Kæreste læsere!

For en måned siden, skrev jeg et indlæg om det at involvere veninder og de sociale medier i dit forhold.
Jeg skrev om, hvor meget veninder og de sociale medier kunne fucke dit forhold op, men også om at tage forhåndsregler på forskud.

Jeg har altid været stærk modstander af, at blande forholdet, veninder og de sociale medier. Men poster alligevel et sødt billede eller to, når Mr. Grey og jeg får taget et billede i topklasse sammen + vores forhold faktisk også er “Officielt” på facebook, fordi jeg er stolt af at vise min mand frem.

Man kan hurtigt komme til at mene, at det er dobbeltmoralsk – but it’s all about the details!

Lad være med at dele detaljerne om jeres forhold med andre. 

Sådan undgår du jalousien!

For det første skal du droppe overlegenheden. Du skal ikke vifte rundt med successen i dit forhold, og forvente at de fleste folk, rent faktisk vil tage godt imod det. Hvis der opstår succes, så hold mindet for dig selv, og del det da endelig kun med din bedste veninde, som du ved ingen intentioner har, om at dømme dig!

For det andet skal du ikke dele jeres private problemer med hele omverdenen! Hvis du er utilfreds med Mr. BF, og du mangler en løsning – så kommuniker med HAM. Og få eventuelt et par råd af bedsteveninden!

For det tredje og sidste: Drop de veninder, der måtte være jaloux! Hvis din veninde ikke engang kan glæde sig over, at du endelig drukner i kærlighed, og måske ligger prioriteringerne anerledes nu hvor Mr. BF er i dit liv, så drop hende. Hun holder dig kun tilbage. Og i sidste ende ender det altid galt med sådanne veninder.

Det lyder hårdt – men hvem gider kæmpe med jalousien?

Mine ord og handlinger kan virke rigtig hårde. Men hvem gider kæmpe med noget så grimt som jalousien? Det vil ødelægge jeres venskab, og i sidste ende kan du risikere, at det går ud over dit forhold..

Drop veninder der trækker din glæde i bund – find de positive veninder frem, dem der værdsætter din glæde, og altid vil gøre alt for, at du også har det godt med, at du deler din glæde!

Xoxo

– Quinn <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here