Kære læsere.

Velkommen til en helt unik temasøndag her på Miss Grey. I dag skal det nemlig handle om, hvad vi kvinder har brug for at vide om mænd. Og de bedste til at fortælle os om dette, er jo de kære mandfolk selv.

Jeg har derfor givet tastaturet videre til Mr. Boyfriend, som er gået med til at skrive dette indlæg og forhåbentlig bidrage til, at vi bliver en lille smule klogere på de der mænd i fremtiden.

God fornøjelse!

om mænd

Kære kvinder – Her er 5 ting, der er værd at vide om mænd

Kære kvinder, som læser med på Miss Grey.

Så er tiden kommet til, at jeg – Mr. Boyfriend – har fået lidt taletid her på bloggen. Så lad os komme til sagen med de 5 ting, jeg synes, der er værd for jer kvinder at vide om mænd. Punkterne er i prioriteret rækkefølge.

1. Blowjobs er et hit 

Hvis jeg kunne få bare ét blowjob om dagen, ville jeg være lykkelig. Personligt er jeg overbevidst om, at jeg ville blive udødelig, hvis Miss Felicity tog min pik i munden en gang dagligt. Men hvad er det lige, der er så pokkers godt ved de der blowjobs, sidder du sikkert og tænker? Jo ser du: For det første er det total underkastelse. Det er følelsen af, at man har totalt kontrol over sin partner, men samme tid selv kan slippe kontrollen fuldstændig. Også føles det altså bare fucking lækkert altså….

2. Lad være med at teste din mand 

Vær direkte! Kommunikation er bare enormt vigtigt, når det kommer til parforhold. Lad være med at slæbe din mand igennem samtlige gættelege, hvis han har gjort noget forkert. Sig det, som det er, for han har ingen anelse om, hvad du tænker. Stop det pis!

3. Du skal ikke være bange for rollen som husmor   

Hvis du er tryg i rollen som klassisk husmor, der gør rent og vasker tøj uden mandens hjælp, skal du ikke være bange for at omfavne det på trods af, at samfundet går ind for en ligelig fordeling af alle de huslige pligter mellem manden og kvinden. I virkeligheden handler det nemlig ikke om, at fordelingen er total fifty/fifty, men det handler derimod om, at I som kærester kan give hinanden en hjælpende hånd i de situationer, hvor der er brug for det, og hvor manden kan komme på banen med nogle af hans mere oplagte styrker, som eksempelvis at slå græs osv. Som mand foretrækker jeg personligt den huslige kvinde, som gerne vil stå for disse ting på egen hånd. Dog er det en balancegang, da min kæreste selvfølgelig ikke skal ende med at være min mor 😉

4. Tro på, hvad din partner/kæreste fortæller dig 

Når en mand siger til dig, at han synes, du er smuk, lækker eller lignende, så mener han det altså. Det samme gælder, når han giver udtryk for dybere følelser såsom når han fortæller dig, at han elsker dig og at du er den mest fantastiske kvinde i hele verdenen. Derfor synes jeg, at det er vigtigt, at du som kvinde vælger at løbe risikoen og tro på, at det er sådan, han har det.

5. Giv ham tid til hans hobbyer 

Uanset om han går op i computerspil eller sport, så er det utrolig vigtigt, at du giver din mand tid og plads til hans hobbyer. Det skal selvfølgelig ikke tage overhånd, men her er det igen vigtigt, at du siger det til ham, hvis du synes, at det giver udfordringer i parforholdet. #MrBoyfriend

Tidligere artikelAnalsex til ham – hvorfor ikke?
Næste artikelTemasøndag #23: 5 tips der gør mænd nemmere at forstå, og kvinderne mere glade!
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here