Kære læser

Så er det tid til at læse sjove beskeder fra de kære mænd igen! Læn dig tilbage med en god kop kaffe, og forbered dig på en kort stund i morskabens tegn. Jeg deler i denne mini-serie nogle af de henvendelser jeg fik, da jeg havde en online dating profil. Nogle er creepy, nogle er søde og nogle er helt igennem sjove – Bedøm selv! Og kære mand, jeg ved det er svært for dig at fange vores opmærksomhed. Bliv ved med at prøve! Brug denne mini-serie til at få en indsigt i, hvad en ung kvinde som mig tænker, om den måde du vælger at henvende dig til mig på.

Læs også: 5 sjove beskeder fra mænd #1 – Nasty Edition 

Online dating – Det bedste og det værste

At date online er superoverfladisk. Det eneste vi kan bedømme folk på, er deres profiler, billeder og måden de skriver på. I min verden er det værste at skrive med folk, der ikke kan finde ud af at skrive ordentligt. Du behøver ikke at være dansklære, men for guds skyld så sæt dog et punktum i din roman. A pro pro roman. Nogle gange modtog jeg også en A4 ark-lang besked. Det er sku udmattende at skulle igennem. Modsat det er de korteste hilsner også uflatterende, medmindre den virkelig er velskrevet. Det handler om balance guys! En af de værste mænd jeg stødte på, (Udover de virkelig creepy) var mænd, der kun fokuserede på at fortælle mig, hvem de var og hvad de ville have af mig…

“Hvordan skal jeg bliv interesseret i dig, når du ikke engang er interesseret i at lære mig at kende mester?”

Det der er fedt ved at have en online-profil, er at du nemmere kan komme i kontakt med folk. Det kræver nogle nosser at standse et potentielt catch på gaden og udveksle kontaktinformationer. Så er det bare nemmere at mande sig op online! Modsat er det også nemmere for dig, at beskrive hvad du vil have og hvad du absolut ikke vil have. Jeg syntes også at det er skønt, at man kan se folk lidt an, før man vælger at mødes. Du kan helt selv styre hvornår og hvor længe du gider at bruge på det. Du kan også meget hurtigere gennemskue, hvad det et folk leder efter og se deres status til at starte med. Men det vigtigste er nu, at du husker at passe på dig selv. Du kan nemlig aldrig vide hvem der sidder bag skærmen!

Læs også min anmeldelse af mit FAVORIT legetøj: Womanizer Pro40 klitoris stimulator 

Online Dating GIF - Find & Share on GIPHY

5 sjove beskeder fra mænd #2

6. Ham den kække

online

 

 

Han går lige til sagen, og prøver at sælge den med humor. Uden de emojies ville jeg hade at han kaldte mig babe, men ironien skinner klart igennem på grund af dem. Han gider ikke så meget bullshit og går lige til sagen. Jeg syntes det er meget sødt og frisk. Selv er jeg dog mere typen, der lige vil se folk an, før jeg siger ja til at mødes. Han får dog point for at vide, hvad han vil have!

7. Ham den personlige

online

 

 

 

 

 

Jeg ved ikke engang hvor jeg skal starte, han giver jo så meget brugbart information. Han er både håndværker, renlig OG kan lide en ostemad – What a win! Ej spørg til side. Jeg kan godt lide, at han opfordrede mig til at svare ved at stille spørgsmål og han virker da super meget nede på jorden. Desværre glider mine tanker straks over på min far, og det er slet ikke den slags daddy, jeg var på udkig efter!

8. Ham den random

online

 

 

 

For at skille sig ud fra mængden kan du også bare fyre noget helt tilfældigt af! Virkelig random. Men det er dybt, det er helt sikkert. Han fremstår både klog og intellektuel. Jeg kan godt lide den anerledes tilgang til det hele, også selvom det er meget umildbart. For lige at runde den bedre af, kunne han dog have opfordret mig til at svare på en eller anden måde..

9. Ham den specifikke

online

 

 

Og goddag til dig den gode herre! Han er interesseret i at få dækket sine egne behov, og virker til at være rimelig ligeglad med dig og dine behov. Jeg grinede så meget, da jeg fik den her besked. Jeg var både skræmt og nysgerrig på at få det uddybet tankerne bag, da han helt sikkert havde udtænkt hele scenariet. Udover at være virkelig direkte syntes jeg, at det sender dårlige signaler at sende beskeder, der kunne have været sendt til alle hunkøn på siden.

10. Johnson baby

online

 

 

Mon han giver en tur til london baby? Næ-næ-næ-næ, som om baby! Den her besked river mig direkte tilbage til Arto-dagene og giver mig Johnson-musik vibes. Mon han kunne tænke sig at kigge forbi? (Okay jeg skal nok stoppe med Johnson referencerne). Nej det gør ikke noget at du “kiggede forbi,” og du er høflig, den skal du have. Men et “Heej. Jeg faldt lige over din profil. Du fangede min interesse på grund af blablabla” – Havde været mere smooth!

Læs også: 5 sjove beskeder fra mænd #3 – Creepy edition

Tak fordi du læste med. Har du nogensinde modtaget nogle sjove beskeder fra mænd? Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Instagram Missgreydk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

Tidligere artikelKlitoris Orgasme Finger Stimulator – billigt sexlegetøj under kr. 350,-
Næste artikel5 kommentarer jeg som mor hører under sex
MISS CURIOUS
Mit navn er Miss Curious! Jeg er gået fra at være i et fast parforhold, til at gå amok i det seksuelle univers som single, hvor jeg blandt andet begyndte at snuse til BDSM og meget andet. Min nysgerrighed og eventyrlyst har indtil videre lært mig, at jeg har nogle atypiske seksuelle præferencer, som du kan høre meget mere om i mine blogindlæg. Men samtidig nyder jeg stadigvæk kærlig, almindelig sex med masser af kys og kæleri. Intet emne er for langt ude for mig og min søgen på det, der gør hele forskellen. Jeg mødte på mystiskvis en mand, der ændrede hele spillet for mig, også selvom at han er et kid og jeg er mange oplevelser og erfaringer foran ham. Vores nuværende titel er ”friends with benefits,” men vi kommer tættere og tættere på hinanden, og hvem ved hvad fremtiden bringer? Find ud af, hvordan jeg formår, at skabe balance med disse seksuelle præferencer i mit almindelige danskerliv og følg med på min rejse, hvor formålet er at udforske verden og lære mig og min nuværende flamme bedre at kende. For kontakt: mc@missgrey.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here