Miss Fox

udgivet:

Læs om mødet med min første G-punkts dildo

Dette indlæg indeholder Affiliate Links
Hej med jer.

Vi skal snakke lidt om dildoer. Nærmere bestemt: Denne LELO Ella G-punkts dildo. Jeg har nemlig endelig stiftet bekendtskab med sådan en dildo, og jeg er sgu ret vild med den. Det er ham her, jeg snakker om:

LELO Ella G-Punkts Dildo

G-punkts dildo

Den kommer i en kasse, og der hører både en lille opbevarings-pose og en pakke glidecreme med. På billederne her (som jeg selv har taget umiddelbart efter at have åbnet pakken), kan I se hvordan den ser ud. Den fås for kun 313,65 kr. hos Sexshop.dk, hvor du ovenikøbet kan få dag-til-dag levering!

Læs mere om den her: LELO Ella G-punkts dildo

G-punkts dildo

Min er lilla, men de kan også fås i hvid og sort. Materialet er medicinsk silikone; den er super blød og glat, hvilket også gør den dejlig nem at rense efter brug. Begge ender af dildoen kan bruges. Jeg foretrækker selv at bruge den krumme ende som håndtag, og føre den anden ende op.

LÆS OGSÅ: Denne ting giver mig altid orgasmer

Dildoen er designet til at stimulere dit G-punkt, og den lever op til kravene!

På grund af dens krumme form, rammer jeg mit g-punkt med hvert stød (!!). Jeg har dog ikke opnået orgasme (tror jeg), endnu. Men jeg har heller aldrig prøvet den sagnomspåndne g-punkts orgasme. Dog kan jeg klart anbefale dette produkt! Især til dem, der har svært ved at finde deres G-punkt, både under solosex og med en partner.

Den har ikke den “klassiske” dildoform. Altså, den er ikke penisformet. Derfor føles den heller ikke som en penis, når man bruger den. Det kan som sådan både være et minus og et plus – det kommer jo an på, hvilken slags stimuli du leder efter. Jeg mener dildoen er god, hvis man vil lære sin krop bedre at kende. Den giver en god fornemmelse af, hvad der skal til for at stimulere g-punktet og hvor det sidder henne.

Overall, er det altså en dildo, der lever op til kravene! Den stimulerer g-punktet, og den er lækkert designet. Jeg vil klart anbefale den til andre. Desuden ville jeg ved første øjekast ikke gætte på, at det var en dildo. Det er jo et plus, hvis du lige glemmer at gemme den væk, når der kommer gæster…

[maxbutton id=”44″]

G-punkts dildo

Hvis du vil læse mine andre anmeldelser, kommer der nogle links her:

Sådan bliver du strammere forneden

Orgasmejagten part 1

Så må I ellers have en god onsdag!

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Se Også