Missgrey-Pigerne

udgivet:

Sådan tænker Miss Grey pigerne om jalousi og veninder!

Kære Læsere

Vi er havnet i uge 17 og temaet er denne gang dine veninder, og hvordan de, eller du selv, kan opleve jalousi i vendskabet. Dette tema besluttede vi i fællesskab, skulle være en del af en temasøndag. Emnet er lidt mere blødt end tidligere, hvor Miss Grey pigerne både har diskuteret en tur på sexmesse og deres ynglingsstillinger i sengen – eller stilling, da det var doggystyle, som gik igen som en særlig favorit.

Hvorfor skriver Miss Grey pigerne om jalousi?

Well, Miss Grey handler om meget andet end sex og en tur i soveværelset. Miss Grey handler nemlig også om livet som ung kvinde, når følelserne kommer lidt for meget i vejen. Og det kan de nemt gøre, når du er sammen med dine veninder. For hvis bølgerne kan gå højt med din kæreste, så kan de næsten gå endnu højere, når du er sammen med din/dine veninder.

Igennem hele livet får vi nye veninder og skal forholde os til veninder, som altid har været der. Vi udvikler os, og livet byder på nogle bump eller fede oplevelser, som kommer til at påvirke os. Sådan er det for dig. Og sådan er det også for din veninde. Netop derfor, vil I komme ud for nogle situationer, hvor I skal forholde jer mere til hinanden på godt og ondt. Det kan være, at din veninde får en kæreste, som du ikke bryder dig om eller har svært ved at tackle fordi du selv er single. Netop problematikken med kærester og veninder, har Miss Vanilla skrevet om i denne uge. Især kan det være en udfordring, hvis din allerbedste veninde pludselig får en kæreste, og du deraf føler dig fravalgt eller ikke går særlig godt i spænd med den nye kæreste. Det kan også være, at din veninde altid er hende, som oplever alle de fede ting før du selv gør. Du kan føle, at hun er en af de personer, som ALTID kommer forrest. Miss Felicity har i denne uge skrevet om noget af dette, da hun prøvede, hvordan det var, at skulle tackle sin venindes succes på trods af, at hun ikke selv opnåede en stor livsdrøm på samme tidspunkt. Heldigvis giver Miss Felicity dig et trick til, hvordan du kan håndtere det og det samme gør Miss Quinn, som har lavet det som centrum for netop sit indlæg.

For i virkeligheden handler jalousi jo netop om, at du rigtig gerne vil opnå noget. Og når du vil opnå noget selv, kan det være svært at glæde sig over, at andre opnår det før du gør. Det er en grundfølelse, som vi allesammen kan opleve som mennesker. Mine egne personlige oplevelser er de samme som pigernes. Jeg har også selv oplevet jalousi og gør det til stadighed. Jeg prøver dog at overbevise mig selv om, at jeg i dét øjeblik jeg oplever det, skal acceptere det og så prøve at fokusere på, hvad jeg gerne selv vil opnå. Og så kan det også være, at du slet ikke oplever jalousi. Det gør Miss Lara ikke i særlig høj grad, og skriver i denne uge om, hvordan hun prøver at unde sine bedste veninder, at de klarer sig super godt imens hun gør sin egen lykke. Sådan er vi så forskellige.

Uanset hvad, så kan du læse, hvad Miss Grey pigerne mener mere uddybende i oversigten herunder. God søndag og husk at snak om det, hvis du oplever at være jaloux på din veninde.

Jaloux på din veninde

Her får du et kort overblik over pigernes indlæg:

Miss Vanilla: Min bedsteveninde hader mine kærester

Miss Felicity: Derfor var jeg jaloux på en veninde

Miss LaraJalousi og veninder

Miss Quinn: Sådan kommer du jalousien til livs

KH Miss Grey Redaktøren

Se Også