Uge 31: Temasøndag #23: “Miss Grey Mændene” skriver: “Dette skal I vide om os mænd”

0
1414

Kære Læsere,

Velkommen til temasøndag edition nummer 23. Vi har denne søndag valgt at tage fat på et emne, som vi som kvinder helt sikkert gerne vil blive klogere på. Nemlig: HVAD tænker mændende egentligt om os kvinder? Hvad mener de, når de siger, at vi ser smukke ud i en stram sag? Og hvad skal vi gøre, for at få et mere harmonisk forhold til og med dem?

Mændende hos Miss Grey giver dig svaret

Nogle gange kan man godt have ondt af de kære mænd. Vi kvinder, kan være mere end svære at regne ud og forstå. Nogle gange er det jo også sådan, at vi rent faktisk ikke forstår os selv. Meget af det skyldtes, at vi er så styret af vores følelser. Og det betyder, at logikken hos os nogle gange forsvinder. Værst er det især en enkelt gang om måneden, hvor følelserne virkelig sidder udenpå tøjet.

Og så er der bare situationer, hvor vi rent biologisk er meget langt væk fra mændenes verden. Rent videnskabeligt er det faktisk sådan, at vi som kvinder har meget mere af hormonet oxytocin, som er et slags “kæle-hormon”, der gør, at vi bare elsker omsorg og kærlig kram. Berøringer og søde ord. Mænd, omvendt, har meget mere af hormonet testosteron, og det gør, at de bare har en anden måde at reagere på og ofte har en mere direkte måde at være på. Vil de have sex, så skal de nok give udtryk for det.

I denne uges temasøndag, har vi derfor sat os for at komme lidt ind i mandens hjerne. Hvis vi rent biologisk er langt fra hinanden, så må vi da kunne finde ud af, ved at høre nogle tanker fra mænd, hvad de egentligt mener, vi kunne lære om om dem.

Mr. Vanilla har givet tasteturet til Mr. Teddy, som forklarer om kvinders måde at lægge op til sex på – apropros den lille snak om hormoner. Han har nemlig observeret, at vi kvinder ikke er lige så direkte. Læs med herunder, hvordan han mener, vi kan gøre noget ved dette. Miss Felicity har givet tasteturet til Mr. Boyfriend, og han kommer med 5 gode råd, som vi kvinder kan efterleve, hvis vi gerne vil møde manden mere på midten. For eksempel forklarer han noget ret interessant, når det kommer til de klassiske roller. Måske er det ikke det værste man kan gøre, at omfavne rollen som husmor. Måske handler det mere om at se det som at hjælpe hinanden i en travl hverdag – men på den rigtige måde? Miss Quinn har givet Mr. Grey sin laptop, og han giver også en række råd, som vi kvinder kan lære om de kære mænd. Et godt keyword er tålmodighed. Læs med herunder for at blive klogere på, hvad han kommer med af personlig vejledning til os kvinder.

TAK kære mænd – og til de kvinder som læser med – read and learn! 

Her får du et kort overblik over pigernes indlæg:

Miss Felicity: Mr. Boyfriend fortæller, hvad vi skal vide om mænd

Miss Lara: Er ikke med idag, da hun arbejder meget lige denne uge. MEN læs her, hvad Mr. Perfect tidligere har skrevet af tanker til os kvinder. 

Miss Vanilla: Mr. Teddy: Kvinder, vi kan ikke læse jeres tanker!

Miss Quinn: 5 tips, der gør mændene nemmere at forstå, og kvinderne mere glade!

KH Miss Grey Redaktøren

Hvad er Miss Grey?

Er du ny her hos Miss Grey? Well, så velkommen til. Dette indlæg er skrevet af mig, Miss Grey Redaktøren. Jeg ser mig selv som det knudepunkt, der samler de fire Miss Grey Piger: Miss VanillaMiss QuinnMiss Lara og Miss Felicity. De fire piger mødte hinanden for første gang i starten af dette år. Det gjorde de med det formål at gøre universet “Miss Grey” til virkelighed – og fordi, at de havde lysten til at ændre på noget. De havde, og har, sammen med mig, lyst til at gøre det helt okay at dele historier, når det kommer til livet som ung kvinde, og når det kommer til at dele historier om sit sexliv – hvadenten det er som single eller med en kæreste.

Personligt synes jeg, at der manglede et forum for unge kvinder, hvor de kunne få lov til at dele ud. Og gerne dele ud, uden at det skulle fordømmes eller ses ned på. Så er du ny læser, så velkommen til Miss Grey. Stedet, hvor det er sexet at være ærlig og nedbryde tabuer. Miss Grey har kun eksisteret et lille års tid. Så jeg glæder mig til, at du forhåbentligt vil følge med på rejsen mange år endnu. Husk at du kan følge med på Facebook og Instagram og komme endnu tættere på os, der driver universet.

Har du nogle input?

Miss Grey har nu været igang lidt under et halvt år. Og næste gang vi skal mødes er i august. Så har du noget, som du gerne vil have ind i Miss Grey universet, så skriv gerne ind til mig på: Kontakt@missgrey.dk. Jeg har længe tænkt over, hvem der “ejer” Miss Grey. Og helt ærligt. Det er der ingen der gør. Jo, på papiret er det mig. Men udenfor alt det formelle, der ejes Miss Grey af MG Pigerne – og af JER, kære Læsere. Jeg vil gerne, at Miss Grey er et sted, hvor I har lyst til at komme igen og igen. Så har du idéer til universet og til det læsestof, som vi bringer, så TØV IKKE, med at skrive til mig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here