Foredrag

udgivet:

Et sexet foredrag: Forfør dig selv først.. så kan du sprede ben bagefter

Nationen skal have MER’ og bedre sex. Ja tak, Jakob Olrik. Den er vi med på her hos Miss Grey. Faktisk blev der bragt en artikel i Metroxpress igår fra Miss Lara om selvsamme emne: “Derfor bør du sprede ben noget oftere”. Fejlagtigt, har mange kommenteret på artiklen bragt i Metroxpress – især mænd (no kidding me?) – at kvinder skal passe på med at være sammen med for mange. For hvem vil være sammen med landsbyens skraldespand? Men det er her, at mange – også de, som har kommenteret på artiklen – tager fejl. Du skal IKKE være sammen med mange for at være sammen med mange. Der ligger mere i den udtalelse end som så. Det handler i bund og grund om, at du skal være sammen med mange, hvis du har LYST. Du skal selv vælge og det skal ikke være skam eller negative tanker, som stopper dig. Der er ingen grund til at pakke dig selv ind, hvis du er single og gemme på juvelerne til bedre tider. For hvem ved, om de tider kommer OG om ‘bedre tider’ er så meget bedre endda? Og det gælder også hvis du er i et forhold. Stop dog med at spille kostbar og gør det til ‘The time of you life’ istedet. Det sidste er citeret af Jakob Olrik!

Hvad lærte jeg af et foredrag med Jakob Olrik? (Sexy guy)

Som Miss Grey Redaktør er jeg ofte med på sidelinjen, når de 4 Miss Grey piger skriver og kommer med idéer til tiltag på bloggen. Jeg agter dog at blande mig lidt mere, når vi tager tungere emner op eller der er spændende events, som Miss Grey klart skal ud og være en del af. Igår var jeg i Fredericia med en af mine (single) veninder for at høre Jakob Olrik. Da sexbranchen, hvis man kan kalde den det, er forholdsvis lille herhjemme, og meget niche, synes jeg, at det er min pligt, at komme ud og stikke en føler i jorden, når der er sex på dagsordenen. Og det var der igår. Min veninde og jeg kommer ind i en sal, hvor det første vi øjner, er en masse par. Vi får straks samme tanke: Yiks, bare vi ikke skal være to-og-to sammen i ALT for mange parøvelser. Vi er ret tætte i forvejen, så det er intet problem at komme hinanden ved. Men skal vi lave sådan nogle føleøvelser, bliver det too much. Der er også mange mænd i salen. Det er åbenbart lidt anderledes, da der, ud fra det Jakob Olrik siger, ofte er flest kvinder. Men FEDT at se, at mændende er med på et foredrag, som kan give deres kvinder endnu bedre sex. Forhåbentligt. For hvad lærte jeg (og de andre deltagere) egentligt under foredraget?

…pænt mange ting, vil jeg sige. Men jeg vil tage det med her, som jeg virkelig bed mærke i

Husk dit ‘Bullseye’. Ja, hvad er det så? Egentligt vil jeg ikke udpensle hele essensen. Den skal du jo opdage, hvis du tager ind og ser selvsamme show. Dog kan jeg røbe, at det i bund og grund handler om andet end pik ind og ud. ‘Bullseye’ handler om din kerne som menneske, og om du dømmer dig selv igennem det du gør og ikke den du er. Sådan som jeg forstod det, handler det altså om at du som menneske anerkender din egen eksistens og din kerne. Her handler det ikke om, hvorvidt du har råd til en Audi R8 (min egen drømmebil) eller er steget i graderne på jobbet. Det handler derimod om, hvor meget du er steget i graderne i din egen selverkendelse og selvværd. Mainpoint er, at jo bedre selvværd, bedre relationer og jo mere du hviler i dig selv, jo bedre sex vil du få. Det var et grundtema i showet og Jakob Olrik formår at gøre det hylende skægt, så hvis du er stået af nu, så give det en chance alligevel.

Derudover var der to andre ting, som jeg vil tage med her. Der var et råd til alle singlerne og så var der et til dem i parforhold. Lad os snuppe singlerne først.

Lad vær med at tro, at din kommende kæreste er en, som du kan bestille i det lokale byggemarked. Mange singler tror, at deres drømmefyr ser ud på en bestemt måde og ER på en bestemt måde (yes, inklusiv mig selv). Derfor skal du lære at slappe lidt af, hvis du er single, og give ham fyren, der arbejder hos den lokale bager en chance alligevel og lægge idéen om Mr. Right og CEO lidt på hylden for en stund. Gå ud og prøv nogle forskellige typer af, ligesom vores egen Miss Lara siger det, og find dermed ud af, hvilken type du egentligt er til. Råddet til parforholdsfolkene var omvendt, at skemaer skal smides ud af hytten og ind skal spontaniteten. Lad være med at lave en onsdagssnegl i soveværelset, men gør plads til tirsdagstantra og fredagsfirkant. Ja okay, du forstår min pointe!

Jeg vil ikke afsløre meget mere. Rådene, som jeg tog med var især: Husk din kerne og knald løs med flere forskellige typer og drop tanken om Mr. Perfect. Det tror jeg også, at alle bloggerne her hos Miss Grey kan skrive under på. Miss Felicity efterlevede selv denne tilgang et helt dating år, hvor hendes eksperiement var at sige ja til alle dates og ikke være kræsen. Det gav hende pænt meget kærlighed i sidste ende, da hun fandt Mr. Boyfriend.

Og som en afrundende kommenter; min veninde og jeg skulle ikke ‘føle, føle’ under showet. De øvelser, som Jakob Olrik bragte på banen, var super simple og morsomme. Jeg takker af efter et fedt foredrag og opfordrer hermed alle til at joine ind hos ham. Jeg gik derfra med en masse inspiration til Miss Grey og fede inputs til mit eget singlelife.

KH Miss Grey Redaktøren

Se Også