Kære læsere!

Måske har du fået tjekket den nye Missgreyshop ud? Ellers kan du gøre det her, og kigge lidt rundt omkring i de mange muligheder. MEN! Hvis du allerede ejer en god del, så giver jeg dig her en masse gode tips til, hvordan du rengør og vedligeholder dit allerfineste stykker legetøj.

What to do – and what not to do?

Først og fremmest, så kommer det meget an på, hvor mange penge du har investeret i dit sexlegtøj. Ofte hvis du køber kvalitet, kan du være sikker på, at det er mere eller mindre vandtæt eller vandafvisende. (Det skal ligesom kunne holde til dine dejlige væsker). MEN. Dette betyder altså ikke, at det kan håndtere en omgang i opvaskemaskinen eller tørretumbleren.

rengøre

Hvad du derimod skal gøre, kommer an på, hvad du har anvendt det til, og ligesom med alt andet, er der tale om daglig rengøring og månedlig rengøring (sådan da). Men ikke desto mindre så er det super vigtigt at rengøre dit sexlegetøj, hvis det skal holde længe – og heller ikke være et opholdssted for diverse bakterier. Dit underliv er ultrafølsomt overfor fremmede bakterier, og dårlig rengøring af legetøj, såvel som mandens eget, personlige vedhæng, er derfor virkelig vigtigt.

Daglig rengøring af sexlegetøj, som IKKE er til anal: 

Her kan du anvende forskellige ting. Ofte så bruger jeg faktisk et par vådservietter til bare lige at tørre legetøjet af. Dette tager som regel det værste snask. Men du kan eventuelt også anvende en våd klud til dette. Hvad der dog kan være en god idé, er at gå ind og læse lidt om det stykke sexlegetøj du har. Her står der ofte, hvordan sexlegetøjet bedst rengøres, og om det tåler vand eller ej.

Du kan købe vådservietter + intim servietter her: Simply Clean

Månedlig rengøring af sexlegetøj, som IKKE er til anal: 

Engang imellem har dit sexlegetøj godt af at få en hovedrengøring. Ofte med noget, som virkelig går i dybden og renser dit legetøj. Lige for tiden bruger jeg denne dem anført nedenfor fra Sinful, og er super glad for den. Desuden ved jeg at den ikke ødelægger mit legetøj, da den kan bruges på alt og er super mild.

Du kan købe rensespray her: Nexus Rengørings Spray og her: Sinful Rengørings Spray

Rengøring af sexlegetøj som er til anal: 

Når du bruger sexlegetøj til analsex, (som er noget af det mest anvendte), så er det endnu mere vigtigt at rengøre. Selvom du nok ikke har lyst til at tænke på, hvor mange bakterier, der lever oppe i numsen, så er det vigtigt at vide du virkelig skal rengøre dit legetøj ekstra godt. Her ville jeg efter hver gang rengøre med enten det samme, som jeg anvender månedligt til mit andet sexlegetøj, eller købe noget der er direkte fremstillet til analsexlegetøjs rengøring.

Det var alt for denne omgangs tips til, hvordan du rengør dit sexlegetøj! Hvis du har spørgsmål eller kommentarer så send gerne en mail på: mv@missgrey.dk – eller smid en kommentar nedenunder.

Much Love,

Miss Vanilla!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here