SOLDATEN OG CHAMPAGNEDRENGEN - Sexnovelle

udgivet:

Sandheden om mænd… eller Mr. Perfect?

Jeg tror bestemt ikke at jeg er den eneste kvinde i verden, som ofte har gået og undret sig over, hvordan mænd i virkeligheden tænker om os kvinder. Hvad af det de siger er sandhed og hvad er fiktion? Og siger vores mænd i så fald hvad de virkelig mener, eller fortælle de i bund og grund,  bare det de ved vi kvinder gerne vil høre? Jeg har i dette indlæg sat mig for at få svar på nogle af de spørgsmål som jeg altid har undret mig over, og jeg agter at få svar. Sande svar! Selvom dette kan give mig et par slag eller to på selvtilliden, har jeg alligevel valgt at udspørge Mr. Perfect, som jeg dater lidt med i øjeblikket. Jeg har bedt ham om at være hudløs ærlig. Så her kommer det piger, spænd sikkerhedsbæltet og gør klar til afgang: For her kommer SANDHEDEN om mænd.

Miss Lara: Hvad betyder det når en mand tilbyder en pige en drink i byen?

Mr. Perfect: At han udelukkende gerne vil have sex med hende.

Miss Lara: Hvad tænker mænd, når I lover en kvinde guld og grønne skove og så alligevel vælger aldrig at kontakte hende igen?

Mr. Perfect: Vi tænker igen kun på, at vi gerne vil have sex med jer for en enkelt aften.

Miss Lara: Hvorfor er mænd utro?

Mr. Perfect: Jeg har aldrig selv været utro, da jeg på ingen måde synes, at dette er fair over for den kvinde, du er sammen med. Men jeg tror at noget af det, som ligger til grund for at andre mænd måske er det, er fordi at de hungrer efter den bekræftelse og den selvtilfredshed det giver at få opmærksomhed fra andre kvinder end den du har set på derhjemme længe.

Miss Lara: Kan du finde på at droppe en kvinde, hvis hendes bryster ikke lever op til din standard?

Mr. Perfect: Ja, jeg kan sagtens finde på at droppe en pige udelukkende på hendes bryster. Jeg skal have et par naturlige, store bryster ellers nej tak.

Miss Lara: Er mænd ligeglade med, hvordan en kvindes underliv ser ud, bare I får fisse?

Mr. Perfect: Det er for mig vigtigt at der ikke stikker for mange uoverflødigheder/kønslæber ud fra den. Men ellers er der ingen krav.

Miss Lara: Er en kvinde en slut hvis hun har dyrket, eller dyrker, sex med mange forskellige mænd?                                                                                                                                                         

Mr. Perfect: Nej, det synes jeg ikke at hun er. Jeg har sikkert knaldet dobbelt så mange som hende alligevel, så ingen problemer fra min side af. Har hun været sammen med mange, så har hun jo en hvis erfaring, som kan komme mig til gode.

Miss Lara: Kan du nævne det mest ucharmerende ved en kvinde?

Mr. Perfect: Uhygiejnisk, rodehoved og joggingtøj.

Miss Lara: Hvor ofte tager du dig en spiller?

Mr. Perfect: En til to gange dagligt.

Miss Lara: Har du nogensinde fået en finger op i røven?

Mr. Perfect: Ja, det har jeg. Det skulle jo prøves og det var faktisk meget dejligt.

Miss Lara: Mange kvinder får knubber efter intim barbering. Synes du at dette er usexet?

Mr. Perfect: Ja, det synes jeg det er, hvis pigen har det første gang jeg går i seng med hende, for så ved man jo ikke hvad disse knubber skyldes. Men kender jeg pigen og ved at det er kommet efter barbering, så har jeg ikke noget imod det.

Miss Lara: Hvis en kvinder rider dig, og du kan se at hun har en delle på maven, synes du så at dette er usexet?

Mr. Perfect: Jeg har ingen problemer med en lille delle eller to så længe at hun ikke er fed

Miss Lara: Kunne du finde på at have et nøgenbillede af en anden kvinde end hende du er sammen med?

Mr. Perfect: Ja, det kunne jeg godt. Har det faktisk i øjeblikket.

Miss Lara: Hvad tænker mænd mest med. Pikken eller hjertet?

Mr. Perfect: Jeg tænker mest med pikken, men kunne aldrig finde på at være i et forhold med en kvinde, som ikke også havde en kæmpe plads i hjertet.  

Miss Lara: Ville du knalde en kvinde selvom at hun lugtede mellem benene?

Mr. Perfect: Ja, hvis jeg var fuld ville jeg. Men aldrig i ædru tilstand.

Miss Lara: Kønsbehåring eller ej?

Mr. Perfect: Jeg er bestemt ikke til kønsbehåring. Jeg vil gerne have, at den er helt glat.

Miss Lara: Hvad er din mest beskidte lyst?

Mr. Perfect: Jeg tænder helt vildt på at se en kvinde i frækt undertøj. Ud over det, så elsker jeg når det er mig der har styringen og for lov til at dominere hende hele vejen igennem. Jeg synes at det er super frækt, hvis hun er med på at jeg benytter mig af forskelligt sexlegetøj, og så må hun absolut ikke sige fra. Jeg skal have lov til at gøre hvad der passer mig.

KH Lara. Husk, at skriv ind, hvis du har spørgsmål til dit sexliv på: ml@missgrey.dk

Se Også