edition 

Inden du selv online dater

For at få en god oplevelse med at online date er der nogle ting du på forhånd bør have styr på:

  1. Hvad leder du efter?

Det er så meget nemmere at finde rundt i den mærkværdige og interessante jungle af tilbud, hvis du har styr på, hvad du egentlig leder efter. For mit vedkommende anede jeg nemlig ikke, hvad det var jeg ville. Dette gjorde det rimelig uoverskueligt. Jeg kunne jo slet ikke svare mændende på, hvad det var jeg ville have af dem. En af de mænd som jeg mødtes med, fangede i stedet min opmærksomhed, fordi han var spændende at skrive med. (Læs om Mr. Domdaddy HER) Men tro mig, det er så nemmere nemmere, når du ved, hvad du leder efter!

2. Hvordan vil du gerne præsentere dig selv?

Dit billede og din profiltekst er de eneste remedier, du har, til at præsentere dig selv med. Se på det som et sjovere CV! Du behøver ikke at skrive en lang roman. Men skriv gerne om det er et forhold, en bolleven eller bare et hurtigt knald, du søger. Den anden mand jeg valgte et mødes med, lå i den sidste kategori, og var derfor en mere spontan beslutning… Den endte i en mindre heldig oplevelse. (Læs om mit one night stand fra helvede HER) Derfor vil jeg gerne opfordre dig til, at skrive hvad du søger. Det er okay at stille krav, honey.

3. Hvad vil du gerne udstråle?

Foruden overstående er der noget andet, der afsløre meget om dig. Nemlig måden du skriver på. (Det er vel i bund og grund det, som denne mini-serie handler om). Jeg hader at skrive med både: Spørge-Jørgen, navnet siger sig selv. Eller Ego-Egon, hvor samtalen kun drejer som om ham og hans behov. (Og så er der alt det underlige mellem – Blandt andet de sjove beskeder længere nede). Lad os mødes på midten og give lige så meget, som vi tager. Krydre samtalen med lidt humor og et knivspids intellektualitet. Sådan fastholder du i hvert fald min nysgerrighed.

Læs også min anmeldelse: Stronic G Dildo Pulsator – Who needs a man?

The Muppets Online Dating GIF - Find & Share on GIPHY

5 sjove beskeder fra mænd #3

11. Den kedelige

online dating

Beskeden indeholder i det mindste mere end et “hej”. Der er da også både tilføjet et spørgsmål efterfulgt af to oplysninger. Gad vide hvordan han udvalgte hvilke informationer, han mente var relevante? Alderen ja, men den står også på din profil (murer) mester. Men altså med den oplysning ved jeg da, at han kan noget med hænderne! Måske var det det, som han gik efter? Den her besked er desværre en af dem, der drukner i mængden af henvendelser.

12. Den dominante

Jeg er stødt på denne type dominante herre et par gange. I min optik er der virkelig forskel på, hvordan denne besked udformes. Jeg er før stødt på mænd, der i første besked prøvede at tage kontrol over mig, og ville have mig til at kalde dem Sir. Den titel skal fortjenes, og denne taktik virker ikke på mig. Men ham her er en blanding af spændende og lidt cringy. Han vil gerne virke mystisk og dominerende, men også både hensynsfuld og respektfuld. Jeg ville personligt at de tre første ord, er lidt kiksede. Det havde været meget bedre, hvis han bare startede med “Lad mig føre dig ind i…”.

13. Den submissive

Vi springer lige over i en helt anden boldgade! Jeg er vild med, at han undskylder på forhånd. Så ved du bare, at du skal til at læse noget kinky shit! Ham her vil ydmyges, udnyttes og domineres as f***! Han online dater for at finde en, der kan opfylde hans fantasier, og udstråler ikke ligefrem, at han er villig til at opfylde mine. Whats in it for me?? Jeg håber da, at han finder kvinden, der finder tilfredsstillelse i dette. I min verden er det bare et fuldstændigt urealistisk scenarie! Lad os lige tage et kort øjeblik hvor vi prissætter online dating. For prøv at tænk hvis en mand havde spurgt dig om det her i virkeligheden? #yikes

14. Den vilde

online dating

Well.. Sådan kan man også sige goddag. Det er da en anerledes tilgang til hele online dating universet. Meeeen hvad pokker skal jeg svare? Og hvad forventer han, at jeg svare? For at være ærlig, blev jeg da lidt nysgerrig på ham her. Den besked fortæller jo ikke ret meget om ham, andet end han enten: 1. Har humor. 2. Er psykopat. Men der er kun en måde at finde ud af det på, og det er jo ved at svare manden. Det her er en af de beskeder, som fanger min opmærksomhed med det samme. (På godt og på ondt).

15. Den ærlige

online dating

Først og fremmest… Tak for komplimenten. For det andet… Please sæt flere punktummer. Jeg ved ikke hvem ”Kimi” er, men i det mindste ved denne mand, hvad han vil have. Men at skrive “søger noget lækkert,” lyder meget… Ældre-herre-søger-ungt-kød-agtigt. Eller er det bare mig? Hver sød at lade være med at skrive det. Det jeg får ud af at læse denne besked, er, at manden søger en bolleven. Men bare de første fire ord, får mig til at gyse. Hvis bare han havde tilføjet et “du” (Og et fandens punktum derefter), havde det hjulpet lidt på det. Denne besked er bare ikke lige mig, men måske overtænker jeg det bare!

Tak fordi du læste med! Har du selv modtaget nogle sjove beskeder fra de kære mænd? Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på: mc@missgrey.dk

Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Instagram Missgreydk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

Tidligere artikelNår vi søndagshygger med TV, pornohår og dårlig ånde
Næste artikelDa jeg gik på fræk Tinderdate (med en pige)
MISS CURIOUS
Mit navn er Miss Curious! Jeg er gået fra at være i et fast parforhold, til at gå amok i det seksuelle univers som single, hvor jeg blandt andet begyndte at snuse til BDSM og meget andet. Min nysgerrighed og eventyrlyst har indtil videre lært mig, at jeg har nogle atypiske seksuelle præferencer, som du kan høre meget mere om i mine blogindlæg. Men samtidig nyder jeg stadigvæk kærlig, almindelig sex med masser af kys og kæleri. Intet emne er for langt ude for mig og min søgen på det, der gør hele forskellen. Jeg mødte på mystiskvis en mand, der ændrede hele spillet for mig, også selvom at han er et kid og jeg er mange oplevelser og erfaringer foran ham. Vores nuværende titel er ”friends with benefits,” men vi kommer tættere og tættere på hinanden, og hvem ved hvad fremtiden bringer? Find ud af, hvordan jeg formår, at skabe balance med disse seksuelle præferencer i mit almindelige danskerliv og følg med på min rejse, hvor formålet er at udforske verden og lære mig og min nuværende flamme bedre at kende. For kontakt: mc@missgrey.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here