Misgrey-blog-cover-stående-kvinde

udgivet:

Sådan oplevede jeg Erotic World 2016

Kære læsere.

Endelig er det tid til endnu en temasøndag. I dag afslører vi (de tre andre Miss Grey piger og jeg), hvordan det var at være på sexmesse. For som de fleste af jer ved, var vi alle sammen på udflugt sidste weekend, hvor vi var med til Erotic World 2016.

For mig var dette endnu en første gang. Derfor var jeg meget spændt, da Mr. Boyfriend og jeg kørte den lange tur mod Sjælland for at deltage i Erotic World 2016. Mine forventninger til denne sexmesse var skyhøje. Samtidig var jeg enormt nysgerrig. For selvom jeg havde gennemgået weekendens program meget grundigt, vidste jeg ikke, hvad der egentlig sker på en sexmesse.

Det skete der til Erotic World 2016

Fredag

Mr. Boyfriend og jeg ankom til Erotic World 2016 om fredagen. Da vi var nået igennem den lange kø og havde fået vores armbånd, der gav adgang til sexmessen, var vi SÅ klar til at udforske, hvad Valby hallen havde at byde på denne weekend.

Det første, vi mødte på vej ind mod hallen, var en letpåklædt kvinde i en slags glaskasse, der sad og gjorde sig til foran en computer. Det viste sig at være en såkaldt webcam model, der tjener penge på at lave frække shows over nettet. Det så egentlig meget harmløst ud, da vi passerede hende, men det var sikkert fordi, der (endnu) ikke var kunder i butikken.

Herefter kom vi ind i den første hal, hvor der, udover en hel masse stande, var en stor scene for enden. Vi fandt hurtigt ud af, at det er showscenen, da der kort tid efter, vi var ankommet, startede et stripshow. Det var første gang, jeg nogensinde havde set en stripper i virkeligheden, så mine øjne var klistret til scenen af ren nysgerrighed. Det overrasker mig, hvor stort et show, der blev gjort ud af det, da det var en kvinde, der stod på scenen. Foretrækker mænd ikke at få det lige på og hårdt? Åbenbart ikke når det gælder strip, kan jeg så fortælle. Her vil mændene angiveligt gerne pirres og føle forventingens glæde blive udløst, idet øjeblik at kvinden ENDELIG viser en lille smule hud efter at have smidt hele tre lag tøj.

Stripper til sexmesse

Da den kvindelige stripper takkede af, begyndte Mr. Boyfriend og jeg at bevæge os rundt mellem de mange stande fyldt med utallige former for sexlegetøj. De folk, der var ansvarlige for standene var vilde efter at komme i kontakt med os og vise os, hvordan de forskellige former for legetøj virker. Vi havde en fest med at prøve de mange forskellige apparater af, mens vi snakkede om, hvad der kunne være værd at investere i.

Pludselig løb snakken om sexlegetøj en smule løbsk, da Mr. Boyfriend fortalte mig, at han vildt godt kunne tænke sig at prøve en sexdukke eller såkaldt Flesh-Light. Jeg vidste ikke helt, hvad det var, men det fandt jeg skam ud af. Det er en slags kunstig fisse i et rør, der minder om en lommelygte, som manden kan sætte pikken ned i, når han spiller den af. Så i stedet for at bruge hånden, får han rent faktisk det, der ligner, følelsen af en fisse, når han onanerer. Ja, ja – så blev jeg så meget klogere 😉

Selvom langt de fleste stande på Erotic World 2016 nærmest bugnede over af sexlegetøj, var der altså også nogle til stede, som gerne ville sælge en anden lidt form for produkt. Vi stødte nemlig på en stand med bondage og to stande med swingerklubber, som var meget interesserede i at informere os om deres tilbud til et par som os. Selvom jeg er alt for jaloux til at dele Mr. Boyfriend med andre, gik vi alligevel lige en tur ovenpå hos Cityswingerne, som havde opstillet en vaskeægte swingerklub på messen med både private og offentlige pladser, hvor man som par kunne fornøje sig med hinanden eller andre, hvis lysten skulle melde sig.

Det sidste, der var på programmet for vores vedkommende denne fredag, var et foredrag omkring “Orgasmens Kunst” med Pia Struck, som er seksualterapeut og orgasmetræner. Hun gik på scenen og fortalte entusiatisk om det, hun mener, der er vejen til orgasme.

Mr. Boyfriend og jeg gik fra messen mættet af indtryk og med masser af inspiration til at spice sexlivet op derhjemme.

Lørdag

Dagen efter skulle jeg så afsted på messen sammen med Miss Grey pigerne og Miss Grey Redaktøren. Selvom jeg havde oplevet dele af Erotic World 2016 dagen før, summede jeg af forventning, da jeg endnu engang stod og ventede på at komme ind i Valby hallen.

Lørdagens program var en hel del længere end de andre dage, hvilket også kunne mærkes, da hallen var proppet med mennesker. Igen så vi strip og kiggede på de forskellige stande, men det var en helt anden oplevelse at være afsted sammen med pigerne fremfor Mr. Boyfriend. Jeg fik et helt nyt perspektiv på de mange ting, der var til salg på standene, hvilket førte til, at jeg faktisk købte en lille overraskelse til Mr. Boyfriend, som han virkelig har nydt godt af den sidste uges tid. Den skarpe læser har nok gættet, at det var en Flesh-Light. 😉

Derefter så vi mandestrip, hvilket var en fornøjelse med undtagelse af en enkelt deltager, som overhovedet ikke havde styr på, hvad han lavede. Heldigvis var det en fræk brandmand, der løb med titlen som Danmarksmester i Mandestrip, som efterfølgende gav os alle et kindkys med på vejen, da vi kort besøgte messens Lady Lounge.

Men det, der gjorde allermest indtryk på mig om lørdagen, var, da vi var til et foredrag i den tidligere nævnte swingerklub, hvor vi fik lov at se en mand give en kvinde sprøjteorgasme på cirka 15 sekunder! Det blæste mig helt bagover, at det overhovedet kunne lade sig gøre, hvilket gav mig blod på tanden i forhold til at træne Mr. Boyfriend i at give mig min første sprøjteorgasme.

Erotic World foredrag - Sprøjteorgasme

Noget af det sidste, vi oplevede til Erotic World 2016 var mødet med voksenbabyen Nikolaj, hvilket virkelig var en øjenåbner for mig. For selvom det virker utrolig underligt, når man hører, at en voksen mand bliver seksuelt ophidset af at gå med ble og efterfølgende blive skiftet af sin mand, gav det på en eller anden måde mening for mig, da jeg hørte Nikolaj tale om det. Ikke fordi jeg selv tænder på den slags, men fordi jeg fik en forståelse for, hvad der driver en voksenbaby.

Så udover de dejlige Miss Grey pigers herlige selskab, fik jeg virkelig en oplevelse udover det sædvanlige, da vi sammen besøgte Erotic World 2016.

Det fik jeg ud af at tage på sexmesse

Det var altså alt, jeg havde at fortælle om mine oplevelser på Erotic World 2016. Og jeg vil sige, at mine forventninger til sexmessen blev indfriet. Jeg fik det, jeg kom for – nemlig inspiration til mit eget sexliv og en weekend fyldt med uforglemmelige oplevelser.

Har du spørgsmål til det at tage på sexmesse? Så må du meget gerne kontakte mig på: mf@missgrey.dk 

Ellers håber jeg, at vi ses til næste års sexmesse i Valby. For ja, det skal jeg helt klart opleve igen!

Tak fordi du læste med – Hav en dejlig søndag.

KH.
Miss Felicity.

Se Også