*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læsere! Man skulle næsten tro, at vi er i gang med et tema, her på Missgrey.dk. Da jeg var halvvejs inde i dette indlæg, så jeg, at Miss Vanilla netop havde postet indlægget ”Storytime” – Han tænder på ældre kvinder?”, der handler om Mr. Teddys fantasier om en ældre kvinde. Jeg åd det råt og efterfølgende gav det mig et lille smil på læben, for det er et interessant emne. Ældre kvinder for mig, er kvinder på 60+, jeg syntes selv, at jeg går under kategorien moden kvinde 40+. Men det afhænger jo meget af, hvilken alder man selv har, som udgangspunkt. Mine egen børn syntes også deres forældre er ældre, og når jeg så spørger dem om deres bedsteforældre, der er 60+, er de i oldinge kategorien. Lidt sjovt egentlig. Men hvor om alting er (total ældre talemåde -haha), så handler dette indlæg, om forholdet mellem ung tyr kontra moden kvinde.

LÆS OGSÅ: Miss Robinson: “Sex som middel mod stress og depression”

Det sætter tanker i gang, når lyden af en moden Miss Robinson klikker ind på bloggen.

Visionen er jo også, at vi skal omkring følsomme emner, som bl.a. forhold blandt unge og modne. Jeg har ikke personligt selv haft et forhold til en ung fyr, men jeg har oplevet det i min familie og singleveninder, der forsøger sig i onlinedating miljøet. De modne kvinder er i høj kurs på fx datingsites. Der går mange pikbilleder gennem Messenger, af hotte unge fyre, der ofte er halvt så unge som kvinderne. Unge fyre med toptrænet vaskebræt og en pikkemand, der står frisk og hård og indbyder til vild sex. Jeg syntes jo det er interessant, nok fordi jeg ikke selv er i det forum – jeg er jo lykkelig gift med Mr. Handy.

Læs også: Datenight! Sådan puster vi nyt liv i parforholdet

Jeg kigger med hos veninderne, fordi jeg er nysgerrig.

Men det interesserer mig også, fordi jeg jo trods alt, selv har en søn på 21 år. Hvad er det, der så spændende ved de modne kvinder? Jeg har en teori, for jeg kan sagtens sætter mig ind i tankegangen. En moden kvinde har fx fået de børn hun skal. Hun har prøvet lidt af hvert, og er 100% frisk på leg. Hun ved hvad hun vil have i sengen. Hun lægger ikke skjul på, hvad der skal til og hvad der skal ske. Hun har mange års erfaring på lagnerne. Gider ikke tale om følelser, for hun ved, at det ofte ikke bliver alvorligt. Romantik, hjerter og blomster behøves ikke. Modne kvinder hviler i sig selv.

Når jeg spørger min søn, siger han stort set de samme ting og tilføjer; ”Det er spot on, ikke så meget pis”.

Ofte er de unge fyre tiltrukket af den moden kvindes seksuelle erfaring. Mange modne kvinder udstråler selvtillid, og har accepteret deres krop som den er. De går ikke så meget op i om brysterne sidder lidt skævt, eller om der er appelsinhud på lårene. Det har de brugt tid på, og erfaret, at sådan vil det altid være. Det ændrer sig ikke. De er selvsikre og det tænder de yngre mænd. Men jeg tror også, at det ofte er et hak på listen over seksuelle oplevelser eller en skjult fantasi, om MILF på menuen. Moden kvinde – tjek!

Hvorfor har en moden kvinde så lyst til en ung fyr?

Her kan det godt være, at jeg bevæger mig ud på gyngende grund og brændende kul, men her har jeg også en teori. Modne kvinder der fx er single, er ofte lige kommet ud af et forhold med en jævnaldrende mand. Et længere ægteskab eller forhold, der ofte er endt i triviel og kedelig sex. Det er svært at opretholde et aktivt sexliv, når man runder 40+, det kræver virkelig disciplin og hårdt arbejde. Børnene bliver ældre, flytter hjemmefra og pludselig sidder man mand og kone tilbage, og skal finde hinanden igen. Ikke alle kan det, og det ender med, at man går hvert til sit. Begæret til hinanden ændrer sig. Det går ofte begge veje.

Læs også: Når jeg er alene og liderlig

Hun syntes han er kedelig, han syntes hun er kedelig.

Mange modne mænd, har svært ved at finde energien igen, selvværd og sexlysten. De går ofte i stå. Det hænger naturligt sammen med deres alder, da mænd topper seksuelt i 18-20 års alderen. Kvinder i 35-45 års alderen. Dog er der undersøgelser, der viser, at begge køn finder sexlysten igen i 40-50 års alderen, men at mænds sexlyst hos mange, falder igen derefter.

Derfor tror jeg, at modne singlekvinder ved, at hvis de skal have spændende og frække seksuelle oplevelser, skal de trække 10-15 år fra deres egen alder, så rammer de automatisk de unge og liderlige mandfolk, der er legesyge, eksperimenterende og har et testosteronniveau på størrelse med runde tårn.

Det kan jeg sagtens forstå er spændende for den modne kvinde. Den modne kvinde boostes af ungdommen, og føler sig helt automatisk yngre og mere attraktiv. Man ser det mere og mere, og mange siger, at moden kvinde og ung fyr er perfekt match.

Nu stak det af for Miss Robinson igen, men dejlige mennesker derude, der findes ikke noget bedre end kærlighed, ømhed og begær. Det kommer i forskellige pakker og sammensætninger. Da jeg var 18 år, fantaserede jeg om en fyr på 26 år, jeg var nærmest besat af ham. Vi boede i samme bebyggelse, og jeg kiggede efter ham hver dag. Jeg var bare for genert til at tage kontakt til ham, så det gik jeg glip af. Den oplevelse fik jeg aldrig. Så lov mig, at hvis I har en fantasi, og får muligheden, så gør det. Gør det! Få erfaringen, lær i livet mens I kan.

YOLO

Lumre knus fra

Miss Robinson

Tidligere artikel“Storytime” – Han tænder på ældre kvinder?
Næste artikelKærlighed skal IKKE være, som du ser på film!
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here