Sådan får du en date

udgivet:

Netflix and Chill for begyndere – SÅDAN får du en date!

Kære Læsere

Dette indlæg kommer til at handle om Netflix and Chill for begyndere. I det allerførste indlæg omkring Netflix and Chill, skrev jeg lidt om, hvad Netflix and Chill egentligt er. Men hvad nu hvis, du er ny på området og gerne vil igang. Sådan rent praktisk? Ja, så synes jeg det er på tide, at jeg giver min guide til dig: Sådan er Netflix and Chill for begyndere og sådan kommer du igang.

Netflix and Chill for begyndere – sådan får du dig en date… hurtigt!

Netflix and Chill er i den mildeste form en måde at arrangere en date under dynen på… med en fyr… fra Tinder. Men hvordan kommer du lige igang med det? Jeg har selv en del singleveninder, og en del af dem klager over, at det er super svært at få fyrene til at gøre noget. Ofte bliver det bare til skriverier og swipe uden at dette flyttes ud i den virkelige verden. For hey, det handler altså ikke kun om at swipe med fingeren. Det handler om at swipe en jakke og nogle sko på, og komme ud og møde hinanden i den virkelige verden. Personligt synes jeg dog ikke, at jeg har haft problemer med at finde en Netflix and Chill date… og det skyldtes nogle ganske simple ting, synes jeg selv.

 1. Gør det klart, hvad du er ude efter: 

  Lad os lige gøre det klart. En Netflix and Chill date handler om sex. Uforpligtende sex, hvor det ikke nødvendigvis er meningen, at I skal blive kærester bagefter. Det kan godt være, at I udvikler følelser for hinanden og ender i noget fast, det ser man også, men som udgangspunkt, er det KUN sex. Du skal derfor gøre det klart for fyren, at du søger noget hurtigt og lækkert under dynen. Sørg derfor for at skrive en kort tekst under dit profilbillede, hvor der står: “Jeg søger ikke noget fast, ikke et engangsknald, men uforpligtende hygge”. På den måde sørger du for, at du får de lidt for søde fyre ud af billedet og på samme måde ender du ikke med en “Bad Boy”, som kommer til at fucke dig helt op.

 2. Sørg for at have et tiltalende profilbillede:

  Chefen for Tinder (BTW verdens fedeste job) har for nyligt udtalt, hvad der virker på Tinder – og hvad der virker knap så godt. Hans råd er: Lad være med at fremstå kunstig, gem dine venner væk, drop portræt af dit grødhovede og den sidste er at vise din personlighed. Her kan jeg ISÆR skrive under på, at ser jeg et profilbillede med for mange hoveder på, gider jeg ikke gå ind på profilen og kigge videre. Jeg plejer at blive skuffet, hvis det ikker er den fyr, som jeg håber, der ejer profilen, men derimod den anden mindre pæne og kiksede ven. Sørg for at smil og virk glad og bekymringsløs på dit billede. Fyre har det med at løbe skrigende bort, hvis billedet udstråler klæber, depri og for meget “Boss” attitude.

 3. Kom hurtigt igang med samtalen:

  Når du har fået de match, som du gerne vil have, så sørg for at komme hurtigt igang med en række samtaler. Tinder er et meget overfladisk medie, det skal der ikke være tvivl om, og derfor skal du spille med på mediets præmisser. Med det mener jeg, at du ikke skal vente på at han skriver og forvent da heller ikke, at han sender dig en sygt lang roman og kærlighedserklæring. Tag istedet selv skeen i hånden og kom igang. Prøv at åbne samtalen med en form for humoristisk tilgang, spørg ind til noget, som du enten kan se på hans billeder eller i hans profiltekst. Når du har fanget hans interesse, skal du hurtigst muligt spørge, hvad hans weekendplaner er. Grunden til dette er, at der er virkelig mange på Tinder, som bare er der for underholdningens skyld, og de personer, skal du hurtigst muligt have skaffet dig af med. Det gør derfor ikke noget at teste af, om han er med på at tage action og ses kort efter du har matchet med ham.

 4. Sæt rammerne, så I kan ses: 

  Personligt har jeg selv svært ved, hvis fyren skal hjem til mig den første gang vi ses. Men det er jo forskelligt, hvordan man har det med det første møde. Det er derfor en god idé at spørge, om I skal gå en tur en aften. Undgå en akavet kaffedate. Der er ikke noget værre end at sidde og kigge hinanden ind i øjnene! Så ud og gå. Grunden til at du skal gøre det om aftenen er, at du skal holde muligheden åben for at tage fyren med hjem efter gåturen. Du har nemlig mulighed for at sende fyren hjem igen med en pæn afvisning efter jeres gåtur eller invitere ham med hjem i de private gemakker. Her skal du så sørge for at have forberedt muligheden for at en eventuel tur under dynen skal ske. Hav din lejlighed nogenlunden pæn og det gælder også dig selv. You know what I mean…

 5. Det sidste og vigtigste råd. Sorter de rigtige mænd væk – HURTIGT

  . De fyre, som er en tak for selvfede på deres profilbillede, svarer med korte sætninger eller blot en træls smiley, skal du holde dig fra. De har nok i dem selv, gider ikke gøre en indsats og mener, det er DIT ansvar at tage initiativ. Ja, det er det måske også. Men sgu ikke både for dig selv og ham. Sådan en fyr er vant til at få tingene serveret, har nemt ved at samle damer op eller har nok i sit eget selskab. Så gå efter de fyre, som er med på at interagere med dig OG med på dine idéer.

Og til slut. Husk nu at passe på dig selv. Gå aldrig over dine egne grænser. Kommuniker åbent og ærligt med din date, så vedkommende forstår dine intentioner og hvordan du har det med at invitere nogle på Netflix and Chill. Ja, det handler om at have det sjovt, men det handler også ALTID om at passe på sine egne grænser og krop. Prævention er derfor en ultravigtig ting. Noget som Miss Grey pigerne netop har skrevet om i deres temasøndag.

// Miss Grey Redaktøren

Se Også