Kæreste læsere!

For en måned siden, skrev jeg et indlæg om det at involvere veninder og de sociale medier i dit forhold.
Jeg skrev om, hvor meget veninder og de sociale medier kunne fucke dit forhold op, men også om at tage forhåndsregler på forskud.

Jeg har altid været stærk modstander af, at blande forholdet, veninder og de sociale medier. Men poster alligevel et sødt billede eller to, når Mr. Grey og jeg får taget et billede i topklasse sammen + vores forhold faktisk også er “Officielt” på facebook, fordi jeg er stolt af at vise min mand frem.

Man kan hurtigt komme til at mene, at det er dobbeltmoralsk – but it’s all about the details!

Lad være med at dele detaljerne om jeres forhold med andre. 

Sådan undgår du jalousien!

For det første skal du droppe overlegenheden. Du skal ikke vifte rundt med successen i dit forhold, og forvente at de fleste folk, rent faktisk vil tage godt imod det. Hvis der opstår succes, så hold mindet for dig selv, og del det da endelig kun med din bedste veninde, som du ved ingen intentioner har, om at dømme dig!

For det andet skal du ikke dele jeres private problemer med hele omverdenen! Hvis du er utilfreds med Mr. BF, og du mangler en løsning – så kommuniker med HAM. Og få eventuelt et par råd af bedsteveninden!

For det tredje og sidste: Drop de veninder, der måtte være jaloux! Hvis din veninde ikke engang kan glæde sig over, at du endelig drukner i kærlighed, og måske ligger prioriteringerne anerledes nu hvor Mr. BF er i dit liv, så drop hende. Hun holder dig kun tilbage. Og i sidste ende ender det altid galt med sådanne veninder.

Det lyder hårdt – men hvem gider kæmpe med jalousien?

Mine ord og handlinger kan virke rigtig hårde. Men hvem gider kæmpe med noget så grimt som jalousien? Det vil ødelægge jeres venskab, og i sidste ende kan du risikere, at det går ud over dit forhold..

Drop veninder der trækker din glæde i bund – find de positive veninder frem, dem der værdsætter din glæde, og altid vil gøre alt for, at du også har det godt med, at du deler din glæde!

Xoxo

– Quinn <3

Tidligere artikelUge 16: Temasøndag #11: Sådan tænker Miss Grey pigerne om jalousi og veninder!
Næste artikelDerfor stoppede jeg med at tælle mine sexpartnere
MISS QUINN
OBS: Miss Quinn blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Quinn: "Mit dæknavn her på bloggen er Miss Quinn, jeg er født i 90'erne. Og dengang bloggen blev bygget op, blev vi i gruppen ret hurtige enige om, at jeg måtte være den danske udgave af Anastasia Steele - dette gav dog mest mening, fordi min mand, er den danske version af Mr. Grey - sådan bogstaveligt talt. Jeg prøver at følge med på det seksuelle, men har ofte svært ved at holde det følelsesmæssige tilbage. Jeg er genert, stille, og har ofte en trang til et glas rødvin eller 7! I kan på min side læse om alt lige fra kærlighed, pisk og sex og selvfølgelig dagligdagsindlæg omkring de ting Mr. Grey og jeg foretager os. Jeg kommer med tips og tricks til at spice forholdet op, og selvfølgelig også gøre det romantisk. Så hvis du har brug for en bred blog, som både kan give svar på, hvordan det første knald var, hvor pinligt det var da jeg blødte igennem i folkeskolen eller et personligt spørgsmål du måtte have, så velkommen til mit univers, hvor alle spørgsmål er velkomne".

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here