Rengøring af sexlegetøj - Guide

udgivet:

Rengør du dit sexlegetøj? GUIDE til rengøring

Missgrey.dk hjælper dig med at skabe det sexliv du drømmer om. I denne artikel lærer du, hvordan du rengør dit sexlegetøj.

Vi ser nærmere på to fantastiske produkter:

 1. Sinful rengøringsspray 100 ml.
 2. Sinful økologisk rengøringsspray 100 ml.

Rengør du dit sexlegetøj?

Først og fremmest vil jeg lige spørge dig, om du overhovedet har noget sexlegetøj derhjemme? Ellers kan du læse vores mange anmeldelser af sexlegetøj lige HER. Hvis du har sexlegetøj derhjemme, så er det godt, at du er havnet på denne artikel. Her skal vi nemlig snakke om, hvordan du passer på dit sexlegetøj og hvordan du rengør dit sexlegetøj.

Rengøring af sexlegetøj – TIPS

Først og fremmest, så kommer rengøring meget an på, hvor mange penge du har investeret i dit sexlegtøj. Ofte hvis du køber kvalitet, kan du være sikker på, at det er mere eller mindre vandtæt eller vandafvisende. (Det skal ligesom kunne holde til dine dejlige væsker). MEN. Dette betyder altså ikke, at det kan håndtere en omgang i opvaskemaskinen eller tørretumbleren.

Hvad du derimod skal gøre, kommer an på, hvad du har anvendt det til, og ligesom med alt andet, er der tale om daglig rengøring og månedlig rengøring (sådan da). Men ikke desto mindre så er det super vigtigt at rengøre dit sexlegetøj, hvis det skal holde længe – og heller ikke være et opholdssted for diverse bakterier. Dit underliv er ultrafølsomt overfor fremmede bakterier, og dårlig rengøring af legetøj, såvel som mandens eget, personlige vedhæng, er derfor virkelig vigtigt.

Reglen er derfor: Du skal rengøre dit sexlegetøj efter brug HVER gang. Ellers risikere du at skabe ubalance forneden ved at slæbe en masse bakterier rundt.

Daglig rengøring af sexlegetøj, som IKKE er til anal: 

Her kan du anvende forskellige ting. Ofte så bruger jeg faktisk et par vådservietter til bare lige at tørre legetøjet af. Dette tager som regel det værste snask. Men du kan eventuelt også anvende en våd klud til dette. Hvad der dog kan være en god idé, er at gå ind og læse lidt om det stykke sexlegetøj du har. Her står der ofte, hvordan sexlegetøjet bedst rengøres, og om det tåler vand eller ej.

Månedlig rengøring af sexlegetøj, som IKKE er til anal: 

Engang imellem har dit sexlegetøj godt af at få en hovedrengøring. Ofte med noget, som virkelig går i dybden og renser dit legetøj. Lige for tiden bruger jeg denne anført nedenfor fra Sinful, og er super glad for den. Desuden ved jeg at den ikke ødelægger mit legetøj, da den kan bruges på alt og er super mild. Du bruger sprayen ved at sprøjte den på dit sexlegetøj 1-2 gange og så skyller du af med vand under hanen.

Rengør du dit sexlegetøj
 • Klassisk rengøringsspray til dit sexlegetøj
 • Er selvfølgelig antibakteriel og kan bruges med alle former for sexlegetøj
 • Hjælper med at vedligeholde 
 • Indeholder 100 ml. 
 • Bruges ved 1-2 pift og derefter skyller du dit sexlegetøj under vandhanen
Sart underliv: Brug en økologisk sexlegetøjs rengøring

Rengør du dit sexlegetøj

 • Du kan også købe en rengøringsspray i økologisk variant
 • Denne er stadig effektiv og af høj kvalitet
 • Kun de bedste ingredienser for dig og din krop
 • 55% økologiske ingredienser og 99% naturlige ingredienser
 • Helt fri for parfume
 • Skal blot sprayes på dit sexlegetøj og skylles af med vand
Rengøring af sexlegetøj som er til anal: 

Når du bruger sexlegetøj til analsex, (som er noget af det mest anvendte), så er det endnu mere vigtigt at rengøre. Selvom du nok ikke har lyst til at tænke på, hvor mange bakterier, der lever oppe i numsen, så er det vigtigt at vide du virkelig skal rengøre dit legetøj ekstra godt. Her ville jeg efter hver gang rengøre med enten det samme, som jeg anvender månedligt til mit andet sexlegetøj, eller købe noget der er direkte fremstillet til analsexlegetøjs rengøring.

Rengør du dit sexlegetøj

Det var alt for denne omgangs tips til, hvordan du rengør dit sexlegetøj! Hvis du har spørgsmål eller kommentarer så send gerne en mail på: mv@missgrey.dk – ellers smid en kommentar nedenunder.

Much Love,

Miss Vanilla

*Indeholder reklamelinks*

Se Også