*Dette indlæg indeholder reklamelinks*
Kære læser

Julekalender-dagene er officielt slut, og derfor er det tid til min endelige Sinful julekalender anmeldelse. Derudover laver jeg også en lille top 3 unboxing af den sidste halvdel af indholdet. Det bliver både det sidste indlæg i Miss Curious’ Juleserie og mit sidste indlæg i 2018. Jeg håber, at du har haft en fræk, intim og lækker december, med mindre julestress og mere julehygge. Hvis ikke, så var der måske et nytårsforsæt til 2019 lige der?😉

Læs også:

De 12 sidste låger

Inden du læser min Sindful julekalender anmeldelse, vil jeg lige kommentere på den sidste halvdel af julekalenderen. Først og fremmest er jeg positivt overrasket over, hvor mange forskellige ting lågerne gemte på! Ligesom ved kalenderens første halvdel, er der faktisk kun en ting, som jeg syntes var lidt kedelig. Alle andre låger gemte på nogle fuldstændig fantastiske ting, hvoraf de fleste ting allerede er blevet afprøvet.

Selvom indholdet varierer for år til år, har vi besluttet os for, ikke at afsløre alt hvad der gemmer sig bag lågerne. Så er det nemlig meget sjovere for dig, hvis du selv skal ud og have fat i en næste år. Så ligesom mit sidste indlæg om julekalenderen får du en top 3 af de frækkerter, der gemte sig bag lågerne. Jeg afsløre også alle mærkerne, der var blandt de 24 gaver (og hvis du har bare lidt kendskab til dem, kan du godt regne mere af indholdet ud, end det jeg afslører…)

sinful julekalender anmeldelseSinful julekalender unboxing – Top 3 

Vibrator æg med fjernbetjening 

Endnu en pakke, der med det samme, gjorde mig vild i varmen! Jeg har altid godt kunne tænke mig at prøve at lege med et vibrator æg med fjernbetjening et offentligt sted… Og nu har jeg chancen! Vibratorægget skal blot oplades, tændes og indføres. Herfra er det muligt at kontrollere vibrationerne ved hjælp af fjernbetjeningen. Den er vandtæt (selvfølgelig), har 11 vibrationsmønstre og en rækkevidde på op til 10 meter. Der er altså mulighed for lidt af hvert. Det bliver dog først i det nye år, at vi får afprøvet denne bandit uden for hjemmet. Når vi har prøvet det, skal jeg nok udgive et indlæg om det. Jeg har dog afprøvet den kort herhjemme og alt jeg kan sige er DAMN – vibrationerne er virkelig intense!

Se vibrator ægget med fjernbetjening her

sinful julekalender anmeldelse

Håndleds Manchetter

De manchetter der gemte sig bag lågen, er ikke helt magen til dem her. Der var kræset lidt ekstra for detaljerne og udseendet, men formålet og mærket er det samme. (Dem jeg har fundet her er dog ekstra smarte, fordi manchetterne kan skilles af og spændes på andre ting). Mærket bag er Obaie, og det er første gang, at jeg prøver noget fra deres produktlinje. Efter et hurtigt kig på Sinful lærte jeg, at Obaie har andre spændende ting, der måske skal udforskes i fremtiden.. De her manchetter er i hvert fald de blødeste, lækreste og mest kinky manchetter/håndjern, jeg nogensinde har haft mellem hænderne! Det er de perfekte redskab, til dem der gerne vil snuse til BDSM light. Jeg har i hvert fald skumle planer med disse manchetter og Mr. Unexpected.😉

(Pssst. Det var ikke det eneste, som julekalenderen bød på fra Obaie…)

Se manchetterne her

Womanizer 2GO

Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen: Hvis du kun skal investere i EN ting til natbordsskuffen.. Så burde det være en Womanizer! En Womanizer er et “massageapparat” til klitorissen. Den kan fremkalde de mest INTENSE orgasmer og ALLE kvinder burde eje en! Det der skiller Womanizeren ud er en unik trykbølgeteknologi, så føltes som en slags intens og målrettet vibration. Hovedet på produktet “suger” simpelthen din klitoris til sig, og stimulerer dig med med pirrende trykbølger. Det lyder kompliceret, men det er absolut FANTASTISK. Jeg er desuden vild med den diskrete indpakning. Den her version ligner en læbestift, så jeg kan jo have den med mig i tasken! Sinful har ikke denne præcise udgave af Womanizeren op lager lige nu, men til gengæld har de et stort udvalg af andre udgaver fra samme mærke.


Se Sinfuls udvalg af Womanizer’s her

sinful julekalender anmeldelseSinful julekalender anmeldelse

Jeg havde MAX høje forventninger til Sinfuls Deluxe Julekalender. For at være ærlig, har jeg været ELLEVILD med indholdet. Mr. Unexpected og jeg har fået så mange LÆKRE ting til godteskuffen og en masse frække timer sammen i december. En god del af den fortjeneste går altså til julekalenderen. Vi har nemlig haft en regel der hed, at vi skulle afprøve ALT, hvad lågerne gemte på. Vi er ikke helt igennem, men julen vare jo også helt til påske!

“Det har virkelig været så hyggeligt at åbne lågerne og udforske indholdet sammen.”

Indholdet har været meget kreativt, og jeg er ikke blevet direkte skuffet nogle af dagene. Faktisk var der kun to ting, som jeg syntes var lidt kedelige. Men to mindre spændende ting ud af 24, syntes jeg er helt okay. For det betød også, at der var plads til nogle større pakker nogle andre dage. Jeg er super-imponeret over, hvor høj en værdi pakkerne tilsammen har i forhold til prisen – Den koster 1295 kr. men værdien ligger på 3500 kr.! Uanset om du har påbegyndt din samling af sexlegetøj, eller er helt ny med legetøj for voksne, så kan jeg VARMT anbefale at anskaffe en erotisk julekalender næste år.

Sinful Deluxe julekalenderen indholdte:

  • 12 x Legetøj (Fra Womanizer, Baseks, Tenga og Sinful)
  • 6 x blid bondage (Fra Obaie og Sinful)
  • 3 x stimulerende væsker (Fra Kaerlig)
  • 3 x accessoires (Fra Sinful og Nortie)
Hvis jeg skulle komme med en smule kritik…

Kalenderen indeholder langt flere ting til kvinder end til mænd. Men det havde jeg også regnet med. Der er generelt mest sexlegetøj til kvinder på markedet, og det bærer Sinfuls julekalender også præg af. Dog vil jeg sige, at der både var legetøj til kvinder, mænd og par, som Sinful på forhånd havde lovet. Ud af de 12 styks. legetøj har der både været legetøj til at forkæle g-punkt, klitoris, vaginal åbningen, analt, penis og endda også andre kropsdele.

Mr. Unexpected har været lige så glad for julekalenderen, som jeg har. Selvom indholdet havde flest ting til kvinder, har han ikke følt, at der manglede noget. Hans eneste kommentar var, at han syntes, at indholdet godt kunne være spredt mere ud. Men det er jo en smagssag.

Skal du have fat i en næste år?

Både Sinfuls klassike + deluxe var udsolgte på kort tid i år. Så hvis du vil have fingrene i en næste år, skal du være hurtigt! Jeg har faktisk fundet en lille genvej. Du har nemlig mulighed for at skrive dig op på Sinful.dk. Så bliver du en af de første til at vide, hvornår næste års Sinful kalender er klar. You welcome.

Sinful julekalender anmeldelse – HIGHLIGHTS

  1. Du får så meget VÆRDI for pengene! (Næsten 3 gange så meget som du betaler)
  2. Du får meget VARIERENDE indhold fra populære mærker.
  3. Den henvender sig både til dig som ikke er bekendt med sexlegetøj, og dig som har en lille samling i forvejen.
  4. Du får MULIGHED for at prøve Sinfuls BESTSELLERS. (Så indholdet er på en måde valgt af kunderne).
  5. Du får en FRÆK december med fokus på nydelse, vibrationer og krøllede lagner.

Tak fordi du læse min Sinful julekalender anmeldelse.


Jeg håber, at du KOMMER godt ind i det nye år.
Vi ses på den anden side.🍾

New Year Ny GIF by Sky - Find & Share on GIPHY

Tak fordi du læste min Sinful julekalender anmeldelse. Har du selv haft en fræk julekalender i år? Og hvad syntes du om den? Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here