*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læser!Så er der endnu engang tid til indlæg i serien om billigt sexlegetøj i samarbejde med Makelove.dk, hvor jeg tester og anmelder sexlegetøj under kr. 350,-. Denne gang skal det handle om, nok noget af det vigtigste for at sexlivet fungerer, nemlig træning af bækkenbunden. Jeg har været på hylderne og har fundet to slags bækkenbundskugler: Small Love Geisha Bækkenbundskugler OG Moan vibrerende baekkenbundskugle der er app styret. 

Læs første indlæg om billigt sexlegetøj: Magic Wand Suction Vibrator

Small Love Geisha Bækkenbundskugler – stram OP

Bækkenbundsmuskulaturen er et af de emner, der SAGTENS kan gentages gang på gang. Har du ikke styr på dine muskler i bækkenbunden, så kan du virkelig være udfordret i dit sexliv og livskvalitet. Her taler jeg bestemt af erfaring, for jeg har virkelig brugt meget tid på at stramme op, og gør det stadigvæk. Tre naturlige fødsler af STORE børn, så min bækkenbundsmuskulatur, har virkelig været belastet. Specielt efter tredie fødsel, hvor min bækkenbundsmuskulatur næsten var ikke eksisterende.

Når din bækkenbundsmuskulatur er slap, kan du have problemer med at holde dig, når du fx. nyser, hoster eller griner. Du kan have svært ved at holde sammentrækningen i musklerne så du kan få orgasme. 

Læs mit indlæg om, hvordan jeg strammede op HER

Knib, knib og atter knib

Der findes et HAV af forskellige bækkenbundskugler, og det kan være super svært at finde ud af, hvilke kugler der lige passer til dig. Men som udgangspunkt har de, i grove træk, samme effekt. Derfor har jeg valgt to forskellige produkter der har samme effekt, når det kommer til træning af bækkenbundsmuskulaturen, det handler nemlig om at knibe som bar pokker! Small Love Geisha Bækkenbundskugler, er den “manuelle” udgave – kugler du sætter op og laver knibeserier du selv styrer og Moan vibrerende bækkenbundskugle der er den nyere teknologi, hvor træningsprogrammet er app styret via din mobiltelefon eller iPad.

Læs om Intim Gina spreder – billigt sexlegetøj under kr. 350,-

Small love geisha bækkenbundskugler
Small Love Geisha bækkenbundskugler

Small Love Geisha Bækkenbundskugler

Den manuelle silikonebekældte bækkenbundskugle er lige så god som den teknologiske (efter min mening), faktisk er det min favorit. Den er simpel og nem at sætte op. På denne model er der to kugler til træning, og ryster du kuglerne lidt, kan du mærke at de indvendige kugler bevæger sig. Lige den del af stimulering vender jeg tilbage til. For enden af kuglerne, sidder en snor, og den er selvfølgelig monteret, så du nemt kan trække kuglerne ud efter brug. Med lidt vandbaseret glidecreme, fører du kuglerne op i skeden og skubber dem på plads. Når du kniber om kuglerne, kan du mærke muskulaturen arbejde. Kuglerne vaskes med almindelige antibakteriel sæbe efter brug.

Læs også: Miss Robinson Guide til sex og samliv efter graviditet og fødsel

Moan Vibrerende bækkenbundskugler

Moan Vibrerende Bækkenbundskugle

Er du til det lidt mere avancerede teknologi, og har tålmodighed til at installerer, opsætte og gå helt nørd på bækkenbundstræningen, så findes der selvfølgelig også bækkenbundskugler udstyret med de funktioner. Denne Elskovskugle, som Makelove.dk kalder den, er genopladelig via USB-kabel, og der medfølger en instruktionsbog på engelsk, hvor du også får et link til appen i enten iTunes Store eller Google Play. I appen er der bl.a. træningsprogram, så du kan se fremskridt på din træning osv. Jeg selv står af på den konto, det bliver simpelthen for teknisk. Hvis ikke det er nemt, så bliver jeg hys og giver op. Det er nok alderen jeg har i mod mig her, men give it a go!

Læs også: G-punkts vibrator. Sexlegetøj under kr. 350,-

Sådan træner jeg med bækkenbundskuglerne

Hvis træningen skal have effekt og virke, skal du gøre det HVER dag! Engang imellem er ikke nok! Gør du det hver dag, er 5 minutter faktisk nok. Jeg gør det fx. når jeg tager make up på, hver morgen, det er blevet en fast rutine. Op med kuglerne, og så laver jeg små serier af knib. 10 gange hurtige- pause 10 gange hurtige. 5 gange lange knib, hvor jeg holder knibet, og så forfra med de hurtige. Jeg laver 3 serier om dagen. Jo mere du træner, jo strammere bliver din muskulatur, og du vil hurtigt kunne mærke fremskridt. Prøv fx. engang imellem, at nive din stråle over, når du tisser. Du kan også knibe om din partner, når han er oppe i dig. Han vil også kunne mærke forskel.

Female Fitness GIF - Find & Share on GIPHY

Bækkenbundskugler med stimulerende effekt

Small Love Geisha Bækkenbundskugler er ikke kun et træningsredskab, men også et stimulerende sexlegetøj. Det er nemlig sådan, at bækkenbundskugler kan øge følsomheden i skeden og det er til glæde og gavn for både dig og din partner. De manuelle bækkenbundskugler, stimulerer specielt, hvis de er udstyret med bevægelige kugler. Når du griner eller bevæger dig med dem placeret i skeden, vil du mærke at de stimulerer dig oppe i skeden. Det smarte ved Moan Vibrerende Bækkenbundskugle er, at den også kan betjenes manuelt. Den har nemlig 10 vibrationsmønstre og en fjernbetjening. Det er altid sjovt, når ens partner kan lege med. Den er vandtæt og kan derfor også bruges i vand. Vibrationerne er også så kraftige, at du kan bruge den til udvendig onani på fx. klitoris eller dine brystvorter.

Lidt fakta om begge produkter:

Moan Vibrerende Bækkenbundskugler – Kan købes HER

Lavet af medicinsk silikone og er vandtæt

Vejer 0,25 kg

Måler diameter 3,5 og totallængden er 8,7 cm.

Genopladelig via USB

10 vibrationsprogrammer

App program via iTunes og Google Play

Pris kr. 339,-

Small Love Gaisha Bækkenbundskugler – Kan købes HER

Lavet af medicinsk silikone og er vandtæt

Vejer 0,08 kg

Måler diameter 3,1 cm og total længde 8,3 cm

Fås i 3 forskellige farver, lyserød, sort og lilla

Pris kr. 59,-

Træn din bækkenbundsmuskulatur, uanset om du har født eller ej, det er vigtigt for resten af dit liv. Det er ikke fedt, at gå og frygte for, at tisse i bukserne når du bliver ældre. Der findes også flere fysiske øvelser, fx. yoga, der kan styrke din bækkenbund.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Tidligere artikelMænd: sådan slår I benene væk under hende!
Næste artikel10 tips: Sådan får du mere sex i dit parforhold!
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here