mænd

udgivet:

5 sjove beskeder fra mænd #1 – Nasty edition

Kære læser

Det er ikke altid nemt at være mand på online dating hjemmesider. Der er ofte mange mænd og få af os kvinder. Derfor bliver alle midler taget i brug, når det gælder om at få vores opmærksomhed. Jeg kan afsløre, at nogle af dem er mere heldige end andre! Selvfølgelig bør du ikke beslutte dig for, hvordan en person er, ud fra første besked de sender dig. Men det er nu ret underholdende, hvordan nogle af de kære mænd, vælger at henvender sig på!

Hvordan havnede jeg så online?

Inden vi går til de saftige beskeder fra de kære mænd, vil jeg lige komme med lidt baggrundshistorie. Hvis du er nysgerrig på, hvordan jeg havnede online, kan du læse dette indlæg. Kort fortalt var jeg i et “yes-man stadie” efter mit breakup, og havde brug for lidt sjov og ballade.. Men jeg opdagede hurtigt, at det var mega uoverskueligt at være kvinde på sådan nogle sider. Nogle dating sider er selvfølgelig mere seriøse end andre, og jeg var nok nærmere havnet på en “bolle-hjemmeside”.

”Dagligt blev jeg bombarderet af liderlige mænd. Jeg forsøgte at besvare dem alle, men opgav simpelthen til sidst!”

Fornyligt loggede jeg ind på min gamle scor-profil ganske enkelt for at slette den. For som mange af jer ved, tilbringer jeg nu det meste af min tid med Mr. Unexpected. Inden jeg slettede den, kom jeg i tanke om nogle af de sjove, søde og syge beskeder jeg har fået gennem tiden… Og jeg bliver simpelthen til at dele nogle af dem med dig! Jeg svarede dem respektfuldt, hvis de skrev til mig respektfuld. Så tag det med et gran salt – Det er kun ment for sjov! Hvis du læser med som mand, kan du faktisk også få et godt indblik i, hvordan en ung kvinde som jeg tænker, om måden du henvender dig på.

Læs også min anmeldelse af: Fifty Shades Freed – Feel So Alive Butt Plug

Joking April Fools GIF by Katelyn Tarver - Find & Share on GIPHY

5 sjove beskeder fra mænd!

1. Ham den gamle

online

Lad os starte ud med ham den gamle. Han er lidt for gammel og han ved det godt. Han vil bare gerne lige høre din holdning om det først. Han kunne jo gå hen og være heldig… Personligt syntes jeg, at det er god stil, at han lige spørger. Men det er stadigvæk semi-creepy, når alderen der stod på hans profil, gjorde at han kunne have været min bedstefar.

2. Ham der ikke gider så meget bullshit

online

Der skal ske noget her endnu og han gider ikke for meget bullshit! Også selvom I ikke kender hinanden og dit profilbillede er meget anonymt… Jeg kan ikke tage seriøst, at folk ønsker at mødes, før der overhovedet er udvekslet billeder eller skrevet en smule. Og så irritere den emoji mig: Dude, chill – Hvem siger jeg er din type, bare fordi jeg er hunkøn?

3. Ham den lumre

online

Han går fra at lave sjov og sende en masse emojies til at blive dybt seriøs… Jeg kan godt lide, at han forsørger sig med lidt humor. Men for mig virker det som en mærkelig indgangsvinkel, den smøre der kommer efter den sidste emoji. Hvis han i stedet havde sluttet af med, “så i stedet må jeg hellere sige pænt goddag” eller lignende, havde den sat mere i skabet! Men stop nu bare med de der emojies, det er simpelthen for meget.

4. Ham den kortfattede

online

Han er ikke så kreativ, men han er sikkert meget nede på jorden. Desværre har han svært ved at skille sig ud online… Når man som kvinde bliver bombarderet flere gange om dagen, inspirere denne her besked mig ikke rigtig til at svare. En besked skal gerne gøre mig nysgerrig efter mere.. Og det gør den her så absolut ikke.

5. Den erotiske digter

online

Han ved, hvad han vil have, men vil også lige høre, hvad min mening er om det hele. Han er for cool til dansk grammatik, og prøver i stedet at lokke mig med en fængslende tekst. Det er meget sjovt og anerledes at modtage sådan en besked.. I starten. Men jeg oplevede det faktisk flere gange. Det er sjovere end et “hej med dig”, men i mine øjne er det en meget vulgær måde at starte en samtale ud på. Men måske jeg bare er lidt gammeldags!

Læs også: 5 sjove beskeder jeg har modtaget fra mænd #2 Random Edition

Tak fordi du læste med. Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Instagram Missgreydk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

Se Også