Valentinsdag

udgivet:

Sådan kan du fejre Valentinsdag – sjove lege

Valentinsdag – også kendt under “Valentines Day” – falder på datoen den 14. februar. Det er en dag, som kommer igen og igen, år efter år. Nogle elsker at hade den, og andre elsker at elske den. Overordnet set, er det de elskendes helligdag, og derfor giver vi dig her nogle forslag til, hvordan den kan fejres. Dog kommer vi med nogle lidt anderledes forslag, så du kan få mere sjov ud af dagen.

Valentinsdag: Normalt giver du blomster og chokolade – men hvorfor gå efter normalen?

Lav en sjov øvelse

Denne øvelse er, selvsagt, for par. Øvelsen går ud på, at der skal hældes et hav af komplimenter nedover den anden person. Som det første, skal I finde en stol, og stille midt i stuen eller et andet rum, hvor der er god plads. Her sætter den ene part sig så på stolen, og skal forholde sig helt roligt uden at sige noget. Den anden part går så rundt om stolen, alt imens vedkommende siger alt det højt, som er elskværdigt ved den part, der sidder på stolen.

Øvelsen går ud på at give komplimenter og fremhæve det, som man ellers ikke får sagt i hverdagen. Når den ene person har taget imod komplimenter, er det den andens tur. Øvelsen skulle gerne bringe jer tættere sammen.

Leg med chokolade for at fejre Valentinesdag

Hvis du skal nå at gøre det sjovt på valentinsdag, kan du stadig købe noget ind til formålet. Noget som de fleste kvinder elsker, er chokolade. Så hvad bedre leg findes der, end at få chokolade i brug til formålet? Denne øvelse handler om tillid, og at turde blotte sig for partneren. Find et behageligt rum, hvor den ene part kan ligge ned (næsten nøgen). Her skal man bruge “Chokolade Bodypaint” – og den part, som ligger ned, skal modtage “malingen.”

Her er udfordringen at male forskellige motiver på den part, som ligger ned. Det kan være sjovt at få den liggende part til at gætte, hvad der bliver malet. Den som maler kan tegne motiver – eller som noget helt andet; skrive søde ord og komplimenter på ryggen eller lårene af partneren. Du kan bruge chokoladesovs eller smeltet chokolade. Prøv også flødeskum alternativt.

Giv en massage eller et klippekort på massage

Valentinsdag er jo kun en enkelt dag på året, hvor kærligheden fejres. Så her kan du sagtens begive dig ud i en god massage. Men hvad nu hvis, du har ekstra travlt lige netop den dag, og ikke har tiden til at udøve forkælelse af den ene eller anden art? Ja, så kan du tænke i nye baner. For valentinsdag kan godt fejres ved at du giver en gave, som kan bruges hele året rundt.

Lav derfor dit eget gavekort på en god massage (eller flere), og som en ekstra ting, kan du give en god massageolie med, som er pakket ind i noget flot papir. Joan Ørting har lavet en super god massageolie, som virkelig virker til formålet.

Læs også: Sådan giver du din partner en erotisk massage

Tag på et anderledes restaurantbesøg

Det sidste forslag er lidt anderledes, end hvad du normalt kender fra en date ude i byen. Du skal nemlig give din partner en sjov og fræk oplevelse alt imens, I nyder den ene lækre ret efter den anden. Dette er til manden: Du køber et vibratoræg til din kvinde, og denne giver du til din partner i gave. Her beder du hende, på bedste Mr. Grey måde, at placere det oppe i sig. Og du beholder selvfølgelig fjernbetjeningen. Under middagen styrer du derved din kvindes nydelse, og det kan give både sjove og pirrende oplevelser for jer begge.

Vi håber, at du kunne bruge vores tips til at fejre valentinesdag på. Husk: Kærligheden er altid værd at fejre uanset hvad.

ENJOY – Det er jo KUN valentinsdag én gang om året?

Se Også