Missgrey psykologen "Derfor falder du for dårlige destruktive mænd"

udgivet:

Min kæreste har ikke lyst til mig – hvad gør jeg?

Kære læsere!

Dagens indlæg rammer et svagt punkt i min kvindelighed. Sex er vel midtpunktet i et parforhold, er der nogen der mener. Men på det sidste har jeg overvejet om det ikke mere er lysten til hinanden, der er vigtigst?

Der er jo tidspunkter i livet, hvor man ikke kan dyrke sex 24/7. Men det er vel også helt okay, hvis man stadig har lyst til hinanden? Det er i hvert fald min holdning. Så længe min kæreste har lyst til mig, så er det egentligt okay, vi ikke dyrker sex.

Men på det sidste er situationen en anden. Min kæreste har nemlig ikke lyst til mig.

Magtesløsheden tager over…

For hvordan handler man, når man har en kæreste, der siger at han ikke har lyst til mig? Man kan jo ikke tvinge en person til at hverken elske dig, eller have lyst til dig. Heldigvis er det første ikke noget problem.

Så det samme spørgsmål rumsterer i mit hoved: Hvad gør jeg?

Hvordan håndterer jeg sådan en situation? Det eneste jeg kan gøre, i virkeligheden, er at vente. Vente på at han får lyst til mig igen. Men jeg kan ikke lade være med at tænke, hvad nu hvis han ikke gør?

Jeg må ærligt indrømme, at dette er en parforholdskode, jeg har svært ved at knække.

Men i et parforhold skal man vel tro på hinanden, have tillid til at kærligheden er nok til at overvinde alle de kriser, som man nu engang møder?

Jeg håber på at denne tro og denne tillid til min kæreste er nok. Men hvad gør du, hvis lysten er forsvundet og ikke kommer igen? Har nogle af jer derude oplevet at jeres kæreste ikke længere havde lyst til jer? Så ville jeg elske at høre fra jer på: mv@missgrey.dk – eller i en kommentar nedenunder.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også