*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læser

Her kommer næste indlæg i serien om billigt sexlegetøj i samarbejde med Makelove.dk, hvor jeg tester og anmelder sexlegetøj under kr. 350,-.

Det første indlæg i serien: G-punkts vibrator

Det næste indlæg i serien: Magic Wand Vibrator

Jeg har endnu engang været på opdagelse på hylderne, og har fundet et lidt sært og alligevel spændende stykke sexlegetøj. Det behøver ikke koste en formue at opgradere sexlivet lidt, og denne gang vil jeg præsenterer dig for Intim Gina spreder. Et sexlegetøj, der ud fra min googleekspertise umiddelbart IKKE er anmeldt nogen steder.

Makelove Intim Gina spreder er set HER

Hvad er en Intim Gina spreder

Intim Gina spreder er “den tredje hånd”, den ekstra hånd du ofte mangler, når du har flere stykker sexlegetøj igang på en gang. Intim Gina spreder er et redskab/hjælpemiddel, der spreder skamlæberne og holder dem spredt, så klitoris er blottet til stimulering. Udover den geniale spreder teknik, kan den også noget andet. Den skal nemlig monteres oppe i skeden, for at holde skamlæberne spredt, og når den sidder oppe i skeden, stimulerer den G-punktet. Men efter at have prøvet den et par gange, vil jeg mene, at den primære funktion er at holde skamlæberne adskilt.

Citat Makelove.dk: “Intim Gina sprederen gør det lettere at komme til de intime dele som klitoris og fremviser vagina (Gina) i al sin ynde.”

Intim Gina spreder
Intim Gina spreder, når den er formet i facon

Sådan virker en Intim Gina spreder

Du kan få den til at passe lige til dig, og det kan du, fordi den er bøjelig. Du kan faktisk forme den lige som du vil og i mange variationer. Egentlig er det bare en lang fleksibel pind beklædt med silikone. Du kan bukke, vride, justerer og tilpasse den lige som du vil have den, også når den er placeret i skeden. De små endestykker, der skal holde klitoris, tilpasser og former du eller din partner, når den sidder oppe i dig. Mulighederne er mange, når du benytter en Intim Gina spreder, og det at din klitoris er blottet, giver også en anden følelse ved fx. samleje og oralsex.

Læs også Miss Robinson: Magic Wand Suction Vibrator – Sexlegetøj under kr. 350,-

House Of Cards Francis Underwood GIF - Find & Share on GIPHY

Her er lidt om, hvordan jeg og Mr. Handy, har brugt Intim Gina sprederen

Der er mange muligheder, og det har været lidt sjovt at eksperimentere med dette fantastiske hjælpemiddel. Jeg har delt det lidt op i tre forskellige kategorier herunder:

Intim Gina spreder
Intim Gina spreder i udstrakt tilstand.

Oralsex med Intim Gina spreder

Mr. Handy har store hænder, og en dejlig tunge, men han mangler ofte den tredje hånd. Derfor må jeg hjælpe lidt til, ikke at jeg har noget imod det, men hvis jeg samtidig skal hjælpe lidt til omkring skamlæberne, og også vil bruge lidt tid på stimulering af mine bryster, så mangler der en hånd! Her har Intim Gina spreder været en STOR hjælp! Den holder skamlæberne adskilt, så Mr. Handy kan koncentrerer sig om tungearbejdet og evt. stimulering med dildo, vibrator eller hvad vi finder på. Han kan have gang i både min skede, klitoris OG bryster… PÅ EN GANG. Jeg skal bare ligge og tage i mod og nyde. Eller som han siger, “Skat, så kan jeg også ligge og nyde synet af dine blottede lækkerier”.

Læs også Miss Robinson: G-punkts vibrator. Sexlegetøj under kr. 350,-

Samleje med Intim Gina spreder

Når vi bruger Intim Gina spreder under samleje, er den på ingen måde generende. Ved at klitoris er blottet og skamlæberne spredt, er jeg mere følsom. Specielt hvis vi er i en missionærstilling eller i sexgyngen. Det gør det også nemmere for mig, hvis jeg ønsker at tilføje en wand, bullet eller min Satisfyer under samleje. Der er spredt og klart til stimulering. Det indvendige stykke laver friktion på Mr. Handys ding dong, og stimulerer også hans ind og ud bevægelser. Forhuden og skaftet berøres og hjælper lidt til derinde. Den trykker på G-punktet og stimulerer, men jeg har ikke oplevet, at den har været med til G-punkt orgasme endnu.

Intim Gina sprederIntim Gina spreder

Onani med Intim Gina spreder

#JATAK! Her er der VIRKELIG også super fantastiske muligheder! Før Intim Gina spreder, brugte jeg ofte venstre hånd til at sprede og blotte klitoris, og var låst lidt fast med den hånd. Højre hånd arbejder på klitoris, enten med sexlegetøj eller almindelig “håndarbejde på ærten”, men nu kan venstre hånd føre dildo, vibrator eller andet skedestimulerende sexlegetøj, eller fokuserer på bryster og brystvorter. Jeg kan have flere ting igang på én gang, og det tiltaler mig absolut.

Lidt fakta om Intim Gina spreder

Materiale: Silikone, indeholder ingen ftalater eller latex

Mål: 32,3 cm og 1,3 cm på bredeste diameter

Farver: Fås i sort og pink

Rengøring: lunkent vand og antibakteriel sæbe eller rengøringsmiddel til sexlegetøj

Anbefales: Brug lidt vandbaseret glidecreme, da det får Intim Gina sprederen til at glide lettere op i skeden.

Pris: Kr. 129,-

I næste måned kigger jeg igen efter billigt sexlegetøj hos Makelove.dk under kr. 350,-, så følg med på bloggen, om jagten på sexlegetøj alle kan betale, uden at skulle have de store sedler frem. Tak fordi du læste med.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here