Bedste Klitoris Stimulator

udgivet:

Vi svarer på spørgsmål om sexlegetøj

Kære læser.

Vi har lige holdt temalørdagInstagram, hvor vi spurgte Jer om forbrug af sexlegetøj og hvad I gerne vil vide mere om, når det kommer til sexlegetøj. Derfor har vi indikeret dette indlæg til løbende at sætte jeres spørgsmål om sexlegetøj ind og så vil vi (især Miss Curious) svare på spørgsmålene. Vi ved nemlig en del om sexlegetøj efterhånden, og det kan vi ligeså godt udnytte til at hjælpe JER.

Har du nogle spørgsmål, som vi skal svare på? Det kan f.eks. være: Hvad er den bedste Rabbit? Hvilken glidecreme skal jeg vælge? Hvilket reb skal jeg bruge til BDSM? Så skriv ind på: Redaktionen@missgrey.dk eller send en besked til os på Instagram.

Q&A: Vi svarer på spørgsmål om sexlegetøj

Spørgsmål: Hvor finder jeg en dildo vibrator, som ikke bliver varm ved brug?

Svar fra Miss Curious: Personligt kan jeg anbefale Sinful Power Bunny Rabbit vibrator, da jeg endnu ikke har oplevet, at den varmer ved brug. Ellers så prøv at bruge din dildo vibrator med en vandbaseret glidecreme med kølende effekt, det kan lige tage den værste varme. Personligt synes jeg dog, at varmen kan være med til at gå påføre følelsen af en dildo mere realistisk, som f.eks Sinful Rabbit Orginal giver – det giver hver sin oplevelse.

Spørgsmål: Hvilken forskel er der på glidecreme markeret med “anal” og så almindelig glidecreme?

Svar fra Miss Curious: Anal glidecreme har oftere en bedre glideevne, klistrer mindre og er tykkere i konsistensen, så den holder længere på huden. Jeg kan f.eks anbefale Kaerlig økologisk analglidecreme, som er min favorit.

Spørgsmål: Hvordan opbevarer jeg bedst mit sexlegetøj?

Svar fra Miss Curious: Du kan købe fine silkeposer hos sexlegetøjsforhandlerne til at opbevare dit legetøj i eller opbevaringskasser. Derudover kan du dedikere en natbordskuffe eller en bedroller til at gemme dine legesager væk i. Husk dog at rengøre dit sexlegetøj efter brug. Det har vi skrevet en guide om her: Rengøring af sexlegetøj.

Det var alle spørgsmål for nu. Har du et så send det ind til: Redaktionen@missgrey.dk eller skriv en besked til os på Instagram.

Se Også