Kære læsere.

Hjertelig velkommen til mit første blogindlæg som Miss Felicity. Det er ubeskriveligt, hvor meget jeg har glædet mig til at dele alle mine oplevelser og tanker med jer.

Alligevel var det svært for mig at finde ud af, hvor jeg skulle starte, for jeg har jo så meget jeg gerne vil skrive om.

Jeg skal jo starte et sted og fandt det passende at starte med det, jeg ser som begyndelsen på det hele – den seksuelle tiltrækning. Jeg lægger derfor ud med en serie af blogindlæg under temaet: De sexede sanser. 

Duften af mand

I alle livets aspekter, starter jeg med at gøre en bestemt ting, fordi jeg føler mig tiltrukket af det. Jeg er nysgerrig og ønsker at undersøge verdenen omkring mig, så hvorfor skulle det ikke gælde, når jeg vælger en sexpartner?

Jeg har forskellige ting, der optager mig i mit liv, og mange gange opstår der en undren, som jeg ikke kan slippe igen. For nyligt havde jeg en oplevelse, da jeg begyndte at overveje mit valg af sexpartnere.

Jeg blev ved med at spørge mig selv: “Hvad er det, jeg bliver tiltrukket af ved de mænd, jeg har sex med?”  

Så det skulle undersøges! Ellers ville jeg da aldrig få fred.

“Der er noget i luften, jeg ved ikke hvad…”

Som udgangspunkt starter jeg selvfølgelig at reflektere med udgangspunkt i mine erfaringer. Jeg er meget bevidst om, hvad jeg tænder på ved en mands udseende og personlighed. Men for mig, er der forskel på at tænde på en mand, og være tiltrukket af ham. Jeg kan godt gå forbi en mand på gaden og tænke; “han er godt skåret”, men jeg kan ikke vide med sikkerhed, om han ville tiltrække mig på en date.

Til dem, der ikke ved det, læser jeg i min fritid en del faglitteratur om seksualitet, da min store drøm er at blive uddannet klinisk sexolog.

Jeg gik derfor til mine bøger for at finde svar på mit spørgsmål, hvor jeg stødte på noget, der efter min mening er ikke mindre end fascinerende!

Har du nogensinde datet eller været i et forhold med svigermors drøm, og uden at du kunne forklare det, var han “bare ikke lige sagen”? For jeg er sikker på, jeg ikke er alene med den erfaring.

Det er der måske en forklaring på nu.

Svaret er feromoner – et “duftstof”, der især findes i kropsvæsker som sved og vaginal sekret. Forskningen peger på, at feromonerne er styrende for blandt andet vores valg af partner, vores sexliv  og vores menstruationer!

Forskningen er fra 2004, og sikkert kendt for nogen. Jeg har også en basal viden om de 5 sanser fra min sundhedsfaglige uddannelse, men at et duftstof kan påvirke mit sexliv, var jeg ikke klar over. Alligevel fik det mig til at tænke på duften af mand. Når han er nyvasket og velfriseret på første date, kontra når han (senere på aftenen) ligger ved siden af mig efter en god omgang hed sex! Mhhm, duften af mand på begge tidspunkter er egentlig ret lækker, når man tænker over det…. Hvad mener du, kære læser?

duften af mand

Men når alt kommer til alt…

…skal man jo huske, at videnskaben ikke kan besvare alle livets store spørgsmål alene. Derudover er der mange flere faktorer, der spiller ind, når det kommer til seksuel tiltrækning, hvilket I kan læse mere om i mine kommende indlæg.

Dog synes jeg, det er enormt interessant, at seksuel tiltrækning har en hel anden dimension, end jeg egentlig gik og forestillede mig. Begrebet seksuel tiltrækning fik altså en ny betydning for mig. Måske er det fordi, jeg ikke tænker så meget over det i situationen, når potentialet for at have sex med en tiltrækkende mand er tilstede. Er det kun mig, der er blevet klogere?

Men kære læser, som afslutning på indlægget, vil jeg rigtig gerne debattere emnet seksuel tiltrækning med jer. 

Jeg vil gerne vide, hvad du finder seksuelt tiltrækkende, og ved du hvorfor?

Du er meget velkommen til at skrive dit svar som kommentar til indlægget.

Tak fordi I kiggede forbi. Jeg håber på at høre fra jer.

KH.
Miss Felicity

Tidligere artikelSådan vandt jeg kampen mellem kærlighed, sind og krop
Næste artikelEt spontant sexmøde med en gudeskøn mand
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here