den-ultimative-dildo-guide-blog-indlæg

udgivet:

Realistisk dildo – anmeldelse & guide

*Indeholder reklamelinks*

Der findes en realistisk dildo til alle!

Uanset om du er til: En kort. En lang. En tynd. En tyk.

Har du nogensinde prøvet en realistisk dildo? Når det kommer til det mandelige køn, har vi kvinder mange forskellige præferencer. Det samme gælder for dildoer. Er du til en realistisk dildo udseendes mæssigt? Eller er du mere til sjove og flotte farver? Der findes dildoer i alle farver, faconer og med en masse forskellige funktioner. Det kan være overvældende!
Men fortvivl ej! Jeg har testet to realtiske dildoer, der hver især kan udføre magi.
MEN når det kommer til realistiske dildoer og alt andet realistisk sexlegetøj er det vigtigt at have en ting i mente – En dildo vil aldrig kunne være præcis lige som ‘the real deal.’ MEN den kan give en lækker stimulerende og ophidsende følelse. Og let’s face it – En penis er altså bare fræk, uanset om det er den ægte varer eller i form af en dildo.
Her er en guide til realtiske dildoer, (til både hende og/eller ham). Så du kan vælge ud fra DIT behov. Det kan måske endda være, at du, ligesom jeg, har lyst til både at tage og give…

1. Simpel (men effektiv) realistisk dildo 

realistisk dildo

Willie City Luxe Lover
Realstik Silikone Dildo 21 cm

(sinful.dk vejl. pris 199 kr.)

[maxbutton id=”149″]

 • Sugekop realistisk dildo (se den her)
 • 21 fantaStiske centimeter
 • Blød overflade
 • Kan bruges i strap-on

En dildo, som denne bør alle anskaffe sig. Let’s face it. Jeg har lige sagt en dildo aldrig vil kunne sammenlignes med the real deal. MEN den her dildo er så tæt på en rigtig penis, som jeg tror at en dildo, kan komme.
Bare følelsen af den her dildom uanset om man indføre den i vagina, sutter på den eller bevæger glidecreme ned over den. Så følelses det næsten, som en rigtig penis.
Den er dejlig stiv, på samme tid med, at den har masser af bevægelse i sig.

Jeg har altid brugt kuglerne på en dildo, til at holde godt fast, når jeg er igang med onani. Så for mig, er det næsten altid et most. Samme tid med er det bare en lækker følelse, at have dem dunkende påsig, imens man leger.

2. ‘Bøjet’ realistisk dildo 

realistisk dildo

Willie City Classic Lover
Realistisk Dildo Curved 20 cm

(Sinful.dk vejl. pris 129 kr.)

[maxbutton id=”150″]

 • Bøjet sugekob dildo (se den her)
 • 20 uundværlige centimer
 • Blødoverflade
 • Kan bruges i stap-on

Den ‘bøjede’ dildo skiller sig ud fra mængden. Den her dildo rammer flere punkter, end jeg havde forestillet mig. For med dens buede skikkelse kan den virkelig ramme g-punktet.

Jeg har prøvet mig frem, og har drejet den både den ene og den anden vej. For mig fungerer det allerbedst, hvis kuglerne vender op ad og toppen peger ned ad. På den måde trykker toppen ned mod enden og selve dildoen fylder endnu mere, end hvis den havde fulgt vagina normalt. På samme tid med du kan holde fast i kuglerne, imens du leger.

Hvis man vender dildoen “normalt,” kan det altså også lave magi. Især hvis du får din partner til, at lege med dig samtidig! Det var bare et par tip, selv tak 😉

3. EXTRA: Strap-on bælte

Sportsheet Strap-on harness waterproff

Sportsheets Strap-On Harness 

(Sinful.dk vejl. pris 199 kr.)

[maxbutton id=”151″]

 • Vandfast harness til brug sammen med fx en realistisk dildo
 • Perfekt til parlege (hvor både manden eller kvinden kan være modtager)
 • Justerbar omkreds (max 152 cm)
 • Diameteren på o-ringen er 3,8 cm (der hvor dildoen skal sidde)

Jeg ejer næsten ikke en dildo, der ikke kan gå i en strap-on. For mig er det vigtigt, at både min partner og jeg kan nyde vores legetøj. Når jeg bruger dildoerne på ham i strap-on, benytter jeg altid en Harness strap-on, for så kan jeg skifte ud med lige den dildo, jeg har lyst til.

Hvis I har mod på det, kan I også eksperimentere med dobbelt penetration af kvinden. Forstået på den måde, at manden bærer bæltet og både knalder kvinden med sit eget udstyr og en dildo fastspændt til harness bæltet…

Læs også: Guide: Knald ham bagfra med strap-on dildo vibrator

Jeg elsker begge disse realistiske dildoer og kan helt klart anbefale de friske at eksperimentere med pegging med dette legetøj.

Kys, Miss Rabbit

Miss Rabbit - Realistisk dildo - anmeldelse & guide

Se Også