Vi har fået ny gæsteblogger hos Missgrey.dk, og det er en kvinde sidst i 20erne, som virkelig lever livet fuldt ud som single. Hun har fået navnet “Miss Singlelicious” – og hvorfor, det må du læse dig frem til i de kommende indlæg.

Byd velkommen til “Miss Singlelicious” (!!)

Nu ville jeg jo gerne starte med at byde velkommen til alle jer læsere, men eftersom det er mig der er ny, og I sikkert er trofaste læsere, er det nok mere passende at gøre det omvendt og sige velkommen til mig.

Jeg hedder Miss Singlelicious, i hvert fald i Miss Grey universet, og jeg er Single med stort S, som jeg plejer at sige. For jeg elsker virkelig at være single, singlelivet og alle dets goder, men alt det skal vi nok komme ind på senere.

Hvem er jeg?

Først lidt om mig, den nye pige i klassen; Jeg er en kvinde sidst i 20’erne og er delvist studerende og delvist lønmodtager. Egentlig er jeg fuldtidsstuderende, men da jeg samtidig arbejder næsten fuldtid ved siden af, ja, så er jeg jo både det ene og det andet. Jeg har altid været en arbejdsom sjæl og elsker at have mange jern i ilden, derfor lå det naturligt til mig, at kaste mig ud i dette nye projekt. Og jeg håber I vil tage godt i mod mig. Jeg ser mig selv som en glad, frisk og sprudlende kvinde i min bedste alder. Jeg tager livet som det kommer, både dets positive sider og dets negative. Jeg mener ikke man skal tage tingene så tungt, det er spild af god energi og godt humør at blive sur i tide og utide.

Jeg er meget nonchalant, hvilket jeg kun ser som en fordel, når man er single. I hvert fald på den måde jeg er single. Folk har utrolig mange meninger og holdninger på mine vegne, og hvis jeg tog dem alle sammen til mig, ville jeg jo ende med at være utro mod mig selv og mine egne holdninger og følelser.

Sådan er jeg single

Og hvordan er jeg så single? – jo, jeg eeelsker sex og kan ikke få nok, ikke bare selve den fysiske sex, men også alt hvad dertil hører; sexting – altså frække sms,er, snapsex – frække billeder på snapchat, fræk novelleskrivning, telefonsex, camsex etc.

Jeg har gang i en eller flere af tingene hver dag. Der går ikke en dag uden der tikker et billede ind af en lækker stiv pik på snappen, eller man lige hører fra en fyr, hvad han har lyst til at gøre ved en og vice versa selvfølgelig.

Men hvem er det så jeg får alle disse lækre frække billeder fra og skriver frækt med? – det er mine b-venner (bollevenner) og sexpartnere. Når man går så meget op i sex som jeg gør, så gider man ikke dårlig ligegyldig sex eller one nights stand med ukendte partnere, der ikke kender til ens lyster og kender ens krop. Jeg vil have og har, sex med fyre, der har samme lyster og fantasier som mig, som jeg tænder på. Som kender min krop, og ved, hvad jeg kan lide og som jeg har en kemi med – kun på den måde, kan jeg have fantastisk sex – den sex, som jeg elsker så meget og ikke kan få nok af.

Alle mine venner!?

Men Miss Singlelicious, du skriver jo b-venner og sexpartnere i flertal? Ja, det gør jeg! Hvorfor nøjes med en? – for det første er mit sexbehov for stort til, at jeg kan nøjes med en, jeg ville ikke få sex ofte nok. For det andet kan flere partnere dække flere lyster og fantasier, da fyrene selv tænder på noget forskelligt og har forskellige spidskompetencer. Så for at jeg bliver tilfredsstillet bedst, og mest muligt, har jeg altså flere partnere. Hvor mange er aldrig helt til at sige, nogle perioder kan fyrene jo oftere end andre, og nogle gange ryger der et par stykker, fordi de går i forhold, flytter væk osv. Og så kommer der jo også nye til nogle gange. Man kan aldrig få for mange, og har vel altid lige et følehorn ude for at se, om der skulle være en ny lækkerbisken på markedet.

Hvad fremtiden bringer

Sex, og at have sex på den måde, jeg har, med dem jeg har, er en levestil for mig. Jeg kalder det “min livsstil” og den, samt singlelivets mange skønherligheder, kommer I til at læse meget mere om fra mig.

Hvad fremtiden bringer, og dermed hvilke blogindlægs det fører til, er ikke 100% sikkert endnu jo, men jeg ved, at vi kommer til at kigge nærmere på emner som; det perfekte blowjob, utroskab, bramfri vs. dyd – fordele og ulemper ved dette, veninder i forhold vs. singleveninder, single = slutty, og Tinder/Happn kommer vi jo næppe udenom, når man er single.

Så på genlæs – og nyd livet, hvor I er i det netop nu.

Miss Singlelicious

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here