Miss Curious

udgivet:

Miss Curious håber på at vække din nysgerrighed!

Kære læsere!

Den nyeste blogger i “Missgrey.dk-universet” melder hermed sin ankomst.

Er det ikke vildt at tænke på, at næsten 7,4 milliarder mennesker, oplever denne verden på en helt anden måde, end du gør? Jeg ser frem til at nedbryde barriererne og dele lidt fra min verden med jer derude bag skærmen! Det er af min overbevisning, at vi kan lære noget af hinanden, både bloggere og læsere. Men lad mig lige starte med at fortælle lidt om hvem jeg er.

Miss Curious fortæller

Jeg er en ung kvinde, hvis nysgerrighed har resulteret i en masse spændende og frække oplevelser ud over det sædvanlige, deraf navnet. Fremmede mennesker ville betegne mig som en tilbageholdende person. Sagen er den at jeg er meget observerende, til jeg føler mig tryg i mine omgivelser. Mine venner og veninder ville beskrive mig som umildbar og spontan, men også som værende meget følsom og varm. Min familie ville beskrive mig som en eventyrlysten og modig pige, som ofre sig for meget for andre. Sidst men ikke mindst, ville jeg selv beskrive mig som en sorgløs livsnyder. Der både er mistroisk og naiv, frihedssøgende og tryghedssøgende, logisk og dumdristig og en drømmende realistisk. Jeg er en rimelig kompliceret person, men har begge mine ben plantet solidt på jorden! Det citat jeg lever efter er, jo mere man prøver, jo større chance er der for at finde det, der gør hele forskellen.

Fra parforhold, til vild single, til?

Jeg gik fra at være i et langt parforhold med min ungdomskærlighed, til at komme væltende ud på kødmarkedet. Og hatten af for jer, der har lært at overskue det! Er du klar over, hvor mange smukke og sexede mennesker der er i denne verden? Og hvor let det er at komme i kontakt med dem? For det var jeg virkelig ikke, efter at have været i et forhold siden jeg var ung teenager! Dette chok resulterede i et års tid, hvor jeg gik helt amok og tog for mig af retterne og øsede mere op på tallerkenen, end der burde være tilladt. Mine oplevelser blev hele tiden vildere og vildere, men selvom jeg så mange mænd, lukkede jeg ingen af dem ind. Lige indtil jeg mødte Mr. Unexpected. Vi er ikke i et forhold, men nu er han den eneste mand jeg ser, men alt det kommer i selvfølgelig til, at høre meget mere om i fremtiden. I kan få en lille teaser: I sengen er jeg umættelig, utæmmelig og uden hæmninger. Så Mr. Unexpected har fået sig noget af en udfordring!

Den der grænse folk snakker så meget om

Det jeg stadigvæk leder efter, er min grænse for, hvor vildt jeg vil have det. For den ene kvinde kan grænsen være at sluge og for en anden, er det måske at deltage i et gangbang. Jeg kan afsløre, at mine grænser nok nærmere ligger mere til højre på den skala. Mine lyster involverer masochisme, biseksualitet og en smule ekshibitionisme, men også kærlig almindelig sex med massere af kys og kælen. Jeg er dog slet ikke færdig med at udforske det seksuelle, herunder også det mørke, univers endnu! Forskellen er bare, at nu har jeg en at gøre det med. Det der hovedsageligt kommer til at pryde mine indlæg er, at få mine lyster og behov til at passe ind i mit normale danskerliv. Min fortid med et langt parforhold og en vild singleperiode, og mine (frække) tanker generelt. Sammen med en god portion ærlighed uden nogen form for filter!

I kommer fra nu af, til at høre fra mig hver tirsdag, hvor jeg vil dele lidt ud af min verden. Jeg er ikke sart, nok nærmere det modsatte, så alle spørgsmål og tanker er velkommen på mine indlæg! Jeg håber på at mine erfaringer, kan lære dig noget og åbne dit sind, omkring alle de muligheder der findes i denne verden. Husk, at det kan åbne nye porte at være lidt curious.

Tak fordi i læste med!

Over and Out – Miss Curious

Se Også