Billig vibrator

udgivet:

Orgasmejagten part 1 – og en billig vibrator!

Hello ladies

Dette indlæg skal handle om orgasmejagten – nærmere bestemt jagten på klitorisorgasmer.

Nu hvor jeg har lært at give mig selv orgasme ved “bare” at stimulere klitoris med fingrene, har jeg gået og savnet noget nyt. Noget der kan intensivere min orgasme mere, eller sagt på en anden måde; noget der kan spice mit solosex op.

Det er så her denne vibrator kommer ind i billedet:

B Swish Bdesired Deluxe Vibrator

Orgasmer - B Swish Bdesired Deluxe Vibrator

[afp id=”1689″]

Denne kommer i mørk rosa og orange. Der medfølger både glidecreme og opbevarings-pose. I kan se billeder af produktet lige herunder.

Billig vibrator

Billig vibrator

Orgasmejagten er gået ind

Jeg kan starte med at fortælle, at denne har fået “fuld orgasme-garanti” rating på Sinful.dks egen hjemmeside. Og det er ikke engang løgn! Hvis du er på orgasmejagt, så kig med her 😉

Igen, super lækkert og blødt silikone materiale. Vibratoren har seks vibrations-niveauer. Der er dog ikke en kæmpe forskel fra niveau til niveau. Vibratoren har et rimelig fyldigt hoved.

Du kan altså både bruge den på din klitoris, eller ved at føre den op. Ellers kan du eksperimentere med at bruge en anden dildo og vibratoren sammen. Det har jeg endnu ikke selv prøvet – men det er på min to-do-liste!

I øvrigt er den vandtæt, så du kan sagtens tage den med i badet.

Og som sagt, så er der orgasmegaranti. Selv får jeg orgasme på under et minut, hvis jeg bruger et af de højere niveauer. Så hvis det skal gå stærkt, så vil jeg anbefale at skrue op for den. Hvis du derimod godt vil have en hyggeaften med dig selv, og tage dig god tid til at nyde den, så skal du nok starte på et lavt niveau. Så kan du jo altid skrue op for den 😉

I øvrigt brummer den faktisk ikke særlig højt, så du skal ikke gå og svede over om nogen mon kan høre dig. Det er jo også et plus, hvis den skal bruges på arbejdet. 😉

Hvis du aldrig har fået en klitorisorgasme før, så ville jeg selv mene du skulle vente med at kaste dig ud i sexlegetøj! Jeg synes derimod du skal sætte tid af til at lære din krop at kende. Eventuelt sætte dig ind i vaginaens anatomi.

Hvis man ved hvad alle de forskellige ting dernede er, giver det en bedre idé om, hvor man skal røre og hvad der kunne føles godt (der hvor der er mange nerveceller er f.eks et godt sted at starte ;)). En vibrator er perfekt til dig, der elsker at onanere, men er blevet lidt træt af den gammeldagsmetode. Men hvis man er nybegynder, vil jeg mene at denne vibrator er for voldsom.

Find produkt: Køb produktet lige her

(Man skal lige være opmærksom på at batterier skal købes med separat – det glemte jeg!)

Det var vist alt for denne gang! I må endelig skrive hvis I vil høre mere om produktet!

Psssst: 

Vi har også en række andre gode anmeldelser:

Sådan bliver du strammere forneden

BDSM og kinky fuckery

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Se Også