Miss Singlelicious

udgivet:

Miss Singlelicious: “Kvinde, kend din mand”

Forleden aften var jeg til foredraget ’Kvinde, kend din mand’ med forfatter, debattør og sex- og samlivsekspert Jakob Olrik.

Det er ikke første gang jeg er til foredrag med Jakob Olrik, så jeg glædede mig meget.

Jeg er stor fan af hans holdninger til sex og singlelivet. Han er en af de eneste ’eksperter’ på området, jeg har hørt sige; at det sku’ er i orden at være single, og nyd det nu for helvede imens du er det.

Lad os bare være ærlige, jeg er enig med Jakob Olrik i rigtig mange af hans synspunkter til singlelivet, parforholdet, sexlivet, mænd og kvinder. Og det er befriende at høre andre folk have samme holdninger sommetider.

LÆS OGSÅ: Vi byder velkommen til “Miss Singlelicious” hos Missgrey.dk

Hvad foregår der i hovedet på mænd?

Det spørgsmål tror jeg alle piger, kvinder og damer, i alle aldre, har stillet sig selv eller spurgt veninderne om.

Og hvad foregår der så?

Forgår der i det hele taget noget?

Det kunne være to spørgsmål, der ville være rare at få besvaret, og det har Jakob Olrik så sat sig for at gøre både i sin bog af samme navn, og til de tilhørende foredrag.

Foredraget ’kvinde, kend din mand’ er et foredrag, hvor en mand endelig besvarer alle de spørgsmål, vi kvinder har til det modsatte køn.

Så er det lige meget om man er single, nyforelsket, faste kærester, sofamus eller gift på 30. år, vi undrer os alle over mænd i ny og næ – eller faktisk hele tiden.

Sådan forløb foredraget

Foredraget foregik på denne måde, at en hat gik rundt og så kunne alle vi kvinder, og de to mænd, der også var blevet slæbt med, skrive spørgsmål anonymt, og derefter blev de læst op, et efter et, og besvaret af Jakob Olrik.

Super fed måde at gøre det på, så emnerne bliver ud fra hvad publikum grubler og undrer sig over.

Hvad mener han når han siger sådan?

Og hvorfor gør han, som han gør? Om vi vil være ved det eller ej, så er der bare meget stor forskel på kvinder og mænd. Vi kvinder “over-analyserer” alting, og især når det kommer til mænd, og deres beskeder, opførsel, tonefald – og jeg kunne blive ved.

Men ligger mænd nu også lige så meget i deres ord og handlinger, som vi kvinder gør? – Svaret er NEJ!

Og dette kunne Jakob Olrik bekræfte. Mænd tænker bare ikke over, om de sætter punktum eller udråbstegn efter sætningen. Og for dem har det ingen betydning, om der er en smiley med i beskeden eller ej. Dette behøver ikke betyde, at de er sure, bare fordi der ikke er. Måske de kører bil, eller har travlt, eller bare generelt ikke er så detaljeorienteret, som os kvinder.

Mænd er altid liderlige!

Eller det er i hvert fald det vi kvinder tror, og den påstand mænd selv elsker at komme med. I virkelighedens verden passer det bare ikke altid.

Så selvom din mand siger nej en enkelt aften, fordi han ikke har lyst eller er for træt, betyder det nødvendigvis ikke, at han er dig utro, og får behovet dækket andetsteds. Det behøver heller ikke at betyde, han ikke har lyst til dig mere, eller er på vej ud af forholdet. Måske han bare har haft en lang, travl dag på jobbet.

LÆS OGSÅ: Miss Vanilla oplever at Mr. Teddy har mistet lysten

Så kære kvinde, hvis du har lige så mange spørgsmål om mænds ’til tider’ mærkelige adfærd, og synes de er for viderekomne, så gør dig selv den tjeneste at tage til foredrag med Jakob Olrik, og lær din mand at kende (bedre). Dette indlæg er ikke sponsoreret, men skrevet af ren lyst til at fortælle om, hvad der blev lært 😉

De kærligste tanker fra

Miss Singlelicious

Kvinde, kend din mand

Se Også