Kære læser

Over 1 år er gået i mit forhold med Mr. Unexpected og det efterlader jo spørgsmålet: Knalder vi stadig som kaniner? Få her et indblik i hvordan vores sexliv har ændret sig, fra da vi var bollevenner til at vi blev kærester.

Læs også: 10 tips – sådan får du mere sex i parforholdet

Forelskelse = konstant øm

Da jeg først begyndte som blogger på Missgrey.dk, var jeg midt i min vilde singleperiode og havde lige mødt Mr. Unexpected. Vi ”datede” i lidt over 6 måneder, før vi for cirka et år siden blev kærester. (Når jeg skriver datede, mener jeg knaldede. No regrets 😉) I det tidsrum havde vi sex hver evig eneste dag. Og ofte flere gange om dagen. Jeg var konstant øm, og vi blev simpelthen nødt til at skrue ned for det ræs!

Men du husker det godt ikke? Forelskelsesfasen er lige med en MASSE SEX. De kloge hoveder siger at forelskelsesfasen kan vare mellem 2 måneder og 2 år. Når vi er forelskede, frigives der nemlig en dejlig cocktail af stoffer i hjernen. Det er individuelt, hvor længe vi er høje på forelskelsens stoffer. Jeg må stadig være høj på et eller andet. For selvom Mr. Unexpected kan pisse mig voldsomt af nogle gange, er jeg helt og aldeles skudt i ham.

Læs også: Skænderier i parforholdet – sådan tackler du dem

Animal Fail GIF - Find & Share on GIPHY

Forskelligheder og frustrationer?

Som de kloge hoveder også siger, forvandler den der forelskelse sig med tiden til kærlighed. I forelskelsesfasen er vi meget fokuserede på, hvor mange ligheder vi har med vores udkårne. Når forelskelsen forvandler sig til kærlighed, begynder vi at se alle forskellene der er mellem os og vores partner. And thank f*** for that! Her tror jeg dog at sexlivet langsomt daler for mange.

“Jeg er ovenud lykkelig for at Mr. Unextedted ikke er en tro kopi af mig. Det ville jo være forfærdeligt!”

I starten blev jeg ret irriteret, når jeg ikke forstod hans tanker eller handlinger. Det sker også stadig en sjælden gang i mellem. Men så tager jeg en dyb indånding og minder mig selv om, at vi er forskellige, og at det er en god ting. For jeg ønsker på ingen måde at ændre ham, eller at han skal tænke som mig. Så længe vi kan acceptere hinanden, behøver vi ikke altid at forstå hinandens tanker. Det værste man kan er, at forsøge at ændre hinanden. Eller straffe hinanden for ikke helt at være, som vi gerne vil have, at vores partner skal være. Hvis du først begynder på det, er jeg sikker på at din sexlyst også vil dale.

Læs også min anmeldelse af: Sinful Rabbit vibrator

Knalder vi stadig som kaniner?

Den faste læser ved, at jeg har et kæmpe sexdrive og en stor sexappetit. Mr. Unexpted har også (fået) en stor sexappetit. Han havde det nemlig ikke før mig, men vores voldsomme kemi har forstørret vores sexlyst. Det hænder da, at det ikke er hver dag, men nogle gange er det også flere gange om dagen. På en uge har vi nok i gennemsnit sex 5-6 gange. Så det er da faldet lidt. Men jeg får præcis det jeg har brug for, og det jeg kan rumme. (Uden at gå og være konstant øm).

MEN BARE ROLIG. Du skal ikke sammenligne dit sexliv med vores! Det er individuelt, hvor meget vi har brug for. Jeg mener at have læst et sted, at gennemsnittet er 5-6 gange på en måned. Men hey, det er bare tal og INGEN kan fortælle dig, hvor ofte du og din partner skal have sex. Det værste du kan gøre er at stresse over det. Tal med din partner om sex, og sørg for at bevare nærheden i jeres parforhold med en masse kys og kærlighed. Så skal det hele nok gå.

Læs også: Kickstart 2019 – med et nyt og forbedret sexliv

Bunny Rubbing GIF - Find & Share on GIPHY

Tak fordi du læste med! Hvor ofte har du brug for sex? Og kan din partner og dig finde en balance? Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here