*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Fifty Shades Freed (Fri) har premiere i denne uge, og ved forsalget oplevede jeg utålmodigt, en ventetid på nettet på op til 45 minutter, så der var rift om billetterne! Desværre har vi andre planer d. 8. februar, så vi snupper en hyggetur fredag d. 9. februar. Mr. Grey må vente en enkelt dag, med at tryllebinde Mr. Handy og Miss Robinson, med sit sexede væsen og kinky fuckery. MEN det bliver fantastisk!

Fifty Shades Freed (Fri) 3. og sidste film

Vi har ventet et helt år på, at kunne nyde Anastasia Steel soon to be Grey og Christian Grey rulle over filmlærredet. Filmen har været klar længe, men traditionen tro, frigives den først omkring Valentinsdag. Du har sikkert, ligesom jeg, slugt trailerne råt det sidste år. Bare et lille glimt af, hvad jeg kunne forvente, og jeg er ikke skuffet. Det lader til, at vi får både kærlighed, erotik, sex og drama. Præcis som bogen! Jeg GLÆDER mig til 1 time og 45 minutters Grey-lækkerier, og det gør Mr. Handy også. Han har også læst bøgerne og set de to andre film… op til flere gange! Vi er ved at gøre os klar til en hyggelig fredag aften, i Fifty Shades of Grey stemning.

Læs også Miss Robinson: Sådan laver du dit eget Playroom

Fifty ShadesPsssttt! Køb det nye Fifty Shades Freed Pleasure Overload Par sæt HER

Sådan forbereder vi os på Fifty Shades biftur

Du og veninderne har sikkert også en fast tradition, når I skal i biffen og nyde Mr. Grey, det har Mr. Handy og jeg også. Fra første film havde premiere, lavede vi en aftale om, at jeg skulle se filmen med ham som den første. IKKE veninderne! Hvis ikke sådan en aften er en oplagt DATEaften, hvad er så? Selvfølgelig  skal vi ud og spise først, en romantisk candlelight dinner, just the to of us <3 Pænt tøj, lidt sexet og spændt op til lir´. Op til fredag, skal vi helt klart se Fifty Shades of Grey og Fifty Shades Darker herhjemme. Lige komme in the Fifty Shades mood, hvis jeg ellers kan løsrive mig fra den nyeste bog fra E.L. James Fifty Shades Darker told by Christian… elsker virkelig hans side af historien!

Læs også Miss Robinson: BDSM og kinky fuckery – vi tester benspreder sexlegetøj

Sexlegetøj – skal… skal ikke?

Vi skal ikke have agurker med i biffen… (det læste jeg, at nogen havde fundet under sæderne i en biograf sidste år) …agurker? Seriously? Hvis der skal være sexlegetøj involveret, så vil det da være passende med de frække FSG sølv pleasure balls, ligesom Anastasia havde på til det store maskeradebal i Fifty Shades Darker. Jeg vælger i hvert fald ikke at monterer noget der snurrer, for naboen i biffen, skal ikke sidde og snurre med. Lur mig om ikke andre i biffen, altså hvis der er andre par end os, vælger den løsning. Sidste år da Fifty Shades Darker havde premiere, var vi til et “Girls Night Out” arrangement, med bobler, rød løber og hele svineriet. Dér var der et par, der virkelig havde gjort noget ud af “udklædningen”. Han i flot jakkesæt og ride pisk og hende i lækker stram kjole og opsat hår. Verdensklasse! Selvfølgelig var der snik snak og dømmende øjne fra flere, men jeg syntes det var superliga. Fræk og forførende indlevelse… LOVE IT!

Køb det lækre Fifty Shades Blindfold HER

Hvad sker der når vi kommer hjem?

Joooo, mon ikke der er gjort klar til, at Miss Robinson skal “Fifty Shades” i vores “red room of pain”? Det håber jeg da! Kender jeg Mr. Handy ret, så har han gjort klar til et frækt setup med bondagesættet spændt ud på madrassen og flogger og paddle klar. En god massage eller lidt sanseleg. Christian Grey hænger på væggen med sit grå slips i hånden og holder øje med os, som han altid gør. Ingen tvivl om, at Mr. Grey har reddet mit sexliv for år tilbage, og han har i sin tid, tændt en gnist i Miss Robinson der nærmest var gået helt ud! Jeg er FAN og kan ikke få nok! Håber virkelig at E.L. James finder på mere Grey.

Så kan vi jo bruge ventetiden til, når filmen kommer på Blueray, på at læse bøgerne en gang mere, også selvom de efterhånden er ved at være godt slidte! Med ønsket om en fantastisk tur i biffen til alle mine læsere, håber I får en fræk aften med Mr. Grey.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Læs også mine noveller og blogindlæg på detlumrehjørne.dk

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Tidligere artikelDodil – Form din helt egen dildo!
Næste artikelMandeblogger: Her har du den ideelle elsker!
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here