sådan-får-du-maksimal-nydelse-ud-af-hans-pik

udgivet:

Sådan får du maksimal nydelse ud af hans pik

Dette er guiden til at få maksimalt nydelse ud af pikken – uanset hvilken størrelse eller form den har. Der findes en lang række forskellige sexstillinger, så det handler om at udnytte den penis, du er blevet tildelt på den bedst mulige måde, hvilket jeg giver tips og tricks til med denne guide.

Der er nemlig ingen grund til at associere en kæmpe-kæp med knald-god sex, da det i den sidste ende er et spørgsmål om den rette teknik.

Som I sikkert ved, er det ikke kun størrelsen, der er forskellig fra mand til mand. Lemmet kommer som udgangspunkt i fem forskellige former, som jeg nu vil gennemgå med tilhørende tips, så I kan få det største udbytte af dem alle.

Step by step: Få det største udbytte af hans penis

  1. Den tykke pik, som kan få nogen til at frygte for at sprække. Skeden er heldigvis designet til at udvide sig, så fokuspunktet sammen med denne type er at være afslappet både før og under akten. Derfor er det vigtigt med et lækkert forspil – jo længere, jo bedre. Orgasme vil øge blodgennemstrømningen til kønsorganerne, hvilket øger fleksibiliteten og forekomsten af safter. Det er bedst at ride ham, så muligheden for at kontrollere pikkens indtrængen er til stede. Tag ham ind gradvist og tilfør glidecreme efter behov.
  2. Den tynde pik, der ofte giver anledning til usikkerhed hos manden. Som kvinde kan det være en fordel, eftersom disse mænd ofte alt i deres magt for at sikre kvindens tilfredsstillelse på anden vis. Et godt råd er at booste hans ego og dermed øge chancen for, at han smider hæmningerne og giver den alt, hvad han har. Fokuspunktet som kvinde er at knibe om lemmet under akten for at øge den stramme fornemmelse. Det anbefales, at der skabes maksimal kontakt ved, at kvinden ligger på maven, så manden kan trænge ind bagfra. Lås benene rundt om hans lår, når han er trængt ind for at omslutte pikken totalt.
  3. Den lange pik, som kan opleves smertefuld, når den stødes på livmoderhalsen. Det bedste er, at kvinden ligger øverst med ryggen mod hans bryst med vægten på albuerne. Rok frem og tilbage på pikken, efter pikken er trængt ind. Stillingens vinkel gør det umuligt for ham at trænge helt ind, men han vil føle sig komplet omsluttet grundet presset fra kvindens lår.
  4. Den korte pik, der betragtes som en skuffelse for mange kvinder. Nydelsen behøver overhovedet ikke at være mindre, eftersom det er skedens første tredjedel, som er mest følsom. Desuden er G-punktet ikke længere end 3-4 cm oppe i skeden. Hoftevrikkeren er et hit med dette lem. Lig på ryggen og placer en pude under hofterne, mens han knæler eller står foran. Spred benene så vidt muligt for at give plads til pikkens indtrængen, hvorefter benene kan snoges omkring hans talje. Der er nu mulighed for at presse hælene mod hans baller for at holde ham på plads.
  5. Pikken, der bøjer opad, som er skabt ideelt i forhold til kvindens nydelse. Den kan ikke undgå at ramme G-punktet. A-punktet er også i skudlinjen, da det ligger mellem livmoderhalsen og G-punktet. Stimulering af A-punktet resulterer i mere saft og kan give yderst intense orgasmer. Her er der rig mulighed for at være ansigt til ansigt, hvor begge punkter stimuleres bedst.
  6. Pikken, der bøjer nedad, som ikke umiddelbart er særligt fristende. Den rigtige stilling giver dog samme stimulering af G-punktet og A-punktet, som pikken, der bøjer opad. Her skal vi have fat i en af de mere tekniske stillinger nemlig den omvendte cowgirl med et twist. Manden ligger på ryggen, mens kvinden sætter sig overskrævs på ham med ryggen til ham. Kvinden læner sig frem, indtil hun finder den rette vinkel, hvorefter hun placerer vægten på hænderne. I stedet for at bevæge sig op og ned, drejer kvinden i hofterne. Der drejes til venstre, når hun bevæger sig opad og til højre, når hun glider nedover pikken.

pik

Jeg håber, I kan bruge mine råd til at tage ansvar for jeres egen nydelse og gå til en hvilken som helst penistype med entusiasme og nysgerrighed. Er der nogle af jer, der ligger inde med nogle gode tips og tricks til at få maksimal nydelse ud af “mandens bedste ven”, skal I være hjertelig velkomne til at dele dem med os andre i kommentarfeltet.

Se Også